Jakim 1 791 Opublikowano 19 lutego 2011 Autor Opublikowano 19 lutego 2011 Saturn w Kato będzie miał gry w środę. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 (edytowane) kolejna 1/3 gry za mną juz chyba powoli zmierzam ku końcowi singla. na szczeście od etapu dżungli konczy się padaka. jest ciekawiej, fajniejsze akcje i ogólnie lepiej sie gra. no i te 3d teraz jakoś wygląda (mniej kfiatkuff) a lokalizacja nadal slabiutko. a fabułe przemilcze. Edytowane 19 lutego 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Swoja kopie bede mial prawdopodobnie we wtorek. Ogolnie po wypowiedziach widze, ze wyszla dobra naparzanka, fajnie sie strzela, ale i tak nie ma rewelacji... kurde, spodziewalem sie czegos wiecej... szkoda troche tych 2 stów, musze sie zastanowic :confused: Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Znaczy, że co jest z tą fabułą? Kiepska bo przewidywalna, czy kiepska bo źle poprowadzona? Czy to i to? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 nie ma zadnych twistow...isa (pipi) z helganu i pewnie tyle tego..po drodze mamy pewnie jakies konflikty itp ale nie na taka skale co ludzie by oczekiwali po mozliwosciach uniwersum Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Tak jak multi mnie nie zainteresowało, tak dziś ograłem demo w coopie i na 100% KZ3 wyląduje w najbliższych tygodniach u mnie na półeczce. Jestem miło zaskoczony! Grafika chyba taka sama jak w singlu, są emocje, jest wskrzeszanie, każdy gracz ma swoje checkpointy, mogliśmy iść równolegle różnymi ścieżkami. Jeśli reszta poziomów jest też tak zbudowana, to wielki będzie gicior i kawał dobrego, wspólnego grania. I nic mnie nie obchodzi, że drugi gracz nie ma swojego miejsca w fabule Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 okej gra pękła. daje 8/10, początek imo troche muli ale dalej jest juz lepiej. fabularnie kicz, ale nie nudzi sie, 3d juz lepiej wygląda w dalszych etapach gry (tylko kurde dlaczego?) dubbing słabiutki, biorę teraz sie za drugi raz przejscie gry na wyższym poziomie trudności tym razem z movem i bez 3d. a od srody spróbujemy multi. no i bugi tu i ówdzie pod koniec gry ziomki nie chcieli za mną biec przez co nie mogłem pchnąć gry dalej, nie pomogło wczytywanie gry ani restart levelu. na szczescie restart konsoli rozwiał wszelkie problemy ( a juz ciepło mialem ze gre od zera będe musiał zaczynać) Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Ile czasu zajęło Ci przejście kampanii? Walę ten polski dubbing, dużo osób narzeka nawet nie będę go sprawdzał. Może kiedyś jakiś patch doda możliwość wyboru napisów i ang dubbu Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Ile czasu zajęło Ci przejście kampanii? Walę ten polski dubbing, dużo osób narzeka nawet nie będę go sprawdzał. Może kiedyś jakiś patch doda możliwość wyboru napisów i ang dubbu na rekrucie (najniższy poziom) 6-7h w tym jeszcze poprawialem niektóre momenty (bo chcialem trophy wbić ) Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 No to czas rewelacja 7 godzin na najniższym to myślę, że veteran to spokojnie 10 godzin. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) nie jestem jakims super-wymiataczem ale na upartego grę na najniższym mozna skoczyć myśle w 4-5h edit: heh gram sobie na movie na poziomie elite (najwyższy) troche od dupy strony zacząłem. mala rada, zacznijcie grac movem na nizszym poziomie a na najwyższym padem, movem jest cięzko na elicie a sterowanie całkiem fajne. tylko wkurza machaniecie pałką jako przeładowanie. a elit narazie nie stanowi większego wyzwania chackpointy niemal co krok Edytowane 20 lutego 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Tak mowili tez przed premiera. Nie obchodzi mnie speedrun. Kampanie biore z miejsca na hardzie i spodziewam sie tak dlugiej kampanii jak w K2 gdzie zajela mi przy 1 podejsciu 8-9 godzin. Martwi mnie tylko, ze GG nie nauczyli sie w stosunku do K2, ze zrobili mialka fabularnie kampanie i powtarzaja ten sam blad w Killzonie 3. Szkoda, ale chce sie samemu przekonac. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze. 2 4 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Jak na FPS to bym powiedzial, ze jest nawet niezła . Oczywiscie nie jest to fabularny poziom Uncharted ale wezcie sieogarnijcie, Jest lepiej niz W Moh COD i BC Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Dziex, Welna, ale to wiedzialem od momentu zapowiedzi Jak jednak wypada na tle K2? Ten sam poziom? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Lepiej niz w K2. Wiecej sie dzieje, fabuła jest bardziej dynamiczna i postacie sa duzo lepiej zarysowane. Narvilla od pierwszej sekundy mozna znienawidzic, A na miejscu Rico bym go zastrzelil. Nie chce wam pojechac spoilerami. Niemniej, wg. mnie calkiem dobrze poprowadzony. Powiedzmy na 8/10 Edytowane 20 lutego 2011 przez Welna Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Lepiej niz w K2. Wiecej sie dzieje, fabuła jest bardziej dynamiczna i postacie sa duzo lepiej zarysowane. Narvilla od pierwszej sekundy mozna znienawidzic, A na miejscu Rico bym go zastrzelil. Nie chce wam pojechac spoilerami. Niemniej, wg. mnie calkiem dobrze poprowadzony. Powiedzmy na 8/10 no i git majonez... widzial ktos jak bedzie wygladam ten motyw z EK? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Lepiej niz w K2. Wiecej sie dzieje, fabuła jest bardziej dynamiczna i postacie sa duzo lepiej zarysowane. Narvilla od pierwszej sekundy mozna znienawidzic, A na miejscu Rico bym go zastrzelil. Nie chce wam pojechac spoilerami. Niemniej, wg. mnie calkiem dobrze poprowadzony. Powiedzmy na 8/10 Szczerze, to liczylem, zeby cos takiego przeczytac. Jednym slowem zaje.biscie. Ogolnie fajerwerkow od poczatku sie nie spodziewalem, ale liczylem ze bedzie lepiej niz w K2 Dziex. A Szymek, niech to bedzie jakis element zaskoczenia Juz nie moge sie doczekac kolekcjonerki. Zaplacona z gory, zebym sie nie rozmyslil. Bede musial wymienic dwojke na steelbox w kolekcji Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Lepiej niz w K2. Wiecej sie dzieje, fabuła jest bardziej dynamiczna i postacie sa duzo lepiej zarysowane. Narvilla od pierwszej sekundy mozna znienawidzic, A na miejscu Rico bym go zastrzelil. Nie chce wam pojechac spoilerami. Niemniej, wg. mnie calkiem dobrze poprowadzony. Powiedzmy na 8/10 no i git majonez... widzial ktos jak bedzie wygladam ten motyw z EK? Hehehe właśnie sam go szukam od parunastu minut. Jedyne info jakie znalazłem to to, że ma być dynamiczny i z dźwiękiem. Jeszcze odnośnie fabuły toż po samym demie widać, że choćby postacie są lepiej nakreślone niż w całej dwójce. Przynajmniej imiona można zapamiętać Edytowane 20 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Ja znalazłem tylko coś takiego ;] Jeśli to ten theme to wygląda średnio Cytuj
dżar 166 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Byłem dziś w bezvatowej krainie zwanej saturnem i skusiłem się miesiąc wcześniej na tv z 3d. Wróciłem do domu i pierwsze co zrobiłem to odpaliłem demko K3 w 3d i wiecie co? roz(pipi)iło mnie w (pipi)ec potęgą miliarda słońc Po prostu coś niesamowitego, nie moge się doczekać środy(a w piątek egzamin, raczej nie zaliczę :potter: ) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 nie moge się doczekać środy(a w piątek egzamin, raczej nie zaliczę :potter: ) Piękne podejście Ale się nie dziwię, skoro Killzone wychodzi wcześniej Cytuj
elentario 6 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Sama grafa jest fajna, gorzej może być z tymi ikonami. Chociaż po tym screenie nie widać detalu. To jest to co zaciągniemy wraz z wersja kolekcjonerską? BTW: Już poniedziałek, czy ultima zrobi gest i prześlę dzień przed premierą Kz3? Nadzieja umiera ostatnia! Ja znalazłem tylko coś takiego ;] Jeśli to ten theme to wygląda średnio Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 No właśnie też ciekawi mnie jak z tą ultimą , do dzisiaj mogę zrezygnować z EK a jestem pewien że znajdę dziś na mieście bez problemu .To są właśnie te premiery u nas , w takim u.k nie dostaniesz przed terminem i (pipi). Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Byłem dziś w bezvatowej krainie zwanej saturnem i skusiłem się miesiąc wcześniej na tv z 3d. Wróciłem do domu i pierwsze co zrobiłem to odpaliłem demko K3 w 3d i wiecie co? roz(pipi)iło mnie w (pipi)ec potęgą miliarda słońc Po prostu coś niesamowitego, nie moge się doczekać środy(a w piątek egzamin, raczej nie zaliczę :potter: ) Kolega mi napisze jak dostanie killzone 3 w łapki czy podziela moje zdanie co do 3d. sprawdzimy co i jak bo nie mam odnośnika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi