Don_Pedro 5 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Wiedziałem, że sprite to laska A panowie, offline coop to spora ułomność. Co stoi na przeszkodzie, skoro jest już coop, żeby mozna bylo go rozegrać w sieci? moze jakas petycja na facebooku? Pewnie pod presja fanow dali by z czasem jakiegos patcha na ten niewybaczalny błąd... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 paruminutowy etap w dzungli ( po co ja to zrobilem ). Dla mnie bomba, dzungla to prawie jak CoD'owy prypec O fuck :o No i nie oglada sie takich filmow przed premiera Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 (edytowane) Oczywiście nie oglądam ale hasło "dzungla to prawie jak CoD'owy prypec" szczuje, oj szczuje ;p. Mam silną wole, mam silną wole, mam silną wole... Edytowane 7 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Mam silną wole, mam silną wole, mam silną wole... Nie masz! Ja włączyłem, ale po kilkunastu sekundach aniołek przegonił diabła heh Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 ja (pipi)ie - kolejna zenua. Coop tylko offline. FU Sony ! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) ja (pipi)ie - kolejna zenua. Coop tylko offline. FU Sony ! Też tego pojąć nie mogę żeby w dzisiejszych czasach dawać tylko coopa offline. Ja tam na przykład nie gram w ogóle na splice, bleee. Wczoraj to nawet miałem ochotę odmówić pre ordera po tym newsie ;/. No ale nic łudzę się, że może go dodadzą w formie patchu... kiedyś. Edytowane 8 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Mi to lata koło ptaka , split to jest to! Napier.dolenie się jak szpak, zalożenie maski gazowej na face'a ,w łape move i juz z bratem i przyjaciółmi będzie granie. :potter: W dzisiejszych czasach to tylko online, a o posiadówkach w gronie znajomych zapominaja twórcy, a przeciez nie ma nic lepszego niz granie z zywym człowiekiem obok, a nie pierdzielenie do headset'a Ale rozumiem osoby których brak coop'a online irytuje. Co nie zmienia faktu, ze split to coraz rzadziej spotykany ficzer w normalnych grach i cieszę się, ze w KZ się pojawi. 2 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Uwierz mi, ze nie wielu jest juz takich jak Ty. Dla mnei to najwiekszy minus tej gry. Myslalem, ze w koncu dostaniemy mega szpile, ale Sony nic nie potrafi zrobic od poczatku do konca dobrze i zawsze musi cos s(pipi)ic... Moze chlopaki zobaczyli wydajnosc serwerow w becie i chca przyoszczedzic. Naprawde - nie rozumiem tak idiotycznej decyzji i chcialbym przeczytac, czym GG sie tlumaczy. 1 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Dlatego każdy byłby happy jakby był split i online. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) Ja tam wolę split, ale fakt faktem, że sprawa trochę dziwna. Przeważnie jest tak, że jest online co-op i bez splita bo trudniej to zrobić tak by na jednej konsoli dało się to uciągnąć. Ostatni taki przypadek pamiętam z Crackdown 2 - co-op online dla 4 graczy, a splita nawet dla dwóch nie ma Edytowane 8 lutego 2011 przez donsterydo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) Szkoda tego coopa online...ale i tak najbardziej zawiodłem się na braku możliwości sterowanie Movem w coopie. To jest moim zdaniem porażka Może jakiś patch po premierze? :potter: Edytowane 8 lutego 2011 przez MYSZa7 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Może jakiś patch po premierze? :potter: Ich możesz się spodziewać pod dostatkiem W końcu to ikona tej generacji Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Brak wsparcia Move w co-opie, Tylko co-op offline. Przecież to są jakieś mało znaczące minusiki, chyba nie kupujecie gry za ponad 200zł tylko z tego względu by pomachać sobie "kijkami" przed TV? Imo liczy się danie główne,czyli kampania i multi, a mam przeczucie, że akurat o to się nie muszę martwić. No chyba, że GG skopie całkowicie oba elementy, a w to wątpie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) No akurat brak co-opa online biorąc pod uwagę, że jest offline to wcale nie taki mały minusik imo (dla mnie duży). Sam wiem z własnego doświadczenie jak story co-op przedłuża żywot danej gry. Przykładowo RE5, Halo 3 gry który nie znoszę a dzięki właśnie co-opowi ukończyłem je po kilka razy heh. Kampania w Girsach skończona po kilka razy może z dwa razy sam reszta to co-op itd. Co innego gdyby co-opa w ogóle nie było tak jak w K2 ale tu jest ten ból, że "jest" offline. No jak ktoś trzaska splita to wtedy nie ma co narzekać. Zresztą... liczę, że to "wypatchują". W końcu co-op online to chyba nie jest jakiś duży problem, Lara też dostała taką łatkę po czasie. Edytowane 8 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
pleju 208 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Jak by kogoś interesowało demko singla K3 to jest już do ściągnięcia z PSN Hong Kong i nie trzeba mieć plusa 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) DZIĘKI ZA INFO! LECI PLUS! Ściągam! 1522 MB Fuck yeah! Edytowane 9 lutego 2011 przez TakeshiX Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Oby tylko nie ściągneli go ze sklepu do 18 bo w robocie siedzę Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) Właśnie ściągnąłem i chwile pograłem. I powiem jedno: Jak dla mnie to Killzone 3 zrobiło dla Uncharted 2 brutal melee i zrzuciło je z pierwszego miejsca wśród najładniejszych gier :o A tak poza tym to zajebiste jest to ślizganie się za osłony - dodaje grze dużo dynamiki. W demku lecimy na statku i ostrzeliwujemy platformę, normalnie biegamy i strzelami i latamy jetpackiem - czyli jest urozmaicone. Jeszcze tylko/aż 14 dni do premiery Edytowane 9 lutego 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Demo MIAŻDŻY! W przeciwieństwie do tego K2 jest długie, PRZEPIĘKNE i napakowane akcją. Będą misje behind enemy lines i to zapewne nie jedna. Świetnie się kończy, każdy może domyślić się co będzie dalej i ktoś pytał jak wybrnie GG z pierwszego teasera. Już wiemy jak Od 22 lutego na kilka tygodni żadna inna gra nie będzie istnieć. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) Jak jest na PSN H-K to na Japońskim też będzie ? Wie ktoś może? W robocie jestem i nie mam jak sprawdzić. Edytowane 9 lutego 2011 przez balon1984 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Jak ktoś ma PS+ to jest już w europejskim sklepie (przez wyszukiwarkę znalezione). Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Demo rewelka, praktycznie nie ma się do czego przyczepić bo wszystko wygląda po prostu pięknie, no i fajnie się kończy Cytuj
aleek 0 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 powiem krótko,demko mega za(pipi)iste Cytuj
dydel 16 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) Demo wciąż jest na PSS Honk-Kong- pobieram Edytowane 9 lutego 2011 przez dydel Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 a jest na japonskim ps store? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi