Bellevar 6 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Z rzutu z zielonym wykrzyknikiem też da sie wyrwać pomimo, że czas na to przeznaczony jest bardzo krótki w porównianiu do rzutów z dwoma fioletowymi wykrzyknikami czyli rzutami w combosach. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 kk jeszcze jeden Z random Jinem, rangowy narazie wystarczy tego uploadowania ;o Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Dr.czekolada powinien zmienić ksywe na Dr.prowokator!!!11 JA ? To oni mnie sprowokowali . Dobra, ja (nareszcie) będę miał w końcu czas na Bleja (kończę definitywnie z Netoperkiem), kto chętny ? Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Szukając nowych informacji na temat wydania BlazBlue w Europie natrafiłem na coś ciekawego Litchi Faye-Ling Voice: Chiaki Takahashi (JP) Eh... czekam na wydanie EU gierki Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Szukając nowych informacji na temat wydania BlazBlue w Europie natrafiłem na coś ciekawego Litchi Faye-Ling Voice: Chiaki Takahashi (JP) Eh... czekam na wydanie EU gierki To dla mnie pierwsza Azjatka, która wygląda nieasexualnie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Ornit - A gdzie ty widziałeś chłopskie azjatki ? . Wybaczcie za offtop. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) To dla mnie pierwsza Azjatka, która wygląda nieasexualnie Hehe, pewnie dlatego, że nie wygląda jak Azjatka Edytowane 18 września 2009 przez Komandos Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Ja (pipi)e co to narodowy dzien obijania Haku? Jest CalopS mam pol muzgu, ide i bije koniec na online wyskocze jak bedzie mi wychodzilo tak jak powinno, bo juz mnie to zaczyna razic co ja robie w tej grze to szok Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Granie ze mna przyprawia o choroby psychiczne i schizofrenie xD 2 Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Kiedys sie naucze blokowac i troche myslec i dam rade na ragne, ale 2 powtorki sobie wziolem na pamiatke bo myslalem ze (pipi)ne po walce Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 września 2009 Autor Opublikowano 18 września 2009 Wrzuć. Chętnie obejrzę. Mimo, że pewnie uważasz że nie ma się czym chwalić. 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 W sumie to szczerze z lepszym Hakumenem w w PL nie gralem ... Calops wybral sobie chyba najtrudniejsza postac do zaczynania przygody z bijatyka Arc Systems ale widac ze powoli juz cos zaczyna ogarniac ( np czeka i kontruje zamiast napalac sie i na mnie skakac coraz mniej tego podstawowego bledu gracza Hakumenem ) oraz sadzi nawet dosc niezle Combosiki nie wiem czy masz zapisane ale w jednej walce dobrego mi np posadziles z 5 x j2C w rogu Pierwszy gracz poza Bellevarem i Snejem ktory na prawde moze miec spory potencjal jezeli tylko bedzie gral 1 Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 dzieki za slowa podbudowania ale tak to juz jest ze jak sobie postac upatrze to zawsze pod gorke, w GGXX gralem axlem teraz haku a co do tego 5 x j2C to jego najprostsza akcja, mam zapisana jak akcje na zyletce mi nie trafily wrzuce jak aparat znajde bo niechce mi sie tv pod kopa podlanczac. BTW Ukyo wlacze mozg i przestane grac schematem i moze cos bedzie z tego Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 co to narodowy dzien obijania Haku? a wiesz calkiem mozliwe bo wczoraj na ranked spotkalem cala mase kolesi ktorzy brali haku choc to nie ich main. no chyba ze haku to jakis counter pick dla noel... Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Moze dlatego ze poobijalem mase ludzi na ONline ostatnio. Haku to chyba niema nic na couter, no moze tager nizej notowany od niego :] Edytowane 19 września 2009 przez CalopS Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Dzisiaj wreszcie mogłem sprawdzić gierke, jest genialna. Będę musiał z kimś sprawdzić jak mój internet wyrabia w walce online, prawdopodobnie będą lagi, ale za miesiąc zmieniam internet. Tak że w razie czego będę miał czas na trenowanie. Edytowane 19 września 2009 przez Tyranio Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Ragna dosc czesto wygrywa sie na zyletke ze wzgledu na strasznie mala ilosc zycia dlatego gra sie nim dosc Hardcorowo ... albo bijesz albo jestes bity ... Tagarem pozwalam sobie na zbyt wiele bo wiem ze 2 combosy mnie nie zabija ;> 1 Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Ja to bym tylko chcial zeby 2xqcf+C Haku ownowalo rzuty, wczoraj jak zobaczylem jaki to dmg cisnie to prubowalem ci posadzic w kazdym mozliwym momencie w rogu ale na ragne to najlepszy pomysl nei jest Ukyo gramy cos dzisiaj? czy masz dosc obijanai mnie?? Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Calops ja jestem chętny, żebyś mi obił twarz. Dzisiaj to mój pierwszy raz z grą, ty też jesteś w miarę nowy, to można pograć. Aktualnie gram w BB i będę cisnął ile wlezie. Edytowane 19 września 2009 przez Tyranio Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Mozna kilka zagrac tylko w domu bede po pracy okolo 22 2 Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Co ja jestem słaby. Łapałem się za głowę jakie baty zbieram i co odwalam. Sami widzieliście xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Tam pierniczysz Ja z Sakiu tez "tak" zaczynalismy. Lapales sie za glowe, zamiast grac i sie dziwisz ze baty dostawales . Ja przesiadlem sie w koncu na dual shocka i przezylem shocka (czasy GG mi sie przypomnialy... i bole rak po dluzszym graniu), dlatego tez tak wariowalem tym haku - zamiast fruwac to podskakiwalem lol, o cancelach juz nie mowie. CalopS rzeczywiscie calkiem niezle nim operuje - ciut wiecej defensywy, przeciwko noel Sakiego jak szarzuje blok na 3 ciosy i ladujesz ile wlezie. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) oj kolega hakuman wyszedl bez slowa i poszedl do konkurencji ? .... anyway Tyranio jedziesz z Rachel... poprostu nie wiesz jeszcze co na co uzyc, a to przyjdzie z czasem. Czekolada to zagranie jest na punish wiec je zmodyfikowalem xP i nadziewaliscie sie oj nadziewaliscie xD Edytowane 19 września 2009 przez sakiu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Tam pierniczysz Ja z Sakiu tez "tak" zaczynalismy. Lapales sie za glowe, zamiast grac i sie dziwisz ze baty dostawales . Ja przesiadlem sie w koncu na dual shocka i przezylem shocka (czasy GG mi sie przypomnialy... i bole rak po dluzszym graniu), dlatego tez tak wariowalem tym haku - zamiast fruwac to podskakiwalem lol, o cancelach juz nie mowie. CalopS rzeczywiscie calkiem niezle nim operuje - ciut wiecej defensywy, przeciwko noel Sakiego jak szarzuje blok na 3 ciosy i ladujesz ile wlezie. Dalej tak gracie xDDD Sorry nie moglem sie powstrzymac zeby nie przytrollic xDDD 3 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Oswiec nas mistrzu. pisze z ps3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi