sakiu 83 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Wczoraj trafiłem na gracza Nu, doszczętnie mnie zniszczył...ale najlepsze jest to, że miał lvl 15 ;p Narazie około 60 rangowych meczy zrobiłem i grając z ludźmi na lvlach od 20-30 czyli w moim zasięgu udaje mi się utrzymać ratio 55%-57% ;o choć nie jest to trudne bo na tych lvlach same Jiny i Ragny, więc już jakieś tam doświadczenie ze spamerami mam... Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Mam wolny serwer i stronę, może jak się zbierze więcej osób albo byłby taki postulat to postawie tam Forum dla BB . Blazblue Team Poland!!!11 Wchodze w to ;p Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Piszcie tu te pierdoły trochę ludzi tu ostatnio wchodzi, forum tylko o BB pewnie na razie nie wypali, gra nie wyszła w europie, a nie każdy kupuje w azji itp. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 A na ggtp nie lubią bb? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 ggtp nie działa ;f A jak działało to Fuji narzekał że nie dorówna nigdy gg, a Koji mówił że badziew. Także chyba nie za bardzo. Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 GGTP to nie tylko Włocławek. W Grudziądzu pogrywamy dość sporo w sumie w BB teraz. Także spokojnie. Poza tym Włocławek tez cos gra. Ale nie wiem czy Fuji(czy w ogole on w cos jeszcze gra) i Koji. Co do Kojiego to niech najpierw zagra a potem opluwa ta gre. Nie powiem ze gra jest jakas rewelacyjna. Wiadomo ze nie jest to GG. Ale jest dobra i mozna grac. Cieślak,Ryu i Inu wiem ze cos graja nawet i im sie w miare widzi BB i mamy mniej wiecej podobne zdanie na jej temat. GGTP ma sie dobrze. Bedziemy grac w BB juz sie o to nie bojcie. Zreszta zobaczycie na zlocie/turnieju kolo lutego jakos. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) GGTP ma sie dobrze. Bedziemy grac w BB juz sie o to nie bojcie. Zreszta zobaczycie na zlocie/turnieju kolo lutego jakos. Ja po sesji poprawkowej na pewno sobie sprawie BB i zamierzam zabrac sie porządnie za ta gre. Wkrecilem sie w SF4 to na pewno bede gral w nowego "GG". Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Dark_Slide Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) Wiecie moze czy trophy za 1M damegu w treningu jest kumulatywne czy trzeba to zrobic w trakcie jednego ciagu bez wychodzenia do menu ? Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Michaelius Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Nie pamietam ... mnie (pipi) strzeli zaraz bo juz chyba z 10 x poleglem na tym oszukanym Ultimate Ragna w Score Attack ;p Bellevar daj mi swoj PSN ID zagramy kiedys Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Prosba, powiedzcie kto bedzie zamawial bb, to bym sie podczepil chetnie. Nie mam zadnych pajpali i ibej ekauntow, wiec mam problem z zakupem Cytuj
Sharg 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 ja chetnie takze, mozna zorganizowac jakies zbiorowe zamowienie przez kogos kto ma dostep do zrodla, jezeli tylko ktos taki by sie znalazl. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 i ja byłbym chętny,ale potrzeba kogoś z paypalem lub czymś podobnym Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Jezeli wskoczylaby mi jakas extra kasa do portfela to również bym zamawial. Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Jak coś to ja też się na to piszę. Dla osoby która by zamawiała można by było coś skrobnąć za fatygę. Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Teraz to już chyba jakiś hurtownik byłby potrzebny Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Jest 5 chętnych, jak by tak każdy dał po 25 zł więcej, to by taka osoba zarobiła 100zł, już po odliczeniu wysyłki do każdej z osób. Nie wiem jak inni, ale tyle mógłbym dać. Edytowane 13 sierpnia 2009 przez Tyranio Cytuj
FragsReaver 0 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Mogę zamówić po 235 zł za sztukę[narzut niższy od przedstawionego przez kolegę]. Wpłata na moje konto bankowe, czas oczekiwania myślę za jakiś tydzien do max półtora od momentu złożenia zamówienia. Wysyłka do Was na terenie Polski to koszt około 8 złotych. Czas wysyłki na terenie Polski: zależny od ukochanej poczty polskiej. Są chętni? Edit: Jedna osoba już się zdecydowała. wyjeżdzam na weekend. Bedę w Warszawie w niedzielę wieczorem jakby co. Edit2: Oczywiście dostępny byłby także odbiór osobisty na terenie Warszawy. Czekam na PMki lub też możecie napisać tutaj. Edit3: [przepraszam za brak polskich znakow] Mysle, ze po otrzymaniu przelewow od wszystkich chetnych osob zamowienie moglbym zlozyc na poczatku przyszlego tygodnia.[wtorek? sroda?] Edytowane 14 sierpnia 2009 przez FragsReaver Cytuj
