Opublikowano 1 listopada 201014 l Chce przeczytać po kolei, a potem wezmę się za trylogię Różoukrzyżowanie.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l No ku'rwa, w samym grudniu wygrałem w sumie 175 zł na zakupy w internetowych księgarniach. Będzie na prezenty, szkoda jedynie, że należy doliczyć pewnie z 10 dni poślizgu wysyłki, taki krwawy okres.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l No ku'rwa, w samym grudniu wygrałem w sumie 175 zł na zakupy w internetowych księgarniach. Będzie na prezenty, szkoda jedynie, że należy doliczyć pewnie z 10 dni poślizgu wysyłki, taki krwawy okres. pochwal sie, w jaki sposob wygrales? nei obrazilbym sie tez wygrac, a mam niezle szczescie ostatnio
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Szczęście nie ma tu nic do gadania. Po prostu opierdoliłem gałę ludziom odpowiedzialnym za przydzielanie nagród. Wiem, mało uczciwe, jeszcze mniej moralne, ale nie oceniajcie i nie szufladkujcie mnie.
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Kupiłem "Lęk i odraza w Las Vegas" Huntera S. Thompson'a. Musiałem zamówić w empiku bo nigdzie na mieście tego nie było, w końcu mam
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Kupiłem "Lęk i odraza w Las Vegas" Huntera S. Thompson'a. Musiałem zamówić w empiku bo nigdzie na mieście tego nie było, w końcu mam Dobry zakup Jakiś czas temu ją przeczytałem i polecam. Dostałem w prezencie gwiazdowym.
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Nie wiem, nie zacząłem jeszcze czytać, kończę inną książką. Z tego co piszą w necie wynika, że słabsza i zupełnie inna od Lęku.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Czytam "Krwawy południk". Czytam? Chłonę! Świetna książka. Pytaniem jest co polecacie jeszcze od tegoż autora i czy po obejrzeniu Drogi warto przeczytać papierowy pierwowzór.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Kończę trzeci tom Millenium, jak na kryminał to zaje.biste. Szczególnie pierwsza część klimatyczna. Potem się zabieram za Metro 2033 i 2034, może ogarnę i gierkę. Mam też na półeczce osławiony Krwawy Południk, Anthony'ego jeszcze nie czytałem ale myślę, że mi się spodoba tym bardziej, że lubię klimat Dzikiego Zachodu a tu mamy to przedstawione w sposób bezpretensjonalny i dosadny. Zrobiłem sobie małe zapasy i ogarniam zaległości przez święta, w sam raz na długie zimowe wieczory. Edytowane 6 stycznia 201114 l przez tomsecret1993
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Czytam "Krwawy południk". Czytam? Chłonę! Świetna książka. Pytaniem jest co polecacie jeszcze od tegoż autora i czy po obejrzeniu Drogi warto przeczytać papierowy pierwowzór. Strażnik Sadu. Krwawy południk wywołał we mnie większe obrzydzenie niż filmy gore
Opublikowano 19 stycznia 201114 l przygarnąłem z antykwariatu "Potworny Regiment" Pratchetta i co by nie mówić przyjemnie sie czyta poza tym napaliłem sie żeby kupic "Psychologie Społeczną" Aronson, Elliot & Wilson, Timothy D. & Akert, Robin M, po przeczytaniu paru rozdziałow jak byłem na Świeta w domu.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l przygarnąłem z antykwariatu "Potworny Regiment" Pratchetta i co by nie mówić przyjemnie sie czyta Właśnie mam się zamiar zabrać. Po czym Strażnik Sadu McCarthy'ego i dalej Lups! Praczetowskie.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l A zaszedłem se ostatnio do księgarni. Sorry za jakość zdjęć, ale nie starczyło mi już pieniążków na nowy aparat.
Opublikowano 19 stycznia 201114 l troche Cie musialo to wyniesc ;] zazdroszcze, ze masz czas, by czytac tyle
Opublikowano 19 stycznia 201114 l No. W Empiku ułożyłem je jedną na drugą, zrobiłem zdjęcia, a potem grzecznie odniosłem na półki.