Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Dlatego też tak lubie Helgatsów i garadze tymi żołdakami z pazernego ISA Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Najfajniejsze jest w tym uniwersum to, ze mimo, ze nikt tak naprawde nie jest do konca w porzadku i obie strony sa w zasadzie rownie winne. Na Helghast Corporation zemscila sie pazernosc i przekrety na przetargach. Na ISA bezprawne zagarniecie planety i wygnanie na Helghan reszty ludzi. Cala ta historia nie stawia w najlepszym swietle tak naprawde GG, ktore w swoich grach jak do tej pory nie potrafilo zaineresowac ludzi tym czym dysponuja. A maja do dyspozycji naprawde kapitalne uniwersum, ktorego nie potrafia sprzedac. Gdyby Killzone byl exem Microsoftu, inaczej dzisiaj wygladalby rynek FPSow. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Którą okładkę będzie miała polska wersja ? Taką ? Czy taką jaka jest w Menago: http://www.menago.com.pl/killzone-3-pl-ps3-p-3572.html Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Tą z głową Higa na 90%, bo to jest europejska, a ta z menago to amerykanska. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Do tego flaga Polski w kółeczku z info o polskiej wersji językowej i niebieskie kółeczko z info o sieciowej strzelaninie dla iluś tam graczy Ten niebieski znaczek mogliby sobie darować bo tylko oszpecają okładkę Edytowane 8 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Helgan niby przekupował,jest to cześć fabuły,możliwe że zostało to napisane tylko po to by uniwersum było bardziej realne,co nei zmienia faktu że Helgaści spłacili ISA,tym jednak było za mało i 2 razy ich poniżyli. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Którą okładkę będzie miała polska wersja ? Taką ? Czy taką jaka jest w Menago: http://www.menago.com.pl/killzone-3-pl-ps3-p-3572.html Ta z głową Higa lepsza, oby to ona była w wersji PL. BTW nie radzę kupować u Menago, wystawiają używane gry jako nowe (po regeneracji) w zwykłej folii, gdzie każdy kto miał do czynienia z oryginalną grą, nie będzie miał wątpliwości, że coś już tu było grzebane. ;] Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Zdarzają się gry, które są fabrycznie pakowane przez dystrybutora w zwykłą folię, np. Eternal Sonata. Edytowane 8 stycznia 2011 przez donsterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ale jeśli na tej "fabrycznie" zapakowanej grze widać drobne ryski, to chyba coś jest nie tak. ;] Screeny. http://konsolowisko.pl/news/8881-killzone-3-mocarna-galeria Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ficuś dzięki za tekst, normalnie zplusowałem Ciebie. Ta historia, to naprawdę 1 klasa, ktoś trafnie wspomniał, że GG za mało skupiło się na jej przedstawieniu i zaprezentowaniu, strzelając sobie w ten sposób delikatnego samobuja. Dobrze, że przeczytałem tą historię przed KZ3, bo niesamowicie podniosło mi ciśnienie na ten szpil (bardziej niż wszystkie trailery razem wzięte), ba coraz częściej spoglądam na półkę gdzie leży sobie KZ2. Dajcie mi już trójkęęęęęęęęęęę 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Iidentyczna byla u mnie sytuacja przed premiera Kz2 balon. Cisnienie nieprawdopodobne, hype przeogromny, musial by sie stac cud ze to nie wypalilo. Tak jak ty przeczytalem historie uniwersum- logicznie skonstruowane wydarzenia, bedace dobrym material na calkiem powazna, obszerna ksiazke o tematyce SF. Tak sobie pomyslalem. KZ2 wpadl w koncu moje rece, i niestety, jak domek z kart runal caly ten wizerunek Killzone jaki wykreowala moja wyobraznia. Dotalismy slaba historie, slabe postacie, wrzeszczacyh w nieboglosy helghastow (umierajacych akrobatycznie), slaba koncowke i w ogole gre srednie. No i tragiczne sterowanie w multi. Ja bym sie na twoim miejscu nie pompowal balon, bo twoje oczekiwania moga peknac z hukiem! 1 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Ale tym razem Guerilla jest świadome tego co w Killzone 2 nie wypaliło i to poprawią Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Mam nadzieje, ze niebawem ukaze sie demo - do premiery coraz blizej, chetnie sprawdze jak steruje sie kontrolerem Move. Gram czasami w wersje beta - podoba mi sie, ale chetnie sprawdze rowniez jakis level z singla. Edytowane 9 stycznia 2011 przez saptis Cytuj
koso 114 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Dobra wiadomość dla antyfanów finezji frezji. W Killzone 3 usłyszymy wulgaryzmy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Czyli będzie coś więcej niż "Cholera, jestem pod ciężkim ostrzałem!" Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Skoro w Heavy Rain latały kurwy, chuje i jebane capy to w Killzone 3 też powinny Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 (edytowane) Czyli będzie coś więcej niż "Cholera, jestem pod ciężkim ostrzałem!" Tak, teraz będzie "O ciężka cholera, jestem pod ciężkim ostrzałem!" ;p. Nie no tak serio to fajnie może nawet sprawdzę jak wypada nasz dubbing. W sumie już w Heavy Rain przeklinali. Edytowane 10 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Skoro w Heavy Rain latały kurwy, chuje i jebane capy to w Killzone 3 też powinny Co innego thriller, gdzie masz mrozace krew w zylach sceny, tam moze zdarzyc Ci sie przeklnac, ale na wojnie? Nigdy nie slyszalem, zeby uzywali ciezszych slow niz cholera. Nie maja powodu, zeby tak sie unosic. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Dobra wiadomość dla antyfanów finezji frezji. W Killzone 3 usłyszymy wulgaryzmy Bardzo dobra wiadomość. Oby było gruuuboooo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 No nareszcie, bo w dwójce to była jakaś parodia, może zagram w końcu po polsku. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Polygamia na temat przekleństw w Killzone 3 (wrzucam screena na wszelki wypadek gdyby zmienili tekst): 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Oby tylko nie przesadzili w drugą stronę, bo wyjdzie z tego takie Pulp Fiction. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Masz cos co Pulp Fiction, (pipi)a? A tekst z Polygamii zaje.bisty. Podeszli z jajem i to sie ceni 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 PF jeden z najlepszych filmów Tarantino, chociaż i tak Reservoir Dogs jest lepsze. :potter: Tam przesadna ilość wulgaryzmów była zabiegiem celowym, w Killzone 3jak przegną, wyjdzie taka parodia niezamierzona, o to chodziło. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Nowy wywiad: http://www.youtube.com/watch?v=kM6gidokOYM Custom Games chyba wracają, od 4:35 gość mówi o tworzeniu gier, w których możesz ustawiać, co Ci się podoba a co nie. Wspomina też o możliwości ustawienia, by były tylko pistolety i granaty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi