froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Myślicie, że zła książka niesiona w ręku jak się idzie po ulicy może zepsuć fita? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 zależy co. jak idziesz do starbucks'a w wielkich okularach, air-maxach i rurkach trzymając coś bukowskiego to nawet wskazane żeby zostać rozpoznanym wśród tamtejszej bohemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Myślicie, że zła książka niesiona w ręku jak się idzie po ulicy może zepsuć fita? nie, chyba ,ze dzierżysz harrego pottera. ale wiem, ze nie dzierżysz niedlugo bede sie lansował z Celine'm, także może jakas fajną 'mamusie' wyrwe XD Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Cormac McCarthy "Krwawy południk". Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mechaniczna Pomarancza Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 spojrzalem pare stron u ziomka, wypożyczył , jest za,ebiscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 czytal ktos? dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wygląda na to, że nikt nie czytał Ja dzisiaj kupiłem " Karierę Nikodema Dyzmy" Tadeusza Dołęgi- Mostowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dostałem: Zakupiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 to na podstawie tego kręcą serial z jeremym ironsem? ja niedługo dostanę pana wołodyjowskiego i jeszcze ze dwie książki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Podobno, Irons to świetny aktor, więc może wyjść udane przeniesieni literatury pióra Puzo (no prawie) na mały ekran. Ciekawe tylko jak książka, jeszcze nie rozpocząłem lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) książka zayebista edit: wiem, ze to nie temat, ale jest juz nawet trailer/making of tego serialu http://www.dailymotion.pl/video/xdj5tu_the-borgias-trailer_shortfilms bedzie grubo Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Charles Bukowski Zapiski Starego Świntucha Szekspir nigdy tego nie robił Henry Miller Sexus + Plexus Jack Kreuac W drodze ( KONCU MAM !!!!!!!!11) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dostałem: moze sprzedasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Nabyłem w oryginale 'The Road' + 'Blood Meridian' zachęcony hajpem na polską premierę tej drugiej. Plus 'Diplomacy' Kissingera, no ale to co innego. Wcześniej - również z ebaya 'Naked Lunch', 'Everymana' Rotha i 'Jazz' Toni Morrison. Z Empika 'Never Let Me Go' Ishiguro(zdzierstwo) + W KOŃCU 'Americanę' DeLillo. A EDIT: Z polskich to se sprawiłem Dziennik '54 Tyrmanda i Dziennik Pisany Nocą Grudzińskiego. Oba czytałem dawniej, ale stwierdziłem, że nie zaszkodzi mieć na półce. Edytowane 15 Września 2010 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 @banny - jeszcze nie zabrałem się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ok Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kupiłem requiem dla snu - spox, ale już sprzedane (tzn. mówiąc ściślej to będzie za jakieś 95 min). Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Kupiłem " Krwawy południk" Cormaca Mccarthy'ego i " Warchoły i pijanice" Jacka Komudy. Za pierwsza już się zabrałem i po 20 stronach jest bardzo dobrze Edytowane 16 Września 2010 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja przeczytałem 10 i jakoś nie mogę wygospodarować czasu by czytać dalej. Ale to dlatego, że po sadze George'a Martina strasznie mnie drażni jak autor pisze o bohaterze książki w trzeciej osobie, no nie mogę tego przeskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dostałem: moze sprzedasz ? przecie w kazdej ksiegarni/empiku na mase tego jest;p tez wlasnie ostatnio przeczytalem, mccarthy to jest prze(pipi). a dzis sobie sprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 niewidzialne potwory mają tak zaje.bistą okładkę, że aż żal mi się pozbywać chociaż ksiażka taka se Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nono, zalatuje polską szkołą plakatu:) póki co nie mogę powiedzieć, że jakoś szczególnie mnie porwała, no ale dopiero w 1/4 jestem więc wiele się może zdarzyć. a pozbywac się tak czy siak nie zamierzam, nie lubie wypożyczać/sprzedawać ksiązek, bo czasem chce wrócić czy to na 5 minut na kiblu, przeczytac sobie losowo wybrany fragment czy na dłużej... no i ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 @ds - Dziecię Boże może cię odrobinę zawieść, u mnie tak było, jak z rozpędu sięgnąłem po ten tytuł zaraz po skończeniu Drogi. Nie ten kaliber niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 a poprzeczka jest wysoko, bo ostatnio przeczytałem 'krwawy południk' no i 'drogę' po raz drugi... no nic, przekonam sie jak palahniuka skoncze:) niedlugo jeszcze wychodzi 'straznik sadu', i tak pewnie kupię w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi