Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

Opublikowano

Wiedziałem, że sprite to laska ;)

A panowie, offline coop to spora ułomność. Co stoi na przeszkodzie, skoro jest już coop, żeby mozna bylo go rozegrać w sieci?

moze jakas petycja na facebooku? Pewnie pod presja fanow dali by z czasem jakiegos patcha na ten niewybaczalny błąd... :thumbsup:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 207 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

paruminutowy etap w dzungli ( po co ja to zrobilem :wallbash:). Dla mnie bomba, dzungla to prawie jak CoD'owy prypec

O fuck :o

No i nie oglada sie takich filmow przed premiera :P

Opublikowano

Oczywiście nie oglądam ale hasło "dzungla to prawie jak CoD'owy prypec" :wub: szczuje, oj szczuje ;p.

Mam silną wole, mam silną wole, mam silną wole...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mam silną wole, mam silną wole, mam silną wole...

Nie masz!

:P

Ja włączyłem, ale po kilkunastu sekundach aniołek przegonił diabła heh

Opublikowano

ja (pipi)ie - kolejna zenua. Coop tylko offline. :blink: FU Sony !

Też tego pojąć nie mogę żeby w dzisiejszych czasach dawać tylko coopa offline. Ja tam na przykład nie gram w ogóle na splice, bleee.

Wczoraj to nawet miałem ochotę odmówić pre ordera po tym newsie ;/. No ale nic łudzę się, że może go dodadzą w formie patchu... kiedyś.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mi to lata koło ptaka , split to jest to! Napier.dolenie się jak szpak, zalożenie maski gazowej na face'a ,w łape move i juz z bratem i przyjaciółmi będzie granie. :potter: W dzisiejszych czasach to tylko online, a o posiadówkach w gronie znajomych zapominaja twórcy, a przeciez nie ma nic lepszego niz granie z zywym człowiekiem obok, a nie pierdzielenie do headset'a

Ale rozumiem osoby których brak coop'a online irytuje. Co nie zmienia faktu, ze split to coraz rzadziej spotykany ficzer w normalnych grach i cieszę się, ze w KZ się pojawi.

Opublikowano

Uwierz mi, ze nie wielu jest juz takich jak Ty. Dla mnei to najwiekszy minus tej gry. Myslalem, ze w koncu dostaniemy mega szpile, ale Sony nic nie potrafi zrobic od poczatku do konca dobrze i zawsze musi cos s(pipi)ic... Moze chlopaki zobaczyli wydajnosc serwerow w becie i chca przyoszczedzic. Naprawde - nie rozumiem tak idiotycznej decyzji i chcialbym przeczytac, czym GG sie tlumaczy.

Opublikowano

Ja tam wolę split, ale fakt faktem, że sprawa trochę dziwna. Przeważnie jest tak, że jest online co-op i bez splita bo trudniej to zrobić tak by na jednej konsoli dało się to uciągnąć. Ostatni taki przypadek pamiętam z Crackdown 2 - co-op online dla 4 graczy, a splita nawet dla dwóch nie ma :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Szkoda tego coopa online...ale i tak najbardziej zawiodłem się na braku możliwości sterowanie Movem w coopie. To jest moim zdaniem porażka ;) Może jakiś patch po premierze? :potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Może jakiś patch po premierze? :potter:

Ich możesz się spodziewać pod dostatkiem ;) W końcu to ikona tej generacji :)

Opublikowano

Brak wsparcia Move w co-opie, Tylko co-op offline. Przecież to są jakieś mało znaczące minusiki, chyba nie kupujecie gry za ponad 200zł tylko z tego względu by pomachać sobie "kijkami" przed TV? Imo liczy się danie główne,czyli kampania i multi, a mam przeczucie, że akurat o to się nie muszę martwić. No chyba, że GG skopie całkowicie oba elementy, a w to wątpie.

Opublikowano

No akurat brak co-opa online biorąc pod uwagę, że jest offline to wcale nie taki mały minusik imo (dla mnie duży). Sam wiem z własnego doświadczenie jak story co-op przedłuża żywot danej gry.

Przykładowo RE5, Halo 3 gry który nie znoszę a dzięki właśnie co-opowi ukończyłem je po kilka razy heh. Kampania w Girsach skończona po kilka razy może z dwa razy sam reszta to co-op itd.

Co innego gdyby co-opa w ogóle nie było tak jak w K2 ale tu jest ten ból, że "jest" offline. No jak ktoś trzaska splita to wtedy nie ma co narzekać.

Zresztą... liczę, że to "wypatchują". W końcu co-op online to chyba nie jest jakiś duży problem, Lara też dostała taką łatkę po czasie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jak by kogoś interesowało demko singla K3 to jest już do ściągnięcia z PSN Hong Kong i nie trzeba mieć plusa :)

Opublikowano

DZIĘKI ZA INFO! LECI PLUS!

Ściągam! 1522 MB

Fuck yeah!

Edytowane przez TakeshiX

Opublikowano

Właśnie ściągnąłem i chwile pograłem.

I powiem jedno: Jak dla mnie to Killzone 3 zrobiło dla Uncharted 2 brutal melee i zrzuciło je z pierwszego miejsca wśród najładniejszych gier :o

A tak poza tym to zajebiste jest to ślizganie się za osłony - dodaje grze dużo dynamiki.

W demku lecimy na statku i ostrzeliwujemy platformę, normalnie biegamy i strzelami i latamy jetpackiem - czyli jest urozmaicone.

Jeszcze tylko/aż 14 dni do premiery :thumbsup:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Demo MIAŻDŻY! W przeciwieństwie do tego K2 jest długie, PRZEPIĘKNE i napakowane akcją. Będą misje behind enemy lines i to zapewne nie jedna. Świetnie się kończy, każdy może domyślić się co będzie dalej i ktoś pytał jak wybrnie GG z pierwszego teasera. Już wiemy jak ;)

Od 22 lutego na kilka tygodni żadna inna gra nie będzie istnieć.

Opublikowano

Jak jest na PSN H-K to na Japońskim też będzie ? Wie ktoś może?

W robocie jestem i nie mam jak sprawdzić.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Demo rewelka, praktycznie nie ma się do czego przyczepić bo wszystko wygląda po prostu pięknie, no i fajnie się kończy :D

Opublikowano

Demo wciąż jest na PSS Honk-Kong- pobieram :wub:

Edytowane przez dydel