Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 T6 LOL . No zobaczymy prawdziwego fajtera za miesiąc, poczujemy moc patelni, shotguna i innych dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 T6 LOL . No zobaczymy prawdziwego fajtera za miesiąc, poczujemy moc patelni, shotguna i innych dupereli. Zabawne, że napisał to fan bijatyki, w której atakuje się lodowymi rakietami (czy jak to się tam zwie) i innym dziadostwem, na używaniu którego można oprzeć całą swoją grę Cytuj Odnośnik do komentarza
kowal 0 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) zrozum ze jesli ludzie grajacy całe zycie w 2D czekaja na T6 to nie dlatego ze jest taki za(pipi)isty ale dlatego ze rozczarowali sie totalnie tym w jaka strone bitki 2D skreciły. to jest chwytanie sie brzytwy jesli mam grac w cos co mi wyrwaca swiatopoglad ktory sie kreował 15 lat to wole przewrocic sie w 3 wymiar Edytowane 17 Września 2009 przez kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) No widzisz, ale sam przyznasz że nigdzie nie ma "nieskazitelności" . I nie rakietami, a AUTKAMI. A haduken to pies . Edytowane 17 Września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Widzę, że niektórzy nieźle przesadzają ;p T6 LOL .No zobaczymy prawdziwego fajtera za miesiąc, poczujemy moc patelni, shotguna i innych dupereli. A jest pedobear w tej części?! bo nie wiem czy kupić ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No zobaczymy prawdziwego fajtera za miesiąc, poczujemy moc patelni, shotguna i innych dupereli. Zabawne, że napisał to fan bijatyki, w której atakuje się lodowymi rakietami (czy jak to się tam zwie) i innym dziadostwem Jezu, że też wy naprawdę zwracacie uwagę na takie rzeczy jak animacja. To nie są żadne 'lodowe rakiety' tylko zwykłe projectile (ich hitbox nie jest częścią hitboxu używającej ich postaci), modyfikujące określoną wartość przypisaną do postaci przeciwnika przy określonym kontakcie hitboxów. Uwidaczniające je sprite'y spełniają swoje podstawowe zadanie (informują graczy co dzieje się wewnątrz konsoli oraz, jeśli gra jest dopracowana, w jakimś stopniu pokazują kształt hitboxu danego projectile'a), więc nie rozumiem po jakiego (pipi)a kogokolwiek obchodzi czy ten konkretny sprite wygląda jak lodowy pojazd, tamten jak żabka, a kolejny jak jeszcze inne gó.wno <znafca> Wracając do tematu, podobnie jak Kowal mam troche zarzutów co do tej gry (najbardziej bolą mnie dziwne sytuacje typu rzeczy wchodzące na CH wtedy, kiedy nic na to nie wskazuje i ten cały system backroll/forwardroll trapów), ale staram się zawsze wmawiać sobie, że to wszystko jest skutkiem głębokości systemu i że po prostu często nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Moja Noel vs Litchi w rangowym meczu, koleś lvl 45 Troszkę lagowało na początku, czego w replayu nie widać...zaskakujące, że mi nie wchodziły comba, ale kolesiowi wszystko wchodziło ;p ....no nic w 3 rundzie już było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ehh brakuje mi jakiegos systemu dzielenia sie repleyami.... albo tego by invite sie nie kasowal jesli z jakiegos powodu sie nie podlaczysz za pierwszym razem... albo tego by mozna bylo dolaczyc do gry ktora juz trwa i czekac w lobby na reszte... Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No zobaczymy prawdziwego fajtera za miesiąc, poczujemy moc patelni, shotguna i innych dupereli. Zabawne, że napisał to fan bijatyki, w której atakuje się lodowymi rakietami (czy jak to się tam zwie) i innym dziadostwem Jezu, że też wy naprawdę zwracacie uwagę na takie rzeczy jak animacja. To nie są żadne 'lodowe rakiety' tylko zwykłe projectile (ich hitbox nie jest częścią hitboxu używającej ich postaci), modyfikujące określoną wartość przypisaną do postaci przeciwnika przy określonym kontakcie hitboxów. Uwidaczniające je sprite'y spełniają swoje podstawowe zadanie (informują graczy co dzieje się wewnątrz konsoli oraz, jeśli gra jest dopracowana, w jakimś stopniu pokazują kształt hitboxu danego projectile'a), więc nie rozumiem po jakiego (pipi)a kogokolwiek obchodzi czy ten konkretny sprite wygląda jak lodowy pojazd, tamten jak żabka, a kolejny jak jeszcze inne gó.wno <znafca> Wracając do tematu, podobnie jak Kowal mam troche zarzutów co do tej gry (najbardziej bolą mnie dziwne sytuacje typu rzeczy wchodzące na CH wtedy, kiedy nic na to nie wskazuje i ten cały system backroll/forwardroll trapów), ale staram się zawsze wmawiać sobie, że to wszystko jest skutkiem głębokości systemu i że po prostu często nie ogarniam Spoko, fajna definicja z której praktycznie nic nie wynika Po prostu kolo się czepia item moves z Tekkena, a ja wchodzę na youtube i w każdej walce widzę jak kolesie się naparzają tymi 'autkami' to coś tu nie teges chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Krw ale mnie razi gra na TG Ukya to szok mam ochote pada zlamac jak widze jak specjal lapie z polowy planszy WTF O.o Krw ze tez ja zawsze mam pod gorke Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Spoko, fajna definicja z której praktycznie nic nie wynika Po prostu kolo się czepia item moves z Tekkena, a ja wchodzę na youtube i w każdej walce widzę jak kolesie się naparzają tymi 'autkami' to coś tu nie teges chyba. No ja kumam, tylko nie czaję jak można tak sprzeczać się o rzeczy które nie mają żadnego znaczenia Ale mimo wszystko - Dr.czekolada powinien zmienić ksywe na Dr.prowokator!!!11 Calops - no, to się nazywa 'balansowanie składu'. Stwierdzili, że skoro jest wolny i nie ma dashy, to dadzą mu właśnie takie ścierwo i będzie dobrze. Edytowane 17 Września 2009 przez Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Tiger śmierdzi kapucynem. Nie wiem jak można grać tym żółwiem w okularach. Weźcie coś co się ładnie prezentuje na ekranie vide Litchi. Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mobilizujcie sie ludzie bo mam dzisiaj troche wolnego i mam ochote cos pograc. Do Dupy taki balans damage z dupy i jeszcze przez "magnes" nawet recovery zrobic nie mozna. A tak po za tym czemu nikt carlem nie gra troche juz gralem online i jeszcze zadnego nei widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 No bo nikomu nie chce się poświęcać tyle czasu na naukę gry postacią, której jedynym atutem jest infinite, który zapewne w niedalekiej przyszłości zostanie wywalony ;] Chociaż przyznam że jako postać bardzo mi się podoba i pewnie nim coś pogram, ale na pewno nie jako main, gdyż: 1.poza infinitem jest słaby. 2.znalazłem już swoją miłość:* swoją drogą to chyba pierwsza bijatyka w której tak szybko udało mi się znaleźć dla siebie postać, której będe sie raczej trzymał do końca Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mobilizujcie sie ludzie bo mam dzisiaj troche wolnego i mam ochote cos pograc. Do Dupy taki balans damage z dupy i jeszcze przez "magnes" nawet recovery zrobic nie mozna. A tak po za tym czemu nikt carlem nie gra troche juz gralem online i jeszcze zadnego nei widzialem Haha widzę, że Ukyo na start zawsze bierze Tagera? ;p i leje początkujących...nie wiem czy to z sadystycznej przyjemności czy z czego xD Anyway....tak za 50 walk już nie będziesz przyjmować na klatę wszystkich jego zagrań xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie gram glownie Jinem bo Tagar bedac najslabsza postacia w Grze nie moze byc moim Mainem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Jak sie pozbede kilku problemow manualnych i naucze wcinac w kilku momentach to bede rzadzil i dzielil Najgorszy problem ze nie widze u jego ragny co gdzie idzie ale to kwestia ogrania ale i tak HAKU ROX az mi sie niechce zadnej innej postaci ogarniac. Jina masz słabego Edytowane 18 Września 2009 przez CalopS Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Sorry za wczoraj btw moj router zdecydowal sie zawiesic zanim to uruchomilem znowu wszystko to minelo pol godziny itd ... Jak chcesz grac to mozemy nawet i teraz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 U panny jestem ale jak wroce moge klepac wieczor tez mam wolny tylko do w miare rozsadnej godziny bo jutro o na 5.30 mam do roboty. BTW na sticku cisniesz? czy made by crazy kciuk Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Na padzie gram ... no ja tez wieczorem i max do Polnocy bo tez jutro do pracy ide 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Czyli mamy ustawke powiedzmy 19? tylko zaloz na 3 ryndy bo na 2 sie skupic nie moge W koncu nadejdzie dzien kiedy bedziesz mial pod gorke ze mna. Edytowane 18 Września 2009 przez CalopS Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Oczywiście, ale Tagera online to ciężko spotkać, więc jak masz go obcykanego to początkujących, którzy nie widzieli go w akcji możesz klepać...zobacz na mnie, po tym jak mnie klepałeś usiadłem do Tagera na 30 minut i później klepałem Czekoladę bo miał to samo ;p brak doświadczenia przeciwko tej postaci, kiedy każdy online gra ragną, jinem czy arakune Mowię tu o rangowych bo w player match można szerszą gamę postaci spotkać. Edytowane 18 Września 2009 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Z 720 tagera wyrywa sie normalnym chwytem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Można, ale musisz być za(pipi)iście szybki, mi się to udało z 2 razy? ale jak jesteś namagnesowany to chyba się nie da...albo da ale cholernie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie ... jak robie rzut w Combosie to sie mozna rzutem wyrwac a jak robie normalnie jako rzut bez combosa to sie wyrwac nie da w ogole 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi