Opublikowano 1 września 20186 l Te okładki Mitologii i Wojny Światów Edytowane 1 września 20186 l przez chris85
Opublikowano 10 września 20186 l Dzięki Ci Panie, że idzie jesień/zima to wjadą zaległości półkowe bo staję się powoli literackim analfabetą.
Opublikowano 14 września 20186 l Rzucili dodruk po 500 szt. to wziąłem. Już kiedyś robiłem podejście do Ślepowidzenia, ale coś nie dałem rady. Będzie drugie podejście.
Opublikowano 29 września 20186 l Jest i cała kolekcja. W większości Wiktor S. Na długie jesienno-zimowe wieczory do czytania przy kominku (którego nie mam).
Opublikowano 2 października 20186 l A takim wydaniem z 99' ktoś z tu zebranych dysponuje? Spoiler Literówka rulez! Edytowane 2 października 20186 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 3 listopada 20186 l Takie cudeńka można znaleźć wśród książek i kolorowanek dla dzieci w Biedronce. Bez wahania zabrałem dwie sztuki, baa... za 8 PLN to żaden gracz nie powinien przejść obok takiej okazji. Sprawdźcie swoje biedroneczki w pobliżu Edytowane 3 listopada 20186 l przez Brolly PL
Opublikowano 20 listopada 20186 l Trochę zakupów nie tylko growych ostatnio popełniłem. Na początek biały kruk, wydanie pierwsze polskie, bez wznowień nakładu: Debiut autora i przy okazji niezłe rycie bani. Kto czytał, ten wie o czym piszę. Dalej absolutna klasyka sprzed stu lat, ale jakże aktualna, jak autor potrafi(ł) dosadnie wskazać ludzkie przywary, to trzeba samemu sprawdzić: Również rzadki okaz, jednak do zdobycia (szczególnie w dobrej jakości). A tu zaktualizowana część kolekcji książek polskiego małżeństwa fantasy/fantastyki : Zwłaszcza te dwa tomy opowiadań pana Grzędowicza - miazga.
Opublikowano 21 listopada 20186 l Ok, to chyba pora na mój coming out. Zacząłem czytać książki. Naprawdę nałogowo. Od blisko 2 lat, czyli od czasu lektury, poleconego mi przez ziomka z pracy "Maksimum Osiągnięć" Maxa Traciego, moja dotychczasowa biblioteka, dobiła dziś do następującego stanu: ..zaczynając przed laty od tego: Spoiler I wciąż rośnie.
Opublikowano 30 listopada 20186 l Trochę nowości wpadło ostatnio: Edytowane 30 listopada 20186 l przez Rozi
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Właśnie wjechało, coś dla wielbicieli Silent Hill i Vagrant Story. Akurat na Święta Edytowane 17 grudnia 20186 l przez triboy
Opublikowano 11 stycznia 20196 l Koleżanka podrzuciła prezenty. Bardzo ją lubię Jeszcze dodatkowo dostałem własną pieczęć do oznaczania książek