Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak sprawuje się Bang?Bo dostanę niedługo grę i nie ukrywam,że chyba jego będe trenował.Jest to szybka postać,mocna w ofensie?Nie ukrywam,że lubię grać ofensywnie i ta postać po paru filmikach wydaje mi się odpowiednia.

• Odpowiedzi 746
  • Wyświetleń 59,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO

• Nie ... jak robie rzut w Combosie to sie mozna rzutem wyrwac a jak robie normalnie jako rzut bez combosa to sie wyrwac nie da w ogole

• Sorry za wczoraj btw moj router zdecydowal sie zawiesic zanim to uruchomilem znowu wszystko to minelo pol godziny itd ... Jak chcesz grac to mozemy nawet i teraz

Opublikowano

Ta postać wkurza mnie totalnie, przez to że ciągle gada >.< na każdy cios ma 30 zdaniową nazwę!!!!

no może nie 30 zdań, ale przydługie >.< xD

Opublikowano

Przy takiej ilości graczy to można powiedzieć, że będzie wysyp Hakumanów, bo ja też mam zamiar nim grać. :]

Ewentualnie Arakune, bo zawsze gra, takimi posranymi postaciami.

Edytowane przez Tyranio

Opublikowano

Ja to nic nie ogarniam defensywy i niewiem jak to zmienic O.o, Jak chcesz posrana postac to sobie wez Rachel bo taki burdel robi ze szok

Edytowane przez CalopS

Opublikowano

Nie grajcie z Uyko ;p on tylko chce sobie podbić ratio!!! ;p

PS: Ostatnio zagrałem z za(pipi)istym graczem Noel, takim co mnie zjada imo, choć walka była wyrównana, ale widać, że zna więcej combosów i zagrań...przerwało nam i myślałem, że to rage quit bo zacząłem go klepać, anyway powysyłaliśmy sobie wiadomości i mam go teraz na liście znajomych, tak więc będę mógł od czasu do czasu dostać lekcję grania Noel xD

Edytowane przez sakiu

Opublikowano
  • Autor

Super sakiu, że zdobywasz nowych znajomych! ;)

A to dla przyszłych Haku-wymiataczy:

http://www.youtube.com/watch?v=MZ38bLxsBfU&feature=PlayList&p=5FCD03E14979E56E&playnext=1&playnext_from=PL&index=23

http://www.youtube.com/watch?v=VQlDBT5EM8E&feature=related

I taki śmieszny filmik:

Obejrzyjcie pierwszą walkę ;]

Opublikowano

W rangowych nie ma easy specials, więc ściemniał i część walk jest z player matches...albo jest taki badass, że wkręca to wszsytko w 0.5 sekundy ;p

Opublikowano

Nie da sie zrobic 540 z miejsca chyba ze bufforujesz w animacji jakiegos ciosu a tam takoweg nie widac dlatego zrobione jest na easy Specials ...

Opublikowano

Nie da sie zrobic 540 z miejsca chyba ze bufforujesz w animacji jakiegos ciosu a tam takoweg nie widac dlatego zrobione jest na easy Specials ...

albo jest taki badass, że wkręca to wszsytko w 0.5 sekundy ;p

No właśnie ;p

Opublikowano

Buforowanie - wpisywanie kombinacji na opóźnieniu. 540 można zrobić szybciej niż w pół sekundy, ale spróbujcie to zrobić z miejsca bez wykonania niepotrzebnego ruchu (np. skoku).

Opublikowano

Sorry Ukyo, ale to ty mnie nie rozumiesz.....a co znaczy buforowanie to wiem z racji wykonywanego zawodu lol....

anyway..whatever....

ale spróbujcie to zrobić z miejsca bez wykonania niepotrzebnego ruchu (np. skoku).

Coś takiego miałem na myśli tym "sarkazmem"

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Buffor = wpisywanie ombinacji danego ruchu podczas animacji innego np skoku puncha czy innego specjala

Opublikowano

A co za problem wpisać to w trakcie freeze'a?

Jeśli system na to pozwala. W większości 2d się nie dało (tzn. 2d Capcomu, nie wiem jak tu, byłoby głupio gdyby było to możliwe).

Opublikowano

Qrna jakiego freeza ? XD.

Panowie to system 'la GG po prostu naparzasz i tyle.

Ja mam problem z wykonywaniem normalnie DD nieraz podczas online meczów (pad madcatz SF4), a co dopiero mówić o TAKIM timingu jak z linka Calopsa.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO PROSTU SIE (pipi)A MAC NIE DA dziekuje za uwage

Opublikowano

Ukyo, masz ode mnie plusa, tylko już się nie denerwuj :*

Opublikowano
  • Autor

Na potwierdzenie słów Ukyo

The last part was a highlight from a player match with SpeedyDonut, I pulled that one right off my ass XD. And Bang's theme song fits Haku-men... for some weird reason LOL

To z opisu tego wideo.

Opublikowano

OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO PROSTU SIE (pipi) MAC NIE DA dziekuje za uwage

Jak BB wyjdzie na X0 to ci udowodnię, że się jednak K.U.RWA DA! 8)

Edytowane przez ornit