Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 206,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

Kiedy oni mają zamiar dać ten story trailer na PS Store? -_-

Może dzisiaj? A może już jest na amerykańskim store zaraz będę sprawdzał.

http://www.gametrailers.com/video/ces-11-killzone-3/709195 CES 11: Co-Op Trenches Gameplay (Cam)

Edit:

Na US store nie dali tego trailera ;/.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja bym najpierw się zapytał gdzie można dostać najpierw kolekcjonerki bo jakoś cicho o nich w sklepach.

Opublikowano

kz3-dubbing.jpg

Łodefak is dat?

Po kiego grzyba wrzucają info o Englercie i Lubaszence na okładkę? I to jeszcze takimi dużymi literami?

Ja pieprze, ale oszpecili tą okładkę <_<

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

kz3-dubbing.jpg

Łodefak is dat?

Po kiego grzyba wrzucają info o Englercie i Lubaszence na okładkę? I to jeszcze takimi dużymi literami?

Polacy to jednak mają talent do psucia okładek. Te napisy o aktorzynach, o ile kogoś w ogóle interesują powinny być stanowczo mniejszą czcionką napisane. No ale mi to i tak zwisa bo będę brał wersję z zagranicy bo zapewne taniej wyjdzie.

Opublikowano

Bo te nazwiska przyciagaja jak magnes. Proste.

Englert to ten maly chudziutki przywodca, a ten a'la Stalin to Lubaszenko, for sure ;)

Teraz mamy 100% pewnosc, ze to jest polska okladka. Szpeca troche te znaczki o polskiej wersji jezykowej, obsludze Move itd. ale to wystepowalo zawsze i przestalem zwracac na to uwage. Liczy sie zawsze sam srodek ;)

Opublikowano

Zamiast przeznaczyć budżet na konkretną reklamę, to ładują kasę w aktorów.

Opublikowano

i tak gry na półce uklada sie "grzbietem" więc o co kaman? czekam na jakies nagranie z voice actingu tych dwóch panów albo chociaż "ten" trailer w werski polskiej. jest ciekaw jak wyszło.

Opublikowano

kz3-dubbing.jpg

Łodefak is dat?

Polacy to jednak mają talent do psucia okładek. Te napisy o aktorzynach, o ile kogoś w ogóle interesują powinny być stanowczo mniejszą czcionką napisane. No ale mi to i tak zwisa bo będę brał wersję z zagranicy bo zapewne taniej wyjdzie.

To jest fakt, okladka bylaby fantastyczna, gdyby nie te napisy o aktorach. Nie lepiej umiescic je z tylu pudelka?

Opublikowano

Szczurek - jestes pewien? Narvillowi dali glos Englerta? Calkiem inaczej sobie to wyobrazalem. Tam trzeba mlodego glosu...

Opublikowano

Szczurek - jestes pewien? Narvillowi dali glos Englerta? Calkiem inaczej sobie to wyobrazalem. Tam trzeba mlodego glosu...

Wystarczy przeczytać: http://www.gamezilla...ac-w-killzone-3 :P

Odnośnie młodego głosu Narville'a - aktor z angielskiej wersji, który podkłada pod niego głos ma 58 lat :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

On raczej taki podstarzały jest. :P