Nemesis 1 268 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak wyglądają europejskie okładki Killzone 3 w obu edycjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wiadomo czy będzie jakaś "horda" czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Na razie nic o hordzie nie wspominali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 http://allegro.pl/killzone-3-helghast-edition-preorder-i1365737225.html Pffff <_< Na poczatku pomyslalem, ze moze ten gosc prowadzi jakis sklep, ze wie jaka bedzie orientacyjna cena i ze mniej wiecej tyle bedzie kosztowac ta wersja niedlugo w innych sklepach. Ale to zdanie wyjasnia wszystko "Prezentowana edycja jest wersją kolekcjonerską, nie będzie ona dostępna na rynku europejskim." Thief. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Wiadomo czy będzie jakaś "horda" czy cuś ? W wywiadach ktoś z GG powiedział, że nie ma takiej opcji. No ale zawsze można mieć nadzieję, że oszukiwał. Voytec, Helghast Edition będzie dostępne w Europie, ale nie jestem pewien czy w Polsce też. Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Crying_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak wyglądają europejskie okładki Killzone 3 w obu edycjach. czyli tym razem europejska wersja będzie miała ładniejszą okładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Voytec, Helghast Edition będzie dostępne w Europie, ale nie jestem pewien czy w Polsce też. Wiem o tym <_< Dlatego napisalem ze zlodziej. W sumie po prostu oszust. HE bedzie w Europie, wiec raczej w Polsce tez. Tutaj tylko pytaniem pozostaje cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Voytec, Helghast Edition będzie dostępne w Europie, ale nie jestem pewien czy w Polsce też. Wiem o tym <_< Dlatego napisalem ze zlodziej. W sumie po prostu oszust. HE bedzie w Europie, wiec raczej w Polsce tez. Tutaj tylko pytaniem pozostaje cena. Ależ znamy ceny. 130 USD oficjalnie, to w europie będzie 130 Ojro, czytaj 500zł. Posrany przelicznik mają ale co poradzisz? I tak kupię, ten hełm jest zaje.bisty Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Preview: http://www.joystiq.com/2010/12/18/killzone-3-playstation-move-preview/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Tak sobie obejrzałem na spokojnie ostatnie gify, filmiki, screeny szczególnie gify i ...WoW. Z wszystkich fps-ów które wychodzą w przyszłym roku to właśnie K3 moim zdaniem wygląda najlepiej, robi największe wrażenie (no i Bulletstorm ale to pod względem gameplayu). Rage no nie wiem ten pseudo cell shading - K3 bardziej wywołuje efekt WoW a C2 to jedna wielka nie wiadoma ten gameplay co pokazują to pewnie z pc a wersja na konsole/Ps3 to pewnie przepaść. I pójdzie standardowa gadka o za małej mocy, Crytek jest dla mnie za bardzo pecetowy i za bardzo pie.przą, że wszystkie wersje będą takie same więc wiem jak to się skończy. O H:R nawet nie wspominam bo ta gra wygląda jak z poprzedniej epoki przy K3 IMO. A ReS3 kompletnie mnie nie interesuje. Co najbardziej rzuca się w oczy to akcja, non-toper akcja, wybuchy, jakieś skrypto akcje takie mam wrażenie, że to będzie Uncharted 2 w wersji fps. Że to będzie to co U2 względem U1. Oczywiście w sensie jak najbardziej pozytywnym do tego te zróżnicowane środowisko, tereny, story kampania w co-opie . Jeszcze jakby mi multi podpasił to w ogóle ... Najgorzej mnie tylko w(pipi)ia, że Bullet i K3 wychodzą "jednocześnie" ;/. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez SłupekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Grafika nie będzie ryła beretu tak bardzo, IMO obecne konsole nie są w stanie ciągnąć 3D na tak wysokiej jakości. Jednak 3D może zryć czachę i spowodować wzrost sprzedaży sprzętu 3D. Jeąśli GoW były powodem do kupna X360, to KZ3 może być naturalnym dodatkiem kupowanym do 3D. Dodajmy do tego dobrą współpracę PSM (pewien MEGA zatwardziały, inteligentny PCtowiec z pewnego znanego forum, stwierdził że PSM spycha myszkę i klawiaturę z piedestału dla FPS-ów). To może być rewolucja, choć nie graficzna. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Fajny bajer, chyba nawet zakupie jeśli mój portfel zbytnio od tego nie schudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2010 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Voytec, Helghast Edition będzie dostępne w Europie, ale nie jestem pewien czy w Polsce też. Wiem o tym <_< Dlatego napisalem ze zlodziej. W sumie po prostu oszust. HE bedzie w Europie, wiec raczej w Polsce tez. Tutaj tylko pytaniem pozostaje cena. Ależ znamy ceny. 130 USD oficjalnie, to w europie będzie 130 Ojro, czytaj 500zł. Posrany przelicznik mają ale co poradzisz? I tak kupię, ten hełm jest zaje.bisty Wiem o 130 dolcach, ale nie masz pewnosci, ze dokladnie tak samo przelicza. Z doswiadczenia wiem, ze trzeba czekac zawsze do samego konca. Nigdy nie wiadomo, dlatego chce miec potwierdzenie i pewnosc. 5 baniek za ta edycje to zbyt duzo, choc jak sobie mysle to dalej sie zastanawiam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 redakcja z poly ma grę, zapewne inne polskie media również. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tam jest chyba tylko jeden lvl - ten z którego ostatnio pojawiło się pełno filmików i gifów. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 No to w następnym numerze PE spodziewamy się jakiegoś obszernego playtestu :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tam jest chyba tylko jeden lvl - ten z którego ostatnio pojawiło się pełno filmików i gifów. Jest więcej levelów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tam jest chyba tylko jeden lvl - ten z którego ostatnio pojawiło się pełno filmików i gifów. Jest więcej levelów. Jesli to wersja preview to zapewne na tej plytce znajduje sie jakies pół gry. Czekam na pierwsze playtesty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) http://www.play-mag....hd-screenshots/ 223 fotki prosto z gry Edytowane 20 Grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiadomo coś o wersjach językowych ? Będzie combo napisy + audio wg uznania jak w U2? Opcja językowa w KZ2 z potrzebą zmiany save byl tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Myślę, że tym razem będzie już normalny wybór. Po wpadce z K2 chyba wyciągnęli wnioski, zresztą Uncharted 2 pokazał, że można, więc i tutaj liczę na combo napisy pl + dubbing eng. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dostarczona nam wersja nie ma również trybu zmagań sieciowych. Przeszedłem za to dwukrotnie misję kampanii z wersji preview, która trwa...niecałe 30 minut. Zaprezentowany fragment to tak naprawdę tylko walka z gigantycznym mechem oraz kilka chwil przed samym starciem. Czyli polygamia dostała wersje z jednym lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Mozliwe ze takie bedzie demo. Bardzo bym byl rad, gdyby tak bylo. Mam rowniez nadzieje, ze GG nie popelni juz tego samego bledu z K2 i nie udostepni juz tak krotkiego dema. Sciagnalem sobie wszystkie 223 screeny na dysk i zrobilem pokaz slajdow. Usegregowalem je wg daty utworzenia i uklada sie to wszystko w pieknie ulozony pokaz tego levelu, ktory dostala min Polygamia. Juz oczyma wyobrazni wypelniam luki miedzy statycznymi klatkami jak Rico ratuje Narevilla i przebija leb tego Higa, ktory wskoczyl na intruder Jak to musi sie prezentowac w ruchu... Do tego dochodzi miazdzace, dynamiczne oswietlenie z Killzona. Edytowane 21 Grudnia 2010 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 No zobaczymy. Widziałbym demo najlepiej w Styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi