Opublikowano 17 stycznia 20187 l 16 godzin temu, Okie from Muskogee napisał: Tyle już tego nasrali? Na rosyjskim rynku jest tego drugie tyle albo i więcej.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Szczerze to nawet pierwowzór Metra nie zrobił na mnie jakiegoś dużego wrażenia. Było to dość nudne i powtarzalne jak na tego typu powieść.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l W sumie nic wielkiego, ale zawsze to jakiś pierwszy, noworoczny zakup. Pierwszy tom kończę czytać, nawet mi się podoba. Chciałem kupić drugi tom, ale ogólnie ciężko zdobyć, więc upolowałem używany komplecik w niezłej cenie i niezłym stanie. Edytowane 23 stycznia 20187 l przez ireniqs
Opublikowano 30 stycznia 20187 l U mnie skromnie, mam jeszcze trochę zaległych na półce. Edytowane 30 stycznia 20187 l przez tukan
Opublikowano 31 stycznia 20187 l To tak żeby już całkiem nie mieć czasu na życie. Wiem. Poyebało mnie
Opublikowano 13 lutego 20187 l Polskich tłumaczeń pewnie się już nie doczekam,a szlag mnie trfia bo nawet na węgrzech Pimp wydali w 2013 https://olvassbele.com/2013/12/02/iceberg-slim-strici-voltam-reszlet/
Opublikowano 19 marca 20187 l Seria Amerykańska (Cz),jedna z najciekawszych serii wydawniczych. Edytowane 19 marca 20187 l przez pic3k
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Ostatnie zakupy: Skromnie, ale to dlatego, że kupiłem Kindle'a i ostatnio na nim więcej czytam. Do zdjęcia nie załapała się Żmija Tołstoja.
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l ten kloc na dole 1100str @Hendrix sprawdź pw Edytowane 9 kwietnia 20187 l przez tukan
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Tę trylogię Mariasa też muszę w końcu kupić. Chociaż okładki to Edytowane 8 kwietnia 20187 l przez PATRYG
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Ostatnie 3 szt. na bonito za 46zł, beka, bo dwa tyg temu kupiłem po 60zł. Pojedyncze tomy po 24zł XD A fakt, okładki paskudne.
Opublikowano 4 maja 20186 l Wszystkie książki kupuję na Kindla, ale wydania hard cover wydawnictwa Mag z projektami Dark Crayon są tak ładne, że chyba wszystkie będę miał w obu wersjach Edytowane 4 maja 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 5 maja 20186 l Backlog książkowy ciągle rośnie ale nie przeszkadza to w kupowaniu pozycji które trochę poczekają na swoją kolej, wyjątkiem jest Lovecraft którego zużyte egzemplarze zastąpię nowym kompletnym wydaniem.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Takie drobiazgi wpadły: Uwielbiam książki wydane przez Vesper. Kocham je. Są pięknie, starannie wykonane i te zakładki!
Opublikowano 10 lipca 20186 l Pamiętam, jak byłem zaskoczony drastycznymi opisami w Wojnie Światów, które przywodziły na myśl tragedie uchodźców i ofiar prawdziwych wojen. Dobra książka, choć czuć jej wiek i nie czyta się najłatwiej. Żeby nie było offtopa. Kupione niedawno, już przeczytane. Bardzo rzeczowo o zbrodni wołyńskiej, z nastawieniem na nakreślenie ciągu przyczynowo skutkowego, choć autor przytacza tu również wiele poruszających zdarzeń, czego raczej nie sposób uniknąć obchodząc się z tym tematem. Co ciekawe, książka ta wykracza poza Wołyń i pozwala zapoznać się z konfliktem chorwackich nacjonalistów i Serbów, którzy również padli ofiarami czystek etnicznych, o czym nie miałem żadnego pojęcia przed sięgnięciem do tej lektury.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Przecież Jugosławia, to był niezły popis zwyroli. Co chwila w wiadomościach mówią o procesach kolejnych ludzi za zbrodnie.