CalopS 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nom wczas CT ama w polsce wejsc w 2010 jeszcze w wakacje to ja mam nadzieje juz grac w CS, Ogolnie gra mnie irytuje jak nigdy wiem co robie a na ekranie i tak wychodzi co innego <_< Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Tam jest napisane Calamity Triger...czyżby EU miało nie dostać CS? oO Cytuj
Di 847 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Tak, my dostaniemy na razie CT. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja tam licze na kreatywnych ludzi z allegro, bo inaczej nema sensu fakt faktem drazni mnie ze zas 200zl pojdzie sie pasc za gre ktora ma +2 postacie ale zawsze bedzie mozna na gliedzie opchnac CT jako gierke przed premiera w europie Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Tam jest napisane Calamity Triger...czyżby EU miało nie dostać CS? oO Przecież CS dopiero co na arkejdy wyszedł ;p drazni mnie ze zas 200zl pojdzie sie pasc za gre ktora ma +2 postacie Akurat te dwie postacie to chyba najmniej istotne zmiany w grze. Btw. Ma ktoś zamiar zacząć w to grać/grać dalej/wznowić granie po europejskiej premierze? Bo zastanawiam się powoli czy jest sens w ogóle w to grać... Warszafka? ;] Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja tam sobie bede grał. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) Tam jest napisane Calamity Triger...czyżby EU miało nie dostać CS? oO Przecież CS dopiero co na arkejdy wyszedł ;p Nom świetny marketing, 9 miesięcy po US wydawać grę w Europie, przypominają mi się dobre czasy czekania na badziewne 50hz wersje tytułów na ps2 EDIT: Ja tam coś jeszcze klepię, tak 30 minut dziennie staram się pograć żeby nie wyjść z wprawy, ale nic szczególnego. Mniej ludzi gra niż jakiś czas temu i można odczuć pustki jeśli idzie o online. Edytowane 21 grudnia 2009 przez sakiu Cytuj
Velius 5 727 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) No ja wlasnie zakupilem sobie BlazBlue i mam zamiar w to ciorac,wiec jak chcesz sakiu to wyslij mi friend invite(myslales kiedys nad kupnem x 360 dla tales of vesperia,a tymczasem to ja kupilem PS3 ). Mam rowniez nadzieje ze jest chociaz w polowie tak dobre jak Guilty Gear. Przeczytalem wyzej cos o zmienionej wersji z wieksza iloscia postaci,o co dokladnie chodzi? Europejska wersja bedzie rozszerzona czy ogolnie wychodzi nowa wersja zamiast DLC? Zakupilem wlasnie ta starsza,mam teraz zalowac wydanych pieniedzy? Edytowane 21 grudnia 2009 przez Velius Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Velius dodaj i mnie ... z chęcią zbije kogoś nowego Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Btw. Ma ktoś zamiar zacząć w to grać/grać dalej/wznowić granie po europejskiej premierze? Ja będę grał na pewno tyle że na X0 Cytuj
Velius 5 727 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Velius dodaj i mnie ... z chcecia zbije kogos nowego Na poczatkach moze Ci sie uda,ale potem sie latwo nie dam. Wysle potem invite'a prywata: Ty jestes ten Ukyo ktorego dawno temu bilem w RO?;s Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Taaaa to ja ty łysiejąca parówko Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja gram jak co jeszcze. I czekam na CS bo wydaje się o wiele ciekawsza. Jak będzie sie okaze. Teraz przez święta będe troche więcej grał więc jak ktoś będzie miał ochote się pomęczyć na lekkich lagach online to niech daje znać. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) No ja wlasnie zakupilem sobie BlazBlue i mam zamiar w to ciorac,wiec jak chcesz sakiu to wyslij mi friend invite(myslales kiedys nad kupnem x 360 dla tales of vesperia,a tymczasem to ja kupilem PS3 ). Mam rowniez nadzieje ze jest chociaz w polowie tak dobre jak Guilty Gear. hah no widzisz, dobrze że nie kupiłem, bo vesperia wyszła na ps3 w europie oh wait....oczywiście, że tylko w JP..... ;p Później jak będę przy konsoli to wyślę ci invite'a Edytowane 21 grudnia 2009 przez sakiu Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Od niedawna (dzisiaj?) BB jest w pełni grywalny na PC - pod tym linkiem znajdziecie dl i filmiki przedstawiające grę w akcji. Nie mam żadnego currentgena, więc nie miałem możliwości zapoznania się z tym tytułem .. do dzisiaj. Hurra, niech żyje scena hackerów i crackerów ;p Cytuj
dżar 166 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Od niedawna (dzisiaj?) BB jest w pełni grywalny na PC - pod tym linkiem znajdziecie dl i filmiki przedstawiające grę w akcji. Nie mam żadnego currentgena, więc nie miałem możliwości zapoznania się z tym tytułem .. do dzisiaj. Hurra, niech żyje scena hackerów i crackerów ;p Potwierdzam- cs elegancko chodzi na moim PC i już od paru h w niego cioram choć z tego so się orientuję są liczne problemy z tą wersją(szatańsko mały framerate, wywalane błędy, problemy z konfiguracją pada etc). Gra chodzi idealnie na winie xp, na siódemce są drobne jaja z frameratem ale wystarczy podmienić backgroundy na testowe. Polecam ściągnąć nawet dla obczajenia ocb ; D Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Eeee... że co? Contiuum Shift na PC? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Eeee... że co? Contiuum Shift na PC? Nieoficjalnie. Jest to po prostu rip z Arcade, masz przycisk odpowiedzialny za wrzucenie coina i sobie grasz. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Kiedy będzie CS na konsole? (PS3) Ktoś wie? W końcu zagrałbym sobie w tą gierke... Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Nie wcześniej jak lipiec bądź sierpień. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Omg, CS na PC-ta. Tylko naprawie kompa i ściągam ;] Slide, po co czekać na CS'a? BB:CT w europie wychodzi jakoś na początku lutego, warto już teraz nauczyć się w to grać żeby potem tylko się przestawić i starą wersje ewentualnie sprzedać Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Nie chcę wydawać pieniędzy dwa razy, bo jak rozumiem CS wyjdzie jako nowa gra. Czy będzie również jako DLC? Druga sprawa, że nie mam i tak konsoli, a grałbym jedynie u brata. Już nie wspominając o masakrycznej sesji jaką mam na uczelni, którą prawdopodobnie skończę dopiero w okolicach 1-7 marca. Jeżeli miałbym kupić to w sumie wziąłbym od Ryu, bo dzisiaj wspominał mi, że ma na sprzedaż. Cytuj
Velius 5 727 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Pogralem wkoncu dzisiaj troche i musze przyznac ze gra kopie po jajach. Tylko musze zapomniec o przyzwyczajeniach z GGXX bo czasami popelniam bledy albo probuje robic oklepane kombinacje ktore tu nie wchodza jak w guilty gearze. W ogole cos ciezko znalezc osoby do gry online,tzn nie jest jakos katastroficznie zle,ale myslalem ze sporo osob w to ciupie. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Ostatnio cos sie z(pipi)alo bo mnie w ogole nie znajduje roomow na quick game musze refreshowac z 10 x zeby sie przynajmniej jeden pojawil Cytuj
Velius 5 727 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 No mam dokladnie to samo,custom game to praktycznie zero szans zebym cos znalazl,daje quick,10x refresh i znajdzie 1-2 roomy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi