Skocz do zawartości

-==Pochwalcie się :)==-

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewidzialne potwory w sumie kiepskie i osłaniają tyły w moim Palahniukowym rankingu. "Pygmy" miał być jeszcze w tym roku podobno wydany po polsku, ale coś cisza na stronie niebieskiej studni.

No, ale Krwawy południk klasa. Na pewno do niego jeszcze wrócę.

Opublikowano

Wojna Zombie zamówiłem na aukcji i musiałem zapłacić więcej niż normalnie kosztuje gdyż w księgarniach internetowych jest niedostępna.Dla fanów zombie lektura obowiązkowa, napisana w formie relacji wydarzeń ludzi z mieszanych klas społecznych pochodzących z różnych narodowości.

Kroniki Wardstone narazie 6 części celuje w grupe wiekową 12+ , ale dobrze się to czyta i jest wciągająca.Cykl opowiada historie młodego Toma na terminie u Stracharza który zajmuje się walką z mrokiem ale nie za pomocą czarów lecz w inny sposób.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

wczoraj kupiłem jakąś książke za trzy złote w szarlatanie, ale zostawiłem w pubie gdzie przepijałem dobytek. bywa. mówcie mi chinaski.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

racja, na jakie forum sie nie zajrzy to sie pojawia.

ale niestety jestem trendwhore, bo 'krwawy poludnik' i 'droga' zrobily na mnie duze wrazenie ('to nie jest kraj dla starych ludzi' mniej, bo najpierw widzialem świetną ekranizacje, ktora okazala sie dosc wierna), 'dziecie boze' plasuje sie na koncu. a ze jest jesien to robie zapasy;)

Opublikowano
Gdzie?

na szczytnickiej, jak jedziesz od tych swoich przedmieść (czy gdzie ty tam teraz mieszkasz) to za pasażem skręcasz w prawo mijasz pizze hut na rogu, turasa i masz księgarnie. co prawda nieposegregowany zbytnio, ale jednak spory zapas używanej literatury in inglisz + czasami dobre rarytasy w naszym ojczystym języku i herbata za darmo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem Zieloną Milę oraz Sklepik z Marzeniami. Wszystko w.... Biedronce, 12 zł za każdą.

Ja miałem wziąć (kiedy brat powiedział mi że są) Zieloną milę oraz Bezsenność bo tylko te były ale... nie przepadam za wydaniami kieszonkowymi.

Opublikowano

Czy najlepsza to nie jestem pewny banny, ale na pewno bardzo bardzo dobra :) Wiem, że nie skończy się na niej moja przygoda z Millerem z tymże nie mogę nigdzie znaleźć drugiej części czyli " Czarnej wiosny".