tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 kupilem ostatnia niedokonczona knige capote'ego i monografie bulhakowa. pozdrowienia do podstarzalego polonisty z dziekanatu na nankiera! 10zl za dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zaczalem wlasnie Dom nad Rozlewiskiem Malgorzaty Kalicinskiej. Skonczylem po raz setny Narrenturm Andrzeja Sapkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Wlasnie skonczylem czytac ksiazke Ernesto Sabato "Tunel". Ja (pipi)e, kompletnie wgniotla mnie w podloge. W tym momencie nie jestem nawet w stanie pozbierac sie i napisac cos wiecej - chyba bede musial ja jeszcze przetrawic. Ksiazka oszklila moj umysl a nastepnie rzucila nim o marmurowa posadzke, pozostawiajac ciagle pobrzmiewajace echo nie pozostawiajace miejsca dla czegokolwiek innego. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddyurien 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ostatnio szukając zupelnie czegoś innego w porownywarce okazje.info natknąłem się na świetną książkę - Niezłomny - i kupiłem sobie na gwiazdkę Jestem w trakcie jej czytania i jest świetna. Bardzo pozytywnie nastraja do świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 a ja wczoraj kupilem w koncu Hobbita w wydaniu amber w twardej oprawie za 25 zl (nowka) i przy okazji od razu wzialem sobie Star Wars Gwiazda Smierci za dyszke nieoczekiwane zakupy przy okazji znalezienia nowej ksiegarni ;P za te ceny to grzech nie brac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Obkupiłem się wreszcie w poszukiwane przeze mnie książki: Fitzgerald - Czuła jest noc Vonnegut - Trzęsienie czasu Vonnegut - Cat's cradle Dickens - Wielkie nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) a ja wczoraj kupilem w koncu Hobbita w wydaniu amber w twardej oprawie za 25 zl (nowka) i przy okazji od razu wzialem sobie Star Wars Gwiazda Smierci za dyszke nieoczekiwane zakupy przy okazji znalezienia nowej ksiegarni ;P za te ceny to grzech nie brac Hobbit naprawdę dobry jest, z początku zastanawiałem się czy czekać na filmy, lub od razu przeczytać książkę i znać historię, no aż się w końcu zdecydowałem. W kinie byłem ostatnio na Hobbicie i póki co wypada zdecydowanie słabiej od lektury. No ale to chyba nie żadna nowość, że książki są lepsze:). Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Duki Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mogę się pochwalić, że już niedługo kupuję autobiografię Arnolda Schwarzeneggera wydaną parę dni temu - "Pamięć absolutna"! Jaram się jak dziecko, ponad 600 stron. Co tam że mam w kolejce do przeczytania jakiś 6 książek, poczekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mam wersje angielską. Czyta sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mój najnowszy zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mój najnowszy zakup Wow, dzięki że się pochwaliłeś, nie miałem pojęcia, że coś takiego wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kupione w centrum AGH na zbiorce w ramach pomocy zwierzetom, za .... 1.8 zl moglem nic nie dawac, chcialem dac wiecej, ale tylko tyle mialem drobnych, vicehrabii oczywiscie 3 tomy wszystki Cytuj Odnośnik do komentarza
guluf 3 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Prezent od kolezanki : Do tego w koncu mi sie udalo na allegro dorwac za fajna cene : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Skazany na trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Milczenie Owiec, wydanie z 1990, amber, srebrna seria, dostalem od dziewczyny na dzien chlopaka. A wczoraj kupilem : Czailem sie i czailem i koncu kupilem na dworcu nowke za 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Mam co czytać w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Co to jest ta morfina, pytam bo strasznie wku.rwia mnie ten ryj na okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Konstanty Willemann, warszawiak, lecz syn niemieckiego arystokraty i spolszczonej Ślązaczki, niewiele robi sobie z patriotycznych haseł i tradycji uświęconej krwią bohaterskich żołnierzy. Jest cynikiem, łajdakiem i bon-vivantem. Niewiernym mężem i złym ojcem. Konstanty niechętnie bierze udział w kampanii wrześniowej, a po jej klęsce również wbrew sobie zostaje członkiem tajnej organizacji. Nie chce być Polakiem, nie chce być Niemcem. Pragnie jedynie zdobyć kolejną buteleczkę morfiny i żyć swoim dawnym życiem bywalca i kobieciarza. Przed historią jednak uciec się nie da. Po 100 stronach jest bardzo dobrze. W warstwie językowej przypomina trochę Lód Dukaja, ale to moje odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Musiałem bony do empiku wykorzystać. Hyperion wzięty całkowicie w ciemno, nie mam zielonego pojęcia o czym to, w kilku miejsca tylko się natknąłem na opinie że to arcydzieło sf. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czytałem pierwszy tom i nie przypadł mi do gustu, ale z tego co pamiętam to Milan zachwycał się tą serią wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzisiaj skończyłem up - 8+/10 I dzisiaj również zacząłem część drugą Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 świetna książka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jestem w raju! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 polaczenie gnozy z psychologia na tle bajecznych pejzazy - prawdziwa rozkosz czytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi