Skocz do zawartości

Killzone 3

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów.

Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur.

Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3

Edytowane przez redundantor
Opublikowano

No, no, no, swietnie wyglada dzungla. Dziwaczna, przy tym mroczna i ponura. Nie wylamuje sie z klimatu Killzona, a wrecz sie w niego ladnie komponuje. Na +.

Do tego nie ogladalem calego tego filmiku, ale rodem z MW, zapowiada sie ze beda w niej ciche misje :wub:

Opublikowano

Nie no - rewelka... Jak grywalność i miodność dopisze to nie mam słów.

Oby tylko nie był to hype jak po dobrym trailerze marnego filmu. Ale wszyscy dziennikarze, którzy popełnili jakieś teksty o gameplayu nie pisaliby chyba bzdur.

Ja osobiście liczę na nowe wrażenia z move i sharp shooterem. Jak będzie można to łykam zestawik sharpshooter + KZ3

szybkość celowania jest niesamowita - znacznie przewyższa pada. ciekaw jestem jak to będzie w multi: jeśli będą włączone serwery dla tych co mają move i dla "padzistów" to przewaga będzie po stronie tych pierwszych. szybkość ruchu przypomina duet myszka + klawiatura

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy ten sharpshooter będzie w przyszłości działał też z innymi grami. Bo jak nie to lipnie kupować go tylko dla jednego tytułu.

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Controls Are Everything Developer Diary

http://www.gametrailers.com/video/controls-are-killzone-3/709877

masakra. grafika to jedno, ale akcje w stylu wślizg, ukrycie się za przeszkodą, przeczekanie salwy, wskoczenie na przeszkodę, zeskok i nóż w oko... grubo! jak ninja-rambo-bruce-lee-terminator. oj będzie fun z tego zabijania, będzie

Opublikowano

ojj nie ma ani kropli przesady w tym co pisało CD Action - ta gra graficznie wyprzedza o dwie długości wszystko co powstało w tematyce fps na konsolach.

Śmiem nawet twierdzić,że U3 będzie miało mega trudne zadanie by poprzeczkę ustawioną przez GG podnieść jeszcze wyżej.

Opublikowano

Zabrakło tylko miażdżenia czachy ręcznie. O U3 bym się nie martwił, bo Naughty Dog w tej generacji jeśli chodzi o technologię jest najlepsze.

Killzone 3 bez przesady można określić jako grę następnej generacji przy takim Call Of Duty. :potter:

• Minusik 1
Opublikowano

Killzone 2 tak naprawdę wyprzedziło konkurencje w kwestii oprawy. Do dziś ta gra to jeden wielki render. Oczywiście zastosowano rożne sztuczki i filtry graficzne ale w ruchu gra prezentuje się świetnie. A skoro Killzone 3 wyciska z tego silnika tyle mocy to nie mam pytań...

Opublikowano

Ja tak w kwestio organizacyjnej.

Czy nie można przenieść wątków z działu Killzone do działu PS3, a sam dział zlikwidować?

Wątków o grze nie ma za dużo ( o trójce są dwa, o dwójce sześć, o jedynce jeden, do tego temat o trofeach który przekierowuje do innego miejsca na forum). Ułatwiłoby to przeglądanie nowych informacji o nadchodzącym tytule.

Ja wstyd przyznać znalazłem ten dział dość niedawno, bo zawsze szukałem informacji w głównym dziale PS3.