Opublikowano 26 stycznia 201114 l Tutaj preview z kampani - hejterzy Halo i wielbiciele szarości i brudu nie będą zachwyceni.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l R E W E L A C J A !!! no w takim anturażu to jeszcze nie grałem. projekt wygląda doskonale. świetna sprawa. już chce położyć na tym łapska. co do wersji multiplayer to nie ten temat
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Fajna ta dżungla, chociaż spodziewałem się czegoś bliższego dżungli z King Konga, a tutaj dostaje coś na wzór Avatara.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów. Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur. Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3 Edytowane 26 stycznia 201114 l przez redundantor
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Killzone 3 Single Player Demo Coming On February 16 http://blog.eu.plays...on-february-16/ HELL YEAH!!! Świetna wiadomość. Nic tylko zasysać
Opublikowano 26 stycznia 201114 l No, no, no, swietnie wyglada dzungla. Dziwaczna, przy tym mroczna i ponura. Nie wylamuje sie z klimatu Killzona, a wrecz sie w niego ladnie komponuje. Na +. Do tego nie ogladalem calego tego filmiku, ale rodem z MW, zapowiada sie ze beda w niej ciche misje
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów. Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur. Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3 szybkość celowania jest niesamowita - znacznie przewyższa pada. ciekaw jestem jak to będzie w multi: jeśli będą włączone serwery dla tych co mają move i dla "padzistów" to przewaga będzie po stronie tych pierwszych. szybkość ruchu przypomina duet myszka + klawiatura
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Ciekawe czy ten sharpshooter będzie w przyszłości działał też z innymi grami. Bo jak nie to lipnie kupować go tylko dla jednego tytułu. Edytowane 27 stycznia 201114 l przez sosnaa
Opublikowano 27 stycznia 201114 l sosnaa - Sharpshooter to jest przecież tylko kawałek plastiku w którego się wkłada Move i Navi - będzie działał we wszystkich grach.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Ta dżungla wygląda jak jakaś wylęgarnia robali. Czekam, bo gra mnie ma.
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Controls Are Everything Developer Diary http://www.gametrailers.com/video/controls-are-killzone-3/709877 Making the Game: Actors http://www.gametrailers.com/video/making-the-killzone-3/709889 No przecież jak ta gra wygląda... a wszystko ostre jak brzytwa. Edytowane 28 stycznia 201114 l przez VoytecCFC
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Controls Are Everything Developer Diary http://www.gametrailers.com/video/controls-are-killzone-3/709877 masakra. grafika to jedno, ale akcje w stylu wślizg, ukrycie się za przeszkodą, przeczekanie salwy, wskoczenie na przeszkodę, zeskok i nóż w oko... grubo! jak ninja-rambo-bruce-lee-terminator. oj będzie fun z tego zabijania, będzie
Opublikowano 29 stycznia 201114 l ojj nie ma ani kropli przesady w tym co pisało CD Action - ta gra graficznie wyprzedza o dwie długości wszystko co powstało w tematyce fps na konsolach. Śmiem nawet twierdzić,że U3 będzie miało mega trudne zadanie by poprzeczkę ustawioną przez GG podnieść jeszcze wyżej.
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Aż mnie oczy bolały jak patrzałem na te melee. Kolejny obowiązkowy zakup.
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Zabrakło tylko miażdżenia czachy ręcznie. O U3 bym się nie martwił, bo Naughty Dog w tej generacji jeśli chodzi o technologię jest najlepsze. Killzone 3 bez przesady można określić jako grę następnej generacji przy takim Call Of Duty. :potter:
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Killzone 3 bez przesady można określić jako grę następnej generacji przy takim Call Of Duty. :potter: W mojej opinii K2 też tak można nazwać.
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Killzone 2 tak naprawdę wyprzedziło konkurencje w kwestii oprawy. Do dziś ta gra to jeden wielki render. Oczywiście zastosowano rożne sztuczki i filtry graficzne ale w ruchu gra prezentuje się świetnie. A skoro Killzone 3 wyciska z tego silnika tyle mocy to nie mam pytań...
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Ja tak w kwestio organizacyjnej. Czy nie można przenieść wątków z działu Killzone do działu PS3, a sam dział zlikwidować? Wątków o grze nie ma za dużo ( o trójce są dwa, o dwójce sześć, o jedynce jeden, do tego temat o trofeach który przekierowuje do innego miejsca na forum). Ułatwiłoby to przeglądanie nowych informacji o nadchodzącym tytule. Ja wstyd przyznać znalazłem ten dział dość niedawno, bo zawsze szukałem informacji w głównym dziale PS3.
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Przecież wystarczy tylko wejść w dział Sony, żeby po chwili zobaczyć dział KZ