Sir Lucas 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A moze zrobmy konkurs, kto pierwszy w polsce zdobedzie platyne w BB? ......... ....... ..... .. pierwszy! Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) No to Ukyo nami pozamiatal swoim Tagerem XD (jezeli robienie w kolko tych samych zagrywek mozna tak nazwac ). . A ja to juz w ogole n00bilem ze szkoda gadac (obiecam ze sie naprawie), Suki najlepszy bo siedzial dzisiaj kope czasu przed gra, to co jego Noel wychodzilo to ma-sa-kra. Ta gra robi sie dynamiczna chyba jednak dopiero kiedy mixy DD i AH wchodza do gry . Oj tak jego Tager jest straszny V-13 zreszta tez Dostałem straszne manto , ale mocno pouczajace to bylo. Po wczorajszym sparingu wstalem dzis pol godziny wczesniej i przed wyjsciem z domu 30 minut krecilem w SF-4 QCF,QCF+P Acha wiecie moze czy jak w player roomie sa 4 osoby to czy 2 pary graja rownolegle czy 2 gra a reszta patrzy ? Edit: Jak gracie na sticku to jak macie ustawione przyciski? ABC D BCD A ? Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Michaelius Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A B C D Najbardziej optymalne wszystko pod reka wlacznie z rapidem Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Jak dziś nie dostane paczki to mój oddział poczty spłonieXD Już przyatakowałem listonosza i omal nie zszedł z zawałem:p Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Wczoraj trafiłem na pierwszego lag switchera dostawał baty, więc w 2giej rundzie dziwnie zaczęło lagować ;p jak był pod ścianą, i tak za każdym razem. Nawet się przyznał madafaker....winh91 czy coś to jego nick, ja bym go omijał szerokim łukiem.... Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A B C D Najbardziej optymalne wszystko pod reka wlacznie z rapidem Ty noobie -_- Jak pojedziesz na SBO to myślisz że dadzą ci tak grać? Są jedyne dwa słuszne ustawienia, te właśnie co wymienił Michaelius, z czego ja wole to: B C D A o S Cytuj
Hamtaro 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Dobra wczoraj miałem okazje pograć trochę w BB u Ryu i powiem że bardzo mnie pozytywnie zaskoczyła ta gra. Potencjał jest i to spory. Pierwsze co rzuca się w oczy to świetna grafika a także wpadająca w ucho muzyka. Dobre brzmienia przeplatane ciężkimi riffami podoba się zresztą przyzwyczailiśmy się do takiej ścieżki dźwiękowej za sprawą GG. W sumie co do porównań właśnie z GG to nie ma to najmniejszego sensu. Gdyż prym nadal będzie wiodło pod tym względem GG to zdecydowanie lepsza i najbardziej wyważona bijatyka 2D. Trochę razi tutaj ilość postaci moim zdaniem mogło by być o dwie więcej no ale rozumiem że to dopiero pierwsza odsłona nowej serii a kolejne części są raczej pewne. Ryu obawiał się trochę mniej dynamiki w BB i miał trochę w tym racji. Może by nie było tak źle gdyby nie fakt że twórcy troszkę na bardzo pojechali z upodabnianiem się do fighterów z Guilty Geara np Ragna = HOS lub Litchi = Jam. Bardzo na + jest pomysł z niektórymi patentami i pomysłami na rodzaje ataków i broni np Noel i jej guny lub dziwne ataki oraz okrzyki Arakune. Swoją drogą pokręcona postać i czasem się zastanawiam jak twórcy wpadają na te pomysły chociaż oglądając japońską reklamę mleka którą puścił mi Ryu nic mnie chyba nie zaskoczy wśród tej społeczności. Z postaci chyba najbardziej spodobał mi się Carl chociaż i wielkolud także wpadł mi w oko. A na sieci nadal większość Jinów i Ragny ale nie ma co narzekać przecież jak świeżością był SF4 na konsolach to wtedy też były to same Ryu i Keny. Myślę że po tym co zobaczyłem oraz o informacji iż posiadacze PS3 będą mogli grać z całym światem a nie tak jak w przypadku Xo tylko z Europą no i liga SF4 która obiła mi się o uszy zastanawiam się bardzo poważnie nad kupnem PS3. Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Hamtaro Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Nie pamietam ... mnie (pipi) strzeli zaraz bo juz chyba z 10 x poleglem na tym oszukanym Ultimate Ragna w Score Attack ;p Bellevar daj mi swoj PSN ID zagramy kiedys ... ale z drugiej strony Ultimate Ragna to ostatni zawodnik w tym trybie wiec jestes juz blisko sukcesu (i zlotego trophy) :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi