Skocz do zawartości

Killzone 3

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytal ktos recenzje w Neo+? Mozna przeczytac czy wala spoilerami?

Podpinam się pod kolegę z zapytaniem jak wyszła recenzja w konkurencji? Interesuje Mnie głównie ocena (+,-) oraz prowadzona fabuła.

Opublikowano

Podpinam się pod kolegę z zapytaniem jak wyszła recenzja w konkurencji? Interesuje Mnie głównie ocena (+,-) oraz prowadzona fabuła.

Ocena to

9.4

Mnie jednak interesuje czy nie ma spoilerow. Caly czas boje sie ja przeczytac :P

Opublikowano

Ograłem demko i jest dobrze. Jesli kazda misja bedzie tak napakowana akcja to bede wniebowziety.

Na plus jak juz ktos pisal slizg podczas biegu i to, ze teraz przy chowaniu sie za elementami otoczenia nie trzeba nie trzeba trzymac przycisku.

Druga fajna rzecz. Sev ma nogi jak spojrzymy na dol.

Opublikowano

Ocena to

9.4

Mnie jednak interesuje czy nie ma spoilerow. Caly czas boje sie ja przeczytac :P

Można czytać, jak na NiEO i reckę tytuł€ AAA praktycznie nie ma spoilerów, jedynie n.t początku gry ale to już było na materiałach itp. ja jestem wyczulony na nich , ale tym razem jest całkiem , całkiem pod tym względem

Opublikowano (edytowane)

Na plus:

- pisanie po sniegu ;)

Hehe też się w to bawiłem, rysowałem pistoletem ;p. Aż tekstury zaczęły znikać i migotać ale wciąga nie powiem :turned:

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Zainteresowany ktoś zdjęciami recenzji z Neo+? Skaner mi się sypnął, więc zrobiłbym zdjęcia ;)

Dla samej recenzji nie opłaca się kupować magazynu, mogę to potwierdzić na własnym przykładzie.

Opublikowano

Zagrałem w demko na poziomie Elite...i aż takiego hardkoru nie ma o dziwo :P Problemy miałem jedynie przy walce z trójką Higów z Jetpackami... potrafią wkur.wić :D

Gość donsterydo
Opublikowano

Przecież higi z jetpackami to najprostsze 3 kille w demku :P

Opublikowano

Zagrałem w demko na poziomie Elite...i aż takiego hardkoru nie ma o dziwo :P Problemy miałem jedynie przy walce z trójką Higów z Jetpackami... potrafią wkur.wić :D

Przecież higi z jetpackami to najprostsze 3 kille w demku :P

Dokladnie :)

Ogolnie rzecz biorac Elite w K3 to juz nie ten sam co w dwojce. Czasy sie zmieniaja i dzisiaj wszystko jest latwiejsze. Moze byloby inaczej, gdyby na Elite mozna bylo wylaczyc uzdrawianie przez Rico.

Opublikowano

No mi one największe problemy sprawiły,choć przeszedłem je za drugim razem. Po przejściu na Elite demka jestem pozytywnie nastawiony co do wbicia pucharka za przejście fulla właśnie na tym najwyższym poziomie. Może uda się platynę wbić?:rolleyes:

Opublikowano

Też mi sie wydaje że na elicie jest prościej niz w dwójce z tym że zapominamy o jednaej barzdo istotnej rzeczy. TO JEST TYLKO DEMO czyli fragment gry więc na pewno nie będzie tak łatwo. :diablo: [HELLBOYZ CLAN MEMBER]

Opublikowano (edytowane)

Oto mój czas przejścia poszczególnych misji . Na Trzecim Poziomie Trudności (Weteran).

1. Nowy Początek - 6 Minut i 2 Sekundy

2. Rozkaz Ewakuacji - 20 Minut i 48 Sekund

3. Ewakuacja z Pyrrus - 31 Minut i 31 Sekund

4. Pół Roku Później - 37 Minut i 33 Sekundy

5. Mroźne Wtargnięcie - 43 Minuty i 47 Sekund (MISJA z DEMA)

6. Infiltracja Stahl Arms - 32 Minuty i 55 Sekund

7. Skrót przez Złomowisko - 41 Minut i 3 Sekundy

8. Dzień Sądu - 43 Minuty i 40 Sekund

9. Przechwycenie - 32 Minuty i 42 Sekundy

Edytowane przez TakeshiX