Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Aha to nic, bo i tak o tym badziewiu nie wiedziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Aha ... Czyli guzik co gracie a ja tu napedzam scene . Pocwiczylem troche wczoraj za to z "qmplem masherem" (Kupa vs Kupa) i jednak jest ode mnie ta postacia ciut lepszy (mimo ze nie ma bladego pojecia co robi, chociaz juz troche rozumie, a najgorsze ze on bezproblemowo robi AH czy DD w ONLINE moim padem !! :o).] A takie jedno pytanie bo na DS3 nie gram - Odkrylem cudowne mozliwosci prawej galki i ... To online tez mozna normalnie uzywac, i tak robia ludzie ?? W rankingu wylaczone i nie da sie wlaczyc. W player roomach na defaulcie chyba wlaczone i trzeba wylaczac recznie przy ustawianiu pokoi Swoja droga szkoda , ze jak jest 4 kolesi w pokoju to nie moga isc 2 walki na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bede w domu za jakies 2 godziny ktos chetny na maly w(pipi) ?? Postaram sie grac tylko Bangiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A za 2 godziny to i ja będe . Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Czekolada znowu przestał grać w BB i się temat zawiesił Mały progress odnośnie moich wypocin z score attack, Rachel padła już od kilku dni i biję ją jak chce, hakufag 60/40, Nu 70/30, ale ten Ragna ze Cziteredge la Ultimejt to jest jakiś bastard i tyle ;p już mnie palce bolą Edytowane 3 Września 2009 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Bo wróciłem do GG ... X na Dreamcasta . A tak na poważnie to ja czasu nie mam za dużo ostatnio niestety ;(. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ragna ze chitaedge strikes back! prawie drania pokonałem w score attack, i mnie @#!# z DD zabił >.< 70% energii mi zabrał jednym siup jak już prawie był martwy....screw it! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Pokonałeś Czeko'Ragnę to się ciesz <_<. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ale skonczcie juz pisac do siebie nie macie gg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Udajemy że scena żyje xd. Poza tym to bardzo wielu ludzi obchodzi co piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Serio mogli by dać opcję dzielenia się riplejami... Czasem jestem z siebie dumnyXD Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Własnie czekam na gierke mam nadzieje ze do weekendu dojdzie, tak wiec widzimy sie online, a takie pytanko da rade pograc na laczy 2mb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Mi bez problemu na 1mb neo chodzi. Oczywiscie z europa. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Cool ktoś nowy ;p tylko proszę nie graj kisielem >.< Jin Win jest już lepszy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Kisiel? WTF O.o Ja juz mam 2 postacie na oku zobaczyy co z t4ego wyjdzie FCK juz sie doczekac nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie ma nawet po co zaczynac bo i tak was wszystkich zbije Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Na Allegro sklep game over sprzedaje Blazblue za 199, ja już zamówiłem i nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Masz szczęście Ukyo, że nie gram, bo bym cię zbił na kwaśne jabłko. Niech o moim skillu świadczy fakt, że przeszedłem SF4 na normalu! Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzisiaj trafiłem na niezłego gracza taokaka postanowiłem nagrać replay, więc enjoy! ;p PS: Czekolada, test wypadł świetnie, niedługo wstawię kopa w mordę twojemu ragnie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Do poziomu Japończyków jeszcze trochę brakuje, ale i tak jest nieźle GG. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) haha gdzie mi tam do dobrych z Ukyo jak 2 na 10 walk wygram to jest dobrze ;p ...ale on to gra Jin Winem więc mu wybaczam ;o Anyway, dzisiaj wstawię replaya z moich pieeeerwszych dni jak z Czekoladą sobie noobujemy i mu Tagerem przerwałem DD Ragny kopniakiem w głowę . Mam też jednego replay z Ukyo jak udało mi się wznieść na moje wyżyny i wygrać, może też wstawię Edytowane 12 Września 2009 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) właśnie kupiłem od chłopa na allegro tak więc w przyszły weekend można coś pograć[może nawet sajan skończy mi sticka robić ;P ] PSN id:SobanPL możecie już dodawać,ale grę będe miał dopiero najwcześniej w czwartek. Edytowane 13 Września 2009 przez Master JIN Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 OMG dawno mi sie tak morda nie cieszyla przy odpakowywaniu gry, szkoda tylko ze dostalem na 30min przed robota, teraz czas na lekkie ogarniecie :] slusznie zrobilem zamawaiajac BB zamiast T6 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No Czekolada weź się w garść bo kolega z góry ma zadatki na hakumena ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Oklep dostalem ladny ale zobaczymy jak na practise posiedze troche w pazdzierniku mam urlop to bede kombinowal, jeszcze tylko sie blokowac naucze i bedzie git, HAKU ROX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi