CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) Ok bardzo ważne pytanie. Czy w wersji US można ustawić sobie oryginalne jap. teksty? ok wyglada na to że można : P Edytowane 17 sierpnia 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Hamtaro 0 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Sneju Ty sie tak nie jaraj że Nirvanę trzeba bić bo jak zbijesz to i tak jest za(pipi)iście mocarne 50% i to nie jedno więc nie ma co się jarać. Generalnie Carl jest wypas. Pograłem niedawno nim i póki co najbardziej mi się podoba ze wszystkich postaci. A Litchi jest bardzo dobrą postacią. Prócz Bellevara jeszcze coś tam nią chyba Olek bądź Lucas pogrywa i jeszcze ze dwie osoby z włocławka. Oglądałem w akcji tą panią i jest mega szczególnie po tym co zobaczyłem co nią Bleed wyczynia ale to już wyższa szkoła jazdy. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Wczoraj 20 rangowych meczy i chyba ludzie z Jinów przenieśli się na Tagerów i Hakumanów LOL.... na te 20 walk, 14 haku 5 Tagerów i jeden Jin ~_~ .... co jest do jasnej ciasnej xD Jinowi po tym jak go pokonałem wysłałem wiadomość "ICEEE CARSSS PLX" xD Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Kupilem w koncu na videogamesplus, wyszlo 204 zł. Ile mniej wiecej wam szla z tej strony przesylka? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) To dolar spadł bo ja dałem 207zł a przesyłka szła jakieś 4.5 dnia. Edytowane 18 sierpnia 2009 przez sakiu Cytuj
FragsReaver 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Kupilem w koncu na videogamesplus, wyszlo 204 zł. Ile mniej wiecej wam szla z tej strony przesylka? Tydzień, z tego co wiem innym podobnie. Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Kupilem w koncu na videogamesplus, wyszlo 204 zł. Ile mniej wiecej wam szla z tej strony przesylka? Tydzień, z tego co wiem innym podobnie. U mnie tez kolo tygodnia. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 A ja jak bede mial BB to gram Taokaka jest boska Cytuj
FragsReaver 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Zerknijcie na akcje Carla w dalszej części filmiku.. Nie mam pytań.. Finałowa walka to po prostu niemoc przeciwnika, bynajmniej nie wynikająca z braku skilla. Od jutra ucze sie grać na sticku, btw: nie zamawiajcie w Wirtusie. Miał być w 2 dni w ich magazynie, zamówiłem w poprzedni poniedziałek, dzwoniłem kilka razy - mieli sie skontaktowac i ani razu tego nie zrobili. Wczoraj sie wkurzyłem, kulturalnie opierniczyłem ich przez telefon, pracownik Wirtusa "przy mnie" zadzwonił przez telefon do dystrybutora i usłyszałem, że przyjedzie jutro. Od jutra więc gram na Mayflashu . Zobaczymy jak szybko padnie.. Wczoraj wpadło mi trophy za 25 godzin gry . Edytowane 18 sierpnia 2009 przez FragsReaver Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Jinowi po tym jak go pokonałem wysłałem wiadomość "ICEEE CARSSS PLX" xD Trzeba mu było - A nie ... . Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 HAHAHA dobre lol! Nie no to ci się udało Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Kanadyjczycy pobili chyba rekord: rowne 6 dni mi szla paczka. Za 2 h bede w domu i w koncu stestuja ta giereczke Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 No to ladnie u mnie bylo 7 Sorry panowie ale musialem juz konczyc na dzis granie bo wstalem o 6 rano , zeby na samolot sie nie spoznic PS. Z tymi friendsami to w sumie racja u siebie tez polowy nie kojarzy bo dodaje kazdego kto wysyla request. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Ta, ja też dziękować - Fajnie że jak włożyłem baterie do pada w końcu, to nagle wszyscy włączyli BB XD. Ogólnie dzisiejszy dzień był bardzo ... Ale i tak arigatou . Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 ROFL, niezły skrót wczorajszego dnia xD Jak tak dalej pójdzie to zmienię maina ;p ale już tak na serio, jak skończyliśmy odpaliłem 3 mecze rangowe... ok trafiam na jakiegoś Ragna spamera ze slabym ratio i zamiast wziąść Noel i mu nakopać do pupy, to wziąłem Tagera i w tych lagach nie mogłem nic odpalić z tego co na tobie robiłem xD ... i jak noob przegralem ze spamerem 2 przycisków Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Dzisiaj jak ogarne jakies combosy to z kims moge pograc Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) w koncu chwile pogralem, podoba mi sie BB! Ukyo odezwe sie niebawem ; ). Jeszcze srednio ogarniam jak wyskakuje mi V-13 czy Arakune (chaos dla oczu jeszcze X_X : D), ale jakies melee klasyki grajac 1st time na nich (ale cienkie lvl typu 5-15) to najczesciej win. dobra giera. No i juggle aka comba wyprowadza sie milo, jak ktos ogarnia to za 3cim razem wsadzi jakies 10 hitowki Ragna (typu b,c,d,d ,ff, 1 i u+c,d, u+d, srk, haduken, tatsu ; ) dosc szybko mozna opanowac. przy okazji mam pytanie co do tego ff po d,d - tam trzeba sie niezle sprezyc aby ktos wake-recovery w powietrzu nie zrobil nie? Edytowane 25 sierpnia 2009 przez solo/ng Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No jest to w miare szybkie ale po prostu wejdzie ci w nawyk od jutra pracuje do piatku wieczorem po 12h wiec na psn tylko okolo 22 Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2009 Weźcie nagrajcie jakiś filmik Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Ukyo moj brat wczoraj w LBP gral, a jak wszedlem to sie psn zepsul Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Nie zepsuł, nikt z was nie czyta newsów czy jak? ;p przerwa techniczna była 5h, światowa o tej samej porze.... PS: Yay kolejny Ragna...Raga raga rap rofl...Chociaż Czekolada mnie zmylił ostatnio bo grał Jinem i uwaga uwaga!! Arakuuuuuneeeeee ;p Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Aha ... Czyli guzik co gracie a ja tu napedzam scene . Pocwiczylem troche wczoraj za to z "qmplem masherem" (Kupa vs Kupa) i jednak jest ode mnie ta postacia ciut lepszy (mimo ze nie ma bladego pojecia co robi, chociaz juz troche rozumie, a najgorsze ze on bezproblemowo robi AH czy DD w ONLINE moim padem !! :o).] A takie jedno pytanie bo na DS3 nie gram - Odkrylem cudowne mozliwosci prawej galki i ... To online tez mozna normalnie uzywac, i tak robia ludzie ?? Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Prawa gałka odpowiada za easy specials, jeśli masz to online wyłączone w pokoju to może sobie tą gałką ruchać ile chce i nic nie zrobi. W rangowych meczach jest standardowo wyłączone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi