michal89a23 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Jeżeli ktoś wie co to basket i wie z czym to się je to TA DAM : http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=47001 Normalnie za(pipi)iście. Nic tylko czekać i zastanawiać się co kupić : PSP 3004 czy PSP Go PZDR Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) No to mnie zaskoczyłeś kolego! :o Nie ma to jak dobry NBA- tak uwielbiam ten sport, aka: "I love this Game!". Ciekawi mnie czym jeszcze mogą mnie zaskoczyć twórcy, mogli by dać tryb legend, gdzie grali byśmy starymi składami. Ehh...zagrać teraz takimi zawodnikami jak Rodman, Jordan, Pippen, Kukoc, Harper, Longley, Kerr...to by było coś, ale obawiam się, że nigdy nie doczekam się takiej chwili. Od razu mówię NIE dla NBA LIVE i ten pogląd mam odkąd 2k2 wylądowało kiedyś u mnie na DC Edit: Ps. Kolejność zawodników nie jest przypadkowa! 8) Edytowane 23 czerwca 2009 przez famas_kg Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 23 czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 czerwca 2009 ooo czyli jednak są tu jacy fani NBA:D Ja też się bardzo ucieszyłem gdy zobaczyłem tą wiadomość. NIE serii NBA LIVE powiedziałem gdy ujrzałem NBA 2k7 na XBOX-a, potem wyszło NBA Live 08 co utwierdziło mnie w przekonaniu że EA schodzi na dno.... Na razie grywam w NBA 2k9 ( ale na PC na PS3 mnie nie stać jeszcze ) i jest to mój jedyny tytuł na PC famas_kg mam nadzieję że kiedyś zagramy jakiś meczyk on-line w NBA 2k10 na PSP xD Cytuj
czapa 672 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Sądząc po gameplay-u (jest na youtube) ta gra to niezły crap. Grafika masakra, wygląda jak na ds-a, podobno tylko gameplay ratuję tą grę. Szkoda bo zapowiadało się nieźle. Edytowane 5 października 2009 przez czapa Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 widzialem u kolegi. grafika srednia gameplay za(pipi)isty ale chyba nba 10 the inside tez chwile pogralem grafika duzo lepsza i gameplay rowniez za(pipi)isty ;d Cytuj
okser 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Ta gra to z pewnością nie żaden crap. Na wyższych poziomach trudności jest naprawdę ciężko - seria Live może się schować. Co do grafiki - myślę, że na PSP już lepszej nie będzie, z resztą fachowcy od EA Sports też w tym temacie nie zrobiliby więcej. Różnice między 2k10 a NBA live 2009 są ogromne. Ważne jest zmęczenie zawodnika i podoba mi się, że nie tylko zawodnicy z USA są tacy wypasieni. Ktoś docenił Europejczyków i chwała im za to. Gra się świetnie, animacja zawodników daje radę. Przydałyby się reprezentacje narodowe, ale nie można mieć wszystkiego. Dla mnie ta gra jest naprawdę dobra i myślę, że nie rozstanę się z nią przez najbliższych kilka miesięcy Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 po dluzszym obadaniu 2 koszy, zdecydowanie nba inside, rozgrywkam grafika i caly feel z gry czesto zdarza mi sie sytuacja ten mecz bedzie juz ostani, a po skonczonym a jeszcze jeden hehe polecam nba inside 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi