BRY@N 1 756 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia 12 minut temu, Sylvan Wielki napisał(a): Przedstawiać nie trzeba. Na forumku widziałem, że już kilka egzemplarzy widnieje. Bardzo dobra rzecz. Posiadam w dwóch wersjach. Warto przeczytać choćby dla poznania genezy imienia Płotka. Fajne to wydanie w twardej oprawie a przy Płotce nie powiem trochę śmiechłem 1 Cytuj
DarkStar 161 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Z tym wydaniem w twardej oprawie to był tzw. dick move ze strony wydawnictwa. Gdyby od razu były obie wersje do wyboru, to wiadomo, że kupiłbym w twardej oprawie. Mają szczęście, że mi się ta okładka jakoś nie bardzo podoba (albo copium?) i nie pasuje nijak do reszty z tych, które posiadam. Cytuj
Czokosz 168 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wleciały dwie cegły i nowy Wiesio. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi