Tyranio 1 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Ale czy jak przeciwnik wykonuje special, to w tym czasie nie da rady tego wykręcić? Btw, już dzisiaj bym pograł, ale leniwy skurczybyk zostawił aviso w skrzynce, bo tak trudno wejść pół piętra wyżej. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO PROSTU SIE (pipi) MAC NIE DA dziekuje za uwage Jak BB wyjdzie na X0 to ci udowodnię, że się jednak K.U.RWA DA! 8) Ok spoko zrob 10 pod rzad ... xD <potter> 1 1 Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Jak tak czytam to sie czuje uposledzony manualnie. Znaczy dobrze cie rozumiem ornit ze machniesz 720 z miejsca bez zadnego bufforu? Master teach me Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 (edytowane) A co za problem wpisać to w trakcie freeze'a? Jeśli system na to pozwala. W większości 2d się nie dało (tzn. 2d Capcomu, nie wiem jak tu, byłoby głupio gdyby było to możliwe). System na to pozwala. W sf4 też na to pozwala no ale to sf4. Można zacząć chwilkę przed freezem można w trakcie i skończyć po, a można też całość wpisać w trakcie, system zawsze zapamięta. To czy koleś to zrobił jednym guziczkiem czy przewidział zaryzykował i wykręcił to mało istotne. Ważne że się da. A jak się da to nie można powiedzieć że się nie da. Edytowane 16 września 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Zaaaaaaaaaaaaraz bo zaczynaja pisac ludzie ktorzy gry na oczy nie widzieli xDDD nie da sie jak ja nie robie tzn ze sie nie da i (pipi) ... jeszcze jakies komentarze ?? 2 1 Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Kto na oczy nie widział? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 A co do filmiki to koles gra tak slabo tym Hakumenem ze to jest po prostu nie mozliwe ze zrobil to na freez bo nawet nie wie ze mozna ... 1 2 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Dobra Ukyo uspokój się a tak w ogóle to co to był za disconnect wczoraj?! hum hum? ;p Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ten typ tak ma Sakiu rewanzyk dzisiaj? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Spoko, mam parę nowych combosów, ale wczoraj z amerykanami nic nie wchodziło bo lagowałem tylko Ukyo noob sobie pograł bo ma do nich bliżej ;p Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 chyba ze teraz pykniemy jak masz czas? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Sakiu ale oni tez slabi 1 Cytuj
kowal 0 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 kazdy murzyn z gamestopu robi wsjo z miejsca w jednej klatce nie wiem o co chodzi przeciez oni nie moga byc lepsi od nas. zrobi kazdy nawet jak go z tyłu ruchaja portoryki a obok przeszepiony azjata spuszcza stika na mały palec od nogi. a daja rade, moze jednak lepsi. btw mam ta gre prawie 2 tydzien i po 3x20min zajawkach stwierdzam ze to najlepszy mugen ever. ja to nigdy nie przepadałem za mugenami choc musze przyznac ze zdanie zmieniam bo bardzo sie myliłem. naprawde byłem ignorantem bo to najładniejszy mugen jaki widziałem i najlepiej rozbudowany. naprawde znakomity mugen najlepiej zrobiony z tych w ktore grałem. szkoda ze to wersja PS3 bo w wersji PC moze mogłbym wyłaczyc te rozbłyski jakims cheatem aby zobaczyc namiastke szczatkowych hitboxow. swietny system przypominajacy gatunek gier co sie zwa bijatyki a załaszcza tytuł co sie zwał Gulity Gear. teraz wiem dlaczego na serwiasach gra opisywana jest jako bijatyka. myslałem ze to nowe death smiles 2 od cava i miło sie rozczarowałem ze nie tylko cave potrafi takie gry efektowne robic. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Kurde chciałem konsole kupić dla tej gry. Może ktoś potwierdzić czy to mugen, czy kowal sobie jaja robi? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (pipi) BB i SF4! Na pohybel tandecieeee! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Zagrajcie sobie w KOF XII, toto nawet mugenowy feeling ma w tych sprite'ach, o predkosci ich akcji nie wspominajac . A co do kowala, who cares - ja nie gram w BB dla hitboxow lol. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Kurde chciałem konsole kupić dla tej gry. Może ktoś potwierdzić czy to mugen, czy kowal sobie jaja robi? Wpadnij do mnie to zobaczysz czy Ci sie spodoba Cytuj
kowal 0 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 ja kupiłem konsole dla tej gry bo stwierdziłem ze moze sobie w to pogram a wiekszosc ma ps3. miałem brac kloca NTSC i wyzej wspomniane death smiles i pare innych tytułow ktore sa tym czym sa i przynajmniej wiedziałbym w co gram i swietnie sie przy nich bawił. teraz nic nie pasuje tylko wymienic to na allegro na dwa summony do zbierania bawełny - najlepiej z gamestopu to nie jest kwestia tego czy gra jest dobra bo komus moze sie podobac ale kwestia co to do wuja wacława jest? i czy aby napewno powinno sie o niej pisac w dziale bijatyki? w sumie trzeba pisac tutaj bo do innych tez nie pasuje ale dla mnie normalne to nie jest. nie jest normalne aby gracz uczył sie tego czy zaba wyskoczyła spod kiecy czy krzaka w tle i gdzie jest bocian co ja zbija? w tej grze nie zgłebiasz systemu ale zapoznajesz sie z reagowaniem na stek głupot wyswietlanych na ekranie moze dla poniektorych nie ma roznicy a moze za stary juz jestem aby łykac bezkrytycznie takie framazony. nie mam czasu aby sleczec nad tymi "zawiłosciami i rozbudowaniem" systemu w stylu "co poeta miał na mysli?". orginalnosc to nie zdziwaczenie, a system to nie pierdoły dla deszyfrantow. to co wkurzało w GG tutaj wrecz dobija. nawet jak sie w to w koncu wkrece (z braku czegos lepszego) to zdanie nie zmienie highresowa popłuczyna po gg. a fanom gg radze przed odpaleniem płytki łyknac flaszke aviomarinu bo szkoda dywanu pan co tak naprawde stworzył gg z arc ma tyle wspolnego ze hoho, a jego duch natchnoł całe studio a zeby nie było ze mi tylko zle gra jest naprawde rozbudowana wg mnie duzo bardziej od GG, ma super grafe i animacje niezła. nawet układ klawiszy i ich funkcje to jest jakies nowum wolałbym taki jak w gg 5 przyciskowy ale to moje przyzwyczajenie do GG ten z ograniczeniem klawiszy do 4 a dodaniem skosow w efekcie jest ciekawszy dla swiezej osoby. jedna z niewieleu rzeczy ktore bym chciał widziec w innych bijatykach w przyszłosci. redukcja przyciskow a zwiekszanie ilosci podstawoych uderzen poprzez operowanie kierunkami. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 O widzę, że ktoś napisał w końcu prawdę o tej śmiesznej gierce Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ale gra nie jest znowu az tak smieszna jest napewno lepsza od SF IV KOF XII wiec koniec koncow najlepsza Bijatyka pewnie do czasow T6 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Ale gra nie jest znowu az tak smieszna jest napewno lepsza od SF IV KOF XII wiec koniec koncow najlepsza Bijatyka pewnie do czasow T6 AMEN K.U.RWA! AMEN! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi