Skocz do zawartości

-==Pochwalcie się :)==-

Featured Replies

Opublikowano

czarna wiosna nie jest oszałamiająca

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 297,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chwalę się    

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zakupy z ostatnich kilku tygodni.   "Ostrze" - które zapoczątkowało słynny cykl "Pierwsze Prawo". Znakomite grimdark fantasy. Gorąco polecam. Dodatkowo pierwsze dwa tomy "Malazanu". Fant

• Prezent od żonki         

Opublikowano

Chce przeczytać po kolei, a potem wezmę się za trylogię Różoukrzyżowanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No ku'rwa, w samym grudniu wygrałem w sumie 175 zł na zakupy w internetowych księgarniach. Będzie na prezenty, szkoda jedynie, że należy doliczyć pewnie z 10 dni poślizgu wysyłki, taki krwawy okres.

Opublikowano

bog urojony. idealna kniga na gwiazdkę :potter:

Opublikowano

No ku'rwa, w samym grudniu wygrałem w sumie 175 zł na zakupy w internetowych księgarniach. Będzie na prezenty, szkoda jedynie, że należy doliczyć pewnie z 10 dni poślizgu wysyłki, taki krwawy okres.

pochwal sie, w jaki sposob wygrales?

nei obrazilbym sie tez wygrac, a mam niezle szczescie ostatnio :D

Opublikowano

Szczęście nie ma tu nic do gadania. Po prostu opierdoliłem gałę ludziom odpowiedzialnym za przydzielanie nagród. Wiem, mało uczciwe, jeszcze mniej moralne, ale nie oceniajcie i nie szufladkujcie mnie.

Opublikowano

Kupiłem : Klęska - W.Suworowa

Dostałem: Chata - W.P. Young'a

:dance:

Opublikowano

Kupiłem "Lęk i odraza w Las Vegas" Huntera S. Thompson'a.

Musiałem zamówić w empiku bo nigdzie na mieście tego nie było, w końcu mam :D

Opublikowano

Kupiłem "Lęk i odraza w Las Vegas" Huntera S. Thompson'a.

Musiałem zamówić w empiku bo nigdzie na mieście tego nie było, w końcu mam :D

Dobry zakup :thumbsup: Jakiś czas temu ją przeczytałem i polecam.

dziennik-rumowy-bprod57550795.jpg

Dostałem w prezencie gwiazdowym.

Opublikowano

Nie wiem, nie zacząłem jeszcze czytać, kończę inną książką. Z tego co piszą w necie wynika, że słabsza i zupełnie inna od Lęku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytam "Krwawy południk". Czytam? Chłonę! Świetna książka.

Pytaniem jest co polecacie jeszcze od tegoż autora i czy po obejrzeniu Drogi warto przeczytać papierowy pierwowzór.

Opublikowano

Jak przeczytasz Oślicę to odkupię chętnie :thumbsup:

Opublikowano

Kończę trzeci tom Millenium, jak na kryminał to zaje.biste. Szczególnie pierwsza część klimatyczna. Potem się zabieram za Metro 2033 i 2034, może ogarnę i gierkę. Mam też na półeczce osławiony Krwawy Południk, Anthony'ego jeszcze nie czytałem ale myślę, że mi się spodoba tym bardziej, że lubię klimat Dzikiego Zachodu a tu mamy to przedstawione w sposób bezpretensjonalny i dosadny. Zrobiłem sobie małe zapasy i ogarniam zaległości przez święta, w sam raz na długie zimowe wieczory.

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Czytam "Krwawy południk". Czytam? Chłonę! Świetna książka.

Pytaniem jest co polecacie jeszcze od tegoż autora i czy po obejrzeniu Drogi warto przeczytać papierowy pierwowzór.

Strażnik Sadu. Krwawy południk wywołał we mnie większe obrzydzenie niż filmy gore :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przygarnąłem z antykwariatu "Potworny Regiment" Pratchetta i co by nie mówić przyjemnie sie czyta :) poza tym napaliłem sie żeby kupic "Psychologie Społeczną" Aronson, Elliot & Wilson, Timothy D. & Akert, Robin M, po przeczytaniu paru rozdziałow jak byłem na Świeta w domu.

Opublikowano

przygarnąłem z antykwariatu "Potworny Regiment" Pratchetta i co by nie mówić przyjemnie sie czyta :)

Właśnie mam się zamiar zabrać. Po czym Strażnik Sadu McCarthy'ego i dalej Lups! Praczetowskie.

Opublikowano

A zaszedłem se ostatnio do księgarni.

Zdj%C4%99cie071_4d375a134efcc.jpg

Zdj%C4%99cie072_4d375a4dc74df.jpg

Sorry za jakość zdjęć, ale nie starczyło mi już pieniążków na nowy aparat.

Opublikowano

No właśnie nie mam. Starczy mi to na kilka miechów.

Opublikowano

Bogactwo kur.wa!

PS. Zdjęcia robione kalkulatorem?

Opublikowano

No. W Empiku ułożyłem je jedną na drugą, zrobiłem zdjęcia, a potem grzecznie odniosłem na półki.