SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ciekawe dlaczego... A no tak! Bo w oryginale ruch ust jest przystosowany do języka angielskiego :potter: 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 A jak maja pasowac, skoro lipsync jest dostosowany do jezyka angielskiego? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ciekawe dlaczego... A no tak! Bo w oryginale ruch ust jest przystosowany do języka angielskiego :potter: Hahaha;D Masz plusa;D Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ale to nawet nie o to chodzi jest zła synchronizacja, przynajmniej ja mam takie wrażenie, nie raz głosy wyprzedzają ruchy ust albo odwrotnie.:confused: Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Czy glos Viasariego nie podklada przypadkiem "polski" kaczor Donald? Nie pamietam nazwiska, ale typ etatowo podklada glos w grach. Naprawde, jak widze tego dyktatora mowiacego glosem Donalda, to banan na twarzy mi sie pojawia. Sorry, ale polskie "glosy" nie sa stworzone do wojny Jedynie kapitan narville jakos wiarygodnie brzmi. Ale najgorsze jest to, ze dialogi nie pasuja do dzwiekow z otoczenia, jakby to byly dwie oddzielne sciezki (podobnie bylo w KZ2). Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Właśnie też o to mi chodziło, zostałem źle zrozumiany i wyszła śmieszna sytuacja, iż oczekuję ruchów ust pod polskie dialogi co jest oczywiście nierealne. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Czy glos Viasariego nie podklada przypadkiem "polski" kaczor Donald? Nie pamietam nazwiska, ale typ etatowo podklada glos w grach. Naprawde, jak widze tego dyktatora mowiacego glosem Donalda, to banan na twarzy mi sie pojawia. Głos Visariemu podkłada Jarosław Boberek, tak jak w Killzone 2. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Według mnie to już w KZ2 był lepszy dubbing, Rico i Sev mają teraz takie dziwne głosy... Narville może być Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Aaa, tam gadacie. Wreszcie polska wersja jest "soczysta" pod względem przekleństw, wy niesubordynowane skur.wysyny. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Aaa, tam gadacie. Wreszcie polska wersja jest "soczysta" pod względem przekleństw, wy niesubordynowane skur.wysyny. Co z tego, że ma "soczyste momenty" skoro i tak jest nadal gó.wniana, to że klną jak mało kiedy to mnie najmniej grzeje, może jakbym miał tych 10lat.... Polski dub rzadko kiedy stoi na dobrym poziomie. Są oczywiście nieliczne chlubne wyjątki, no ale właśnie to tylko parę rodzynków. Dobrze, że będą polskie napisy i oryginalny ang. dub wszyscy będą zadowoleni. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 a ja nie pamietam - kogo zabilismy w 2 czesci ? Myslalem wlasnie, ze Visariego... <_< Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 a ja nie pamietam - kogo zabilismy w 2 czesci ? Myslalem wlasnie, ze Visariego... <_< to dobrze myślałeś Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 hehe - tak to jest jak sie oglada co 2 minute filmu, by sobie nie psuc zabawy. Byle do 22go ! Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Hahaha... a mi się podoba ...uwielbiam jak wyklinają w grach,a w szczególności po polsku Może brzmi to trochę sztucznie,ale przynajmniej jest śmiesznie. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Male pytanie: czy u was cutscenka przy wysadzaniu dziala tez tak sie haczy? Cytuj
lons 38 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 (edytowane) Co tu dużo pisać gra jest wyśmienita i pokazuje dlaczego warto mieć czarnulkę :biggrin: Flagowy tytuł na flagowy sprzęt konsolowy wszystkich generacji. Edytowane 12 lutego 2011 przez lons Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Male pytanie: czy u was cutscenka przy wysadzaniu dziala tez tak sie haczy? Tak Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Mam pytanie, pozwolę sobie tu je zadać. Czy gdy ściągnąłem demko z tego Hong-Kongowego konta i gram w nie na moim koncie głównym to mogę wywalić z konsoli tamten profil 'Hong-Kongowy' ? Czy będę miał tak jak w przypadku gier ze składek brak właściciela i demo się nie uruchomi? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Tak, możesz wywalić "Hongkongońskie" konto Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Mam pytanie, pozwolę sobie tu je zadać. Czy gdy ściągnąłem demko z tego Hong-Kongowego konta i gram w nie na moim koncie głównym to mogę wywalić z konsoli tamten profil 'Hong-Kongowy' ? Czy będę miał tak jak w przypadku gier ze składek brak właściciela i demo się nie uruchomi? Daj mi passy do tego konta, żebym mógł sobie zassać demo z historii downloadu lepiej I tak Ci już nie potrzebne. Będę wdzięczny. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2011 Autor Opublikowano 12 lutego 2011 Właśnie ma ktoś jakieś wolne sloty, bo się na demko nie załapałem. Chętnie przygarnę na PM Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Ja mam konto w HK PSS i ściągnąłem demko. Mógłbym udostępnić, tylko teraz nie pamiętam hasła. Jak ktoś wytrzyma parę godzin, to później mogę udostępnić. A w ogóle to da się jeszcze ściągać? Bo chyba usunęli. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Moje 3 grosze odnosnie demka. Nie chce mi sie pisac proza wiec tylko wypunktuje. !mozliwe SPOJLERY dla tych co jeszcze nie grali! Na plus: - leczenie. po zgonie jest jeszcze szansa nie kontynuowac gry od checkpointu. - skrzynie z ammo. pozwalaja zachowac swoja ulubiona bron bo zawsze "znajdziemy" amunicje. - celowniki optyczne w broniach HGH. - WASP, jetpack i L1 przy przeciwniku. - slizganie podczas biegu (ktos sprawdzal czy dziala jako cios na wrogu? ;P) - pisanie po sniegu Na minus: - cutsceniki. a dokladnie ich przerywanie. albo nie daje sie ich wylaczyc wcale albo trzeba wcisnac kwadrat albo najpierw start a potem kwadrat... - niewidzialne sciany "w gore". w lokacji z jetpackiem kolo wiezyczki AA probowalem dostac sie na najwyzsza mozliwa kondygnacje ale przeszkadzal mi niewidzialny sufit. - gdzie jest noz??! Neutralne: - w scenie na raiderze kiedy rico gada z sevem przypatrzcie sie jego (rica) torbie jak pieknie wpada w teksture pojazdu - animacja pobierania amunicji jest jedna i ta sama zawsze. milo by bylo jakby sev siegal w inne jej czesci w zaleznosci czy ma bron ISA czy HGH. - jesli macie w reku bron, powiedzmy assault rifle HGH (nawet z full ammo), i podejdziecie do stojaka gdzie stoi taki sam karabin gra umozliwi wam jego pobranie (kwadratem). jesli taka sama bron bedziecie chcieli podniesc z ziemi bedzie to juz niemozliwe. Jak dla mnie ogolnie na +. Czekam na premiere i recenzje w PE ale gre i tak kupie dopiero jak cena spadnie do przyzwoitego poziomu. ps1. ktos wczesniej sie zastanawial czy poziom Elite bedzie wymagajacy. mozna to sprawdzic w demie. po pierwszym ograniu poczekajcie jak gra wroci do menu i dajcie raz jeszcze kampanie. ps2. co robi sev na koncu dema? ja stawiam, ze przebierze siebie i rico w ciuchy HGH i tak dostana sie do miejsca gdzie jest wieziony dowodca. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Male pytanie: czy u was cutscenka przy wysadzaniu dziala tez tak sie haczy? Tak, widocznie u wszystkich zwalnia ;/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Czytal ktos recenzje w Neo+? Mozna przeczytac czy wala spoilerami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi