Opublikowano 14 sierpnia 200915 l posiadacze PS3 będą mogli grać z całym światem a nie tak jak w przypadku Xo tylko z Europą He? Coś więcej na ten temat? BlazBlue tak samo jak inne twory ArcSystem zostanie wydane w europie przez 505 Games. Niestety podobnie było z Battle Fantasia, ale później nie było przeszkód by pograć sobie PALem z amerykańcami itp.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Naaah Ukyo to nie moja sprawka, mi tylko parę razy zalagowała z tobą jak zaczynałeś combo Ragną więc myślałem, że to twoja sprawka xD Ogólnie coś dziwnie to wczoraj działało, oba HSy jakie mam nie chciały się połączyć w grze, a działały normalnie przy ustawieniach z poziomu menu PS3....
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Ale czy z Japończykami też będzie można? Niech Ukyo zapoda info bo od niego otrzymałem taką informację zresztą Ryu także mi wczoraj o tym powiedział więc nie wiem kto ma rację zresztą whatever.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Ogolnie wersja ps3 jest region free wiec gra sie ze wszystkimi jak jest w palu to nie mam pojecia bo takowy nie wyszedl wiem za to ze wersja usa ktora posiadam i wersja jp ktora ma moj ziomek sa takie same i pozwalaja na gre z kazdym nie wiem dlaczego mialo by tak nie byc w wersji pal Co do xO gry na niego nie sa region free wiec istnieje prawdopodobienstwo ze bedzie mozna grac tylko z europa A szczerze to w (pipi)e mam xO bo wszyscy dobrzy gracze w euro z ktorymi gra sie jak offline ( AtTheGates , Cuongster czy jak mu tam xD reszta Francuzow jak i skromna scena Angielska ) graja na PS3 edit: dzieki Di xD
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Ukyo, jakby co pisałem ciągle o X0. I gry na niego w dużej mierze są region free tylko ten BB, kwa, musiał się wycwanić i przejść do wyjątków. Albrechtus - dzięki za świetne info.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść. Ciekawe czy i kiedy pojawi się update automatu
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść. Ciekawe czy i kiedy pojawi się update automatu A jest zapowiedziane jakies DLC?
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l No to by byla beka jak by trzeba bylo grac w dwie rozne gry juz pol biedy z samymi postaciami ale inne ciosy wtf ??? xF
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Autor Fajnie. W takim razie poczekam aż wersja europejska stanieje do 100 i sobie łyknę na spokojnie
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Jak dla mnie ma sens, jeżeli dostanę taniej gre z DLC bez dodatkowej oplaty za dodatek. Na razie wstrzymuje sie z kupnem. Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez Dark_Slide
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Autor Jak dla mnie ma sens, bo i tak online grać nie będę, a nauczony doświadczeniem (zakup SF4 w dniu premiery, GG) wiem, że bijatyki nie jarają mnie na tyle, żeby rozkminiać system i walczyć o miejsce w czołówce. Bardziej chodzi mi o jakąś partyjkę od czasu do czasu z moją lubą
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l wiem, że bijatyki nie jarają mnie na tyle, żeby rozkminiać system i walczyć o miejsce w czołówce. Bardziej chodzi mi o jakąś partyjkę od czasu do czasu z moją lubą Damski boxer! To tak chcesz jej zaimponować ?!
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Dobra ludzie wróciłem z wakacji, więc tak żyje i jestem online . Łolaboga ... ile się tu działo po mojej nieobecności, to ja lepiej wracam do ćwiczeń o-o. To DLC powinni zaoferować również nam posiadaczom pierwszej edycji BB, po mniejszej cenie BTW (już spodziewam się jakie postacie mogą się pojawić, bo ich troche będzie ). PS: W jednej z budek nad plażą dorwałem włosy Ragny lol Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l NO NARESZCIE slackerze....bo Ukyo mnie bije non stop, musisz mu nakopać do dupy w mojej obronie! ;o
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Troszkę za późno pojawiłeś się online, dzisiaj tłukłem Czekoladę pół dnia, tak więc już mi się nie chce grać w BB xD ...może jutro w ciągu dnia? Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez sakiu
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Tłukłeś, bo uwziąłem się graniem Ragną, a ty Noel (ale i tak ci dziękuje, szybko nabiłem z 5-6 nowych trofeów). W między czasie dołączył Shinjutsu i nabiliśmy razem trofeum double K.O (ale nie było mowy o komfortowym graniu przez historycznie największe lagi w historii GGPO <chyba> <_<) Ale nic nie przebije akcji Sakiu kiedy jako Tager skankelował DD mojego Ragny zwykłym celnym kopem w morde XD (a odległość między nami była ). Bezkitu - 5 dni bez BB i jestem programowalnym botem (takim z Practice co ma stać ). Edytowane 15 sierpnia 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Jutro jestem ostatni dzien w pracy a pozniej mam poniedzialek wtorek srode wolna wiec ogolnie moge grac ... uroki pracy 3 on 3 off
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Taa lagi z Shinem były epickie, jeszcze nigdy w takich lagach nie miałem przyjemności grać o_O nie wiem, czy to wina PSN, bo coś wczoraj szwankował w godzinach jak graliśmy czy łącza Shina, ale z tobą Czekolada i z Ukyo lagów nie mam i da się grać z przyjemnością.... I nie było tak źle, ciągle pamiętałeś jak grać arakune ;p
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Z shinem to ja sie np w ogole polaczyc nie moge wiec wydaje mnie sie ze to problem z jego netem szkoda bo jeszcze tylko jemu do dupy nie nakopalem xD