ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @blant: jak ogarniesz książki Diablo to daj znać czy dobre. Sam planuję kupić, ale jeszcze nie jestem przekonany. Chcę opinii z pierwszej ręki. Przeczytałem pierwszy tom i spoko teraz zabieram się za drugi to do końca sierpnia dam ci znać jak cała trylogia . Polecam jak kolega wyżej brać tak czy siak. Co jakiś czas są promocje 2 książki w cenie jednej albo 3 za 2. Warto na takie akcje polować Ja pierwszy tom wziąłem z świata książki w promocji druga książka gratis do kontynuacji hyperiona Simmonsa To jest jakaś historia poboczna uniwersum czy po prostu rozszerzenie wydarzeń z gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To jest początek. Historia o początkach sanktuarium. O tym jak wojna o sanktuarium się zaczęła między aniołami a demonami. I o nefalemach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Nie samym komiksem człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 a ja kupiłem przypadkowo na urlopie w górach pierwszy tom nowej serii od Edipresse - kolekcja fantasy Trudi Canavan, spodobał mi się pierwszy tomik i podobnie jak Pratchetta od nich - zamówiłem prenumeratę Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jakim cudem ludzie łapią się na Trudi Canavan, wszelkie Empiki i Matrasy są zawalone jej twórczością, a to tak przeciętna pisarka - wręcz ocierająca się o kategorie "nie czytać" - że głowa mała. Po co sobie to robić, półka fantasy ma zdecydowanie lepsze pozycje/autorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Trudi jest beznadziejna, potwierdzam. Lepiej się w to nie pchać. Wszędzie tego pełno, a lektura ani trochę ciekawa. Takie pitupitu o którym zapomina się tydzień po lekturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jeszcze pierwsze 3 książki spoko ale to co potem równia pochyła ja wymiękłem w pewnym momencie Już doszły książki i mam je prawie wszystkie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Jakim cudem ludzie łapią się na Trudi Canavan, wszelkie Empiki i Matrasy są zawalone jej twórczością, a to tak przeciętna pisarka - wręcz ocierająca się o kategorie "nie czytać" - że głowa mała. Po co sobie to robić, półka fantasy ma zdecydowanie lepsze pozycje/autorów. Trudi jest beznadziejna, potwierdzam. Lepiej się w to nie pchać. Wszędzie tego pełno, a lektura ani trochę ciekawa. Takie pitupitu o którym zapomina się tydzień po lekturze. Oczywiście, że są lepsi autorzy, ale czasem warto przeczytać coś dla czystego odmóżdżenia, a Trudi mi tego dostarczy nie zawsze mam ochote rozkminiac tresc ksiazki 20 dni po jej przeczytaniu Blantuś, super kolekcja Pratchetta, jakbym wiedzial, ze kupujesz, to bym Ci oddał za grosze 6 (czy tam 7) tomów, bo mam do sprzedania gdyż kupuję te kolekcje Świata dysku i nie potrzebuje dubli Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Rayos masz może "panowie i damy" lub "ostatni bohater"? ostatnie dwie jakich mi brakuje a w sklepach braki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jest do końca roku co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Rayos masz może "panowie i damy" lub "ostatni bohater"? ostatnie dwie jakich mi brakuje a w sklepach braki. mam tylko to, co napisałem w odpowiednim temacie w tym dziale tych nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Musiał być plusik za Lolitę, Nabokov w formie najwyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W końcu jest. Piękny i pachnący, drugi tom opowiadań Lovecrafta. Ponadto, Futu.re i jako dodatek Dr. Jekyll. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No i jest ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Za 10 złota. Okładka straszna, ale treść bardzo dobra. Dużo ciekawostek, anegdotek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Prezent urodzinowy od dziewczyny :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 "Opium" Gezy Csatha ma ciekawą notkę o autorze: Był prozaikiem,dramatopisarzem,autorem dzienników,krytykiem muzycznym,kompozytorem,domorosłym skrzypkiem i pianistą,lekarzem psychiatrą,dandysem,maniakiem seksualnym,morfinistą,,mordercą i samobójcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Zima nadciaga - trzeba sie zbroic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jak ja ci zazdroszczę jeżeli pierwszy raz czytasz wszystkie te 3 serie Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Pierwszy raz. Na pierwszy ogien idzie Gra o Tron. Arcydzielem ksiazka na pewno nie jest ale czyta sie przyjemnie, mega szybko i historia prowadzona z wielu perspektyw wciaga. Tom I juz za mna. Tyle dobroci a tak malo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Chyba ostatnia okazja, żeby dorwać tę książkę nową. No to było silniejsze ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 czyta sie przyjemnie, mega szybko Zabawne, mam kompletnie odwrotnie. A raczej miałem, gdy się za nią zabrałem parę lat temu... Teraz średnio z czasem na czytanie dla przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Rozaliusz, polecam serdecznie tą knigę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Wiem Radku, jeszcze chciałbym W drodze Kerouaca (na Allegro prawie po stówce, jeszcze w brzydkich, filmowych okładkach). No i zapytałem wczoraj na fanpejdżu Wydawnictwa Albatros, czy będzie reedycja Tęczy Grawitacji XDDD Nie będzie. EDIT: A no i jak chcecie Buka od Noir Sur Blanc zbierać tak jak ja, to polecam kupować, bo brakuje nakładu niektórych książek. Noce Waniliowych Myszy znalazłem w jakiejś undergroundowej księgarni i już leci do mnie. Jeszcze 7 książek z tą nową mi brakuje do pełnej kolekcji. Edytowane 27 Września 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi