Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 206,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

Najpierw multi, potem demo singla, YEAH :rolleyes:

Opublikowano

Swietne, mnie sie podoba.

Opublikowano

R E W E L A C J A !!!

no w takim anturażu to jeszcze nie grałem. projekt wygląda doskonale. świetna sprawa. już chce położyć na tym łapska. :thumbsup:

co do wersji multiplayer to nie ten temat :teehee:

Opublikowano

Fajna ta dżungla, chociaż spodziewałem się czegoś bliższego dżungli z King Konga, a tutaj dostaje coś na wzór Avatara.

Opublikowano

Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów.

Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur.

Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3

Edytowane przez redundantor

Opublikowano

No, no, no, swietnie wyglada dzungla. Dziwaczna, przy tym mroczna i ponura. Nie wylamuje sie z klimatu Killzona, a wrecz sie w niego ladnie komponuje. Na +.

Do tego nie ogladalem calego tego filmiku, ale rodem z MW, zapowiada sie ze beda w niej ciche misje :wub:

Opublikowano

Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów.

Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur.

Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3

szybkość celowania jest niesamowita - znacznie przewyższa pada. ciekaw jestem jak to będzie w multi: jeśli będą włączone serwery dla tych co mają move i dla "padzistów" to przewaga będzie po stronie tych pierwszych. szybkość ruchu przypomina duet myszka + klawiatura

Opublikowano

Ciekawe czy ten sharpshooter będzie w przyszłości działał też z innymi grami. Bo jak nie to lipnie kupować go tylko dla jednego tytułu.

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

sosnaa - Sharpshooter to jest przecież tylko kawałek plastiku w którego się wkłada Move i Navi - będzie działał we wszystkich grach.

Opublikowano

Ta dżungla wygląda jak jakaś wylęgarnia robali. Czekam, bo gra mnie ma.

Opublikowano

Controls Are Everything Developer Diary

http://www.gametrailers.com/video/controls-are-killzone-3/709877

Making the Game: Actors

http://www.gametrailers.com/video/making-the-killzone-3/709889

No przecież jak ta gra wygląda... a wszystko ostre jak brzytwa.

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Controls Are Everything Developer Diary

http://www.gametrailers.com/video/controls-are-killzone-3/709877

masakra. grafika to jedno, ale akcje w stylu wślizg, ukrycie się za przeszkodą, przeczekanie salwy, wskoczenie na przeszkodę, zeskok i nóż w oko... grubo! jak ninja-rambo-bruce-lee-terminator. oj będzie fun z tego zabijania, będzie

Opublikowano

ojj nie ma ani kropli przesady w tym co pisało CD Action - ta gra graficznie wyprzedza o dwie długości wszystko co powstało w tematyce fps na konsolach.

Śmiem nawet twierdzić,że U3 będzie miało mega trudne zadanie by poprzeczkę ustawioną przez GG podnieść jeszcze wyżej.

Opublikowano

Aż mnie oczy bolały jak patrzałem na te melee. Kolejny obowiązkowy zakup.

Opublikowano

Zabrakło tylko miażdżenia czachy ręcznie. O U3 bym się nie martwił, bo Naughty Dog w tej generacji jeśli chodzi o technologię jest najlepsze.

Killzone 3 bez przesady można określić jako grę następnej generacji przy takim Call Of Duty. :potter:

Opublikowano

Killzone 3 bez przesady można określić jako grę następnej generacji przy takim Call Of Duty. :potter:

W mojej opinii K2 też tak można nazwać.

Opublikowano

Killzone 2 tak naprawdę wyprzedziło konkurencje w kwestii oprawy. Do dziś ta gra to jeden wielki render. Oczywiście zastosowano rożne sztuczki i filtry graficzne ale w ruchu gra prezentuje się świetnie. A skoro Killzone 3 wyciska z tego silnika tyle mocy to nie mam pytań...

Opublikowano

Ja tak w kwestio organizacyjnej.

Czy nie można przenieść wątków z działu Killzone do działu PS3, a sam dział zlikwidować?

Wątków o grze nie ma za dużo ( o trójce są dwa, o dwójce sześć, o jedynce jeden, do tego temat o trofeach który przekierowuje do innego miejsca na forum). Ułatwiłoby to przeglądanie nowych informacji o nadchodzącym tytule.

Ja wstyd przyznać znalazłem ten dział dość niedawno, bo zawsze szukałem informacji w głównym dziale PS3.

Opublikowano

Przecież wystarczy tylko wejść w dział Sony, żeby po chwili zobaczyć dział KZ :rolleyes: