wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Hmmm wczoraj jak cie bilem to tez lagowalo to twoja sprawka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 posiadacze PS3 będą mogli grać z całym światem a nie tak jak w przypadku Xo tylko z Europą He? Coś więcej na ten temat? BlazBlue tak samo jak inne twory ArcSystem zostanie wydane w europie przez 505 Games. Niestety podobnie było z Battle Fantasia, ale później nie było przeszkód by pograć sobie PALem z amerykańcami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Naaah Ukyo to nie moja sprawka, mi tylko parę razy zalagowała z tobą jak zaczynałeś combo Ragną więc myślałem, że to twoja sprawka xD Ogólnie coś dziwnie to wczoraj działało, oba HSy jakie mam nie chciały się połączyć w grze, a działały normalnie przy ustawieniach z poziomu menu PS3.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hamtaro 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ale czy z Japończykami też będzie można? Niech Ukyo zapoda info bo od niego otrzymałem taką informację zresztą Ryu także mi wczoraj o tym powiedział więc nie wiem kto ma rację zresztą whatever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Szlag by to... co jest z tą pie#####ną pocztą???? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ogolnie wersja ps3 jest region free wiec gra sie ze wszystkimi jak jest w palu to nie mam pojecia bo takowy nie wyszedl wiem za to ze wersja usa ktora posiadam i wersja jp ktora ma moj ziomek sa takie same i pozwalaja na gre z kazdym nie wiem dlaczego mialo by tak nie byc w wersji pal Co do xO gry na niego nie sa region free wiec istnieje prawdopodobienstwo ze bedzie mozna grac tylko z europa A szczerze to w (pipi)e mam xO bo wszyscy dobrzy gracze w euro z ktorymi gra sie jak offline ( AtTheGates , Cuongster czy jak mu tam xD reszta Francuzow jak i skromna scena Angielska ) graja na PS3 edit: dzieki Di xD Cytuj Odnośnik do komentarza
albrechtus 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ukyo, jakby co pisałem ciągle o X0. I gry na niego w dużej mierze są region free tylko ten BB, kwa, musiał się wycwanić i przejść do wyjątków. Albrechtus - dzięki za świetne info. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść. Ciekawe czy i kiedy pojawi się update automatu Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zapowiedziano wersje europejska, q1 2010. ma byc ekstrak ontent, nowe ciosy i postacie nowe Prawdopodobnie będzie zawierać DLC, który ma niedługo wyjść. Ciekawe czy i kiedy pojawi się update automatu A jest zapowiedziane jakies DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No to by byla beka jak by trzeba bylo grac w dwie rozne gry juz pol biedy z samymi postaciami ale inne ciosy wtf ??? xF Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Fajnie. W takim razie poczekam aż wersja europejska stanieje do 100 i sobie łyknę na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 czy czekanie pół roku ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak dla mnie ma sens, jeżeli dostanę taniej gre z DLC bez dodatkowej oplaty za dodatek. Na razie wstrzymuje sie z kupnem. Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez Dark_Slide Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jak dla mnie ma sens, bo i tak online grać nie będę, a nauczony doświadczeniem (zakup SF4 w dniu premiery, GG) wiem, że bijatyki nie jarają mnie na tyle, żeby rozkminiać system i walczyć o miejsce w czołówce. Bardziej chodzi mi o jakąś partyjkę od czasu do czasu z moją lubą Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 wiem, że bijatyki nie jarają mnie na tyle, żeby rozkminiać system i walczyć o miejsce w czołówce. Bardziej chodzi mi o jakąś partyjkę od czasu do czasu z moją lubą Damski boxer! To tak chcesz jej zaimponować ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Dobra ludzie wróciłem z wakacji, więc tak żyje i jestem online . Łolaboga ... ile się tu działo po mojej nieobecności, to ja lepiej wracam do ćwiczeń o-o. To DLC powinni zaoferować również nam posiadaczom pierwszej edycji BB, po mniejszej cenie BTW (już spodziewam się jakie postacie mogą się pojawić, bo ich troche będzie ). PS: W jednej z budek nad plażą dorwałem włosy Ragny lol Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 NO NARESZCIE slackerze....bo Ukyo mnie bije non stop, musisz mu nakopać do dupy w mojej obronie! ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ok noobki czekam na was od 21 przyda mi sie relaks po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Troszkę za późno pojawiłeś się online, dzisiaj tłukłem Czekoladę pół dnia, tak więc już mi się nie chce grać w BB xD ...może jutro w ciągu dnia? Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Tłukłeś, bo uwziąłem się graniem Ragną, a ty Noel (ale i tak ci dziękuje, szybko nabiłem z 5-6 nowych trofeów). W między czasie dołączył Shinjutsu i nabiliśmy razem trofeum double K.O (ale nie było mowy o komfortowym graniu przez historycznie największe lagi w historii GGPO <chyba> <_<) Ale nic nie przebije akcji Sakiu kiedy jako Tager skankelował DD mojego Ragny zwykłym celnym kopem w morde XD (a odległość między nami była ). Bezkitu - 5 dni bez BB i jestem programowalnym botem (takim z Practice co ma stać ). Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jutro jestem ostatni dzien w pracy a pozniej mam poniedzialek wtorek srode wolna wiec ogolnie moge grac ... uroki pracy 3 on 3 off Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Taa lagi z Shinem były epickie, jeszcze nigdy w takich lagach nie miałem przyjemności grać o_O nie wiem, czy to wina PSN, bo coś wczoraj szwankował w godzinach jak graliśmy czy łącza Shina, ale z tobą Czekolada i z Ukyo lagów nie mam i da się grać z przyjemnością.... I nie było tak źle, ciągle pamiętałeś jak grać arakune ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Z shinem to ja sie np w ogole polaczyc nie moge wiec wydaje mnie sie ze to problem z jego netem szkoda bo jeszcze tylko jemu do dupy nie nakopalem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi