Skocz do zawartości

BlazBlue

estel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie jest ona przypadkiem?

estel - no można powiedzieć że ma sporo, bo to jest właściwie zupełnie inny typ postaci niż reszta.

Obydwie postaci mi się podobają jak narazie (w sumie wszystkie mi sie podobają, oprócz Hakumena), zobaczymy jak będą w tierach stały.

Opublikowano (edytowane)

Ech. Ale ja poważnie piszę co ma Tsubaki i na jakiej zasadzie będzie się nią grało, bo po prostu nie wiem. Poza tym, że będzie mieć jakieś projectile ;)

Edit: Już nieważne. Odszukałem temat na dustloopie i poczytałem trochę. Zapowiada się ciekawie, ale Order-Solem nic nie mogłem w GG ugrać ;)

Edytowane przez estel
Opublikowano

Obydwie postaci mi się podobają jak narazie (w sumie wszystkie mi sie podobają, oprócz Hakumena), zobaczymy jak będą w tierach stały.

Znaczy co masz do haku? nowe postacie do mnie srednio przemawiaja powiem wam szczerze ale czekam na dalszy rozwoj. A training jest z(pipi)any, mnie to wogole cos mi sie z(pipi)alo bo gra mi scina jakbym gral na sieci i niewiem o co chodzi O.o

Opublikowano

Ok mam dosc tej gry w Polsce z ludzi grajacych Regularnie nie ma nikogo poza Calopsem i Sakiu ( sorry Czekolada ale ty akurat po prostu nie masz czasu grac ) z kim by mi sie chcialo grac co dobitnie uswiadomily mi dzisiejsze mecze rzygam ta gra masherskimi Hakumenami Jinami Noel i v13 przy ktorych idzie zasnac i po xx wygranych pod rzad grajac tak samo nie pozwala mi sie ta gra rozwijac nie chce mi sie siedziec w practice bo i po co skoro jedno combo za pol krechy wchodzi zawsze robie sobie przerwe Adios @_@

• Plusik 1
Opublikowano

Nie płacz, ja też niedługo zacznę w końcu grać ; ) W końcu mam tą gre już ponad dwa miesiące, wypadałoby coś jednak pograć...

Calops - nie mam nic do Haku, po prostu nie podoba mi się jego design i styl gry. Nie mam nic do niego jako postaci, więcej zarzutów mam wobec Nu ;]

Opublikowano (edytowane)

Ok mam dosc tej gry w Polsce z ludzi grajacych Regularnie nie ma nikogo poza Calopsem i Sakiu ( sorry Czekolada ale ty akurat po prostu nie masz czasu grac ) z kim by mi sie chcialo grac co dobitnie uswiadomily mi dzisiejsze mecze rzygam ta gra masherskimi Hakumenami Jinami Noel i v13 przy ktorych idzie zasnac i po xx wygranych pod rzad grajac tak samo nie pozwala mi sie ta gra rozwijac nie chce mi sie siedziec w practice bo i po co skoro jedno combo za pol krechy wchodzi zawsze robie sobie przerwe Adios @_@

Nie zapomniales czasem o kims Ukyo. No ale jaki ja glupi...przeciez ze mna tez nie musisz sie wisilac i nawet nie wiesz ze z kims grasz dlatego nawet o mnie nie wspomniales :P Niewazne. Rob co chcesz. Powoli (ale zawsze) gra mi sie coraz lepiej i wiecej rzeczy powoli zaczyna mi wychodzic, szczegolnie online. Z CalopSem ostatnio troche gralem to cos tam widzial jak gram. Nie powiem moze gram jeszcze slabo ale robie wszystko zeby grac lepiej.

I nie dramatyzuj tak Ukyo. Zobaczymy jak nam sie bedzie gralo na jakims zlocie/turnieju tutaj w PL jak tez wpadniesz.

Edytowane przez Bellevar
Opublikowano

Bell stary o tobie nie wspomnialem tylko dlatego ze z Caloopsem czy Sakiu gram wiecej walk dziennie niz z toba zagralem w ogole ... bez napinki bo jestes dobym graczem :hugs&kisses:

Sakiu jakos trzeba sobie radzic xD

I niech Manieq zacznie grac wiecej ta Taokaka bo wprowadzi to jakas roznorodnosc

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja powoli tez zauwazam ze coraz mniej jest z kim grac wiec pozostaja rangowe ale tam jakies boty graja. Ukyo masz jakies ale do mojego Haku to mow od razu :] BTW ktos tam o jakims zlocie wspomnial nom nom dobrze kombinujecie. Bell tak mowilem ostro cisnie w rogu jeszcze doda wiecej randomu co by na conter sie nie lapal i qr na ziemi i bedzie ciekawie. Pytanie jest ktos z okolic slaska ?

Edytowane przez CalopS
Opublikowano

Calops (pipi)a mowie ze poza toba i Sakiu z nikim nie chce mi grac bo to katorga ( i mowie tylko o graczach grajacych regularnie wiec Sneju STFU bo Bellevarowi juz wyjasnilem ) meczy mnie to po prostu dzisiaj jak wroce do domu to pogram ( o ile kurier nie przycial w preta ) w Ninja Gaiden Sigma II Tekken 4 Ever !!!

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem o 22 in da hause to sobie zarezerwoj czas wolny, w tekkena cie oklepe nie boj sie :]

Ja wam powiem ze chyba zaczne sobie ogarniac Carla, spytacie dlaczego?

Edytowane przez CalopS