falcon87pl 123 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Wziąłem wczoraj K3 i po tym jak ostatnio włączałem tylko Ghosty pierwsza myśl po odpaleniu multi "Boże, jak to wygląda ". Nie mogłem nacieszyć oczu Na razie trochę lamię, bo nie pamiętam map za dobrze i cały czas nie mogę zdecydować się którą bronią grać, ale czuję że będzie dobrze. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez falcon87pl 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 trojka w multi nadaje sie tylko do TDM - kazdy inny tryb to porazka, tylko K2 Najlepszy tryb to Operacje, szkoda że go nie rozwineli No operacje zaje.biste są. Wielka szkoda, że w dodatkowych mapach nie ma żadnej nowej do tego trybu ;/ Strefa Wojny daje radę a Team Deathmatch w porównaniu z tym trybem zwyczajnie wypada blado, bo po prostu jest mniej skomplikowane. W Strefie Wojny dochodzi do różnych sytuacji, czasem mozna się wku.rwić jak przyprą przy respach Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 no graficznie gra miecie, do mnie to dalej najladniejszy shooter mininej generacji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi