Skocz do zawartości

BlazBlue

estel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukając nowych informacji na temat wydania BlazBlue w Europie natrafiłem na coś ciekawego :P

Litchi Faye-Ling

Voice: Chiaki Takahashi (JP)

chiakiimage.jpg

Eh... czekam na wydanie EU gierki :(

To dla mnie pierwsza Azjatka, która wygląda nieasexualnie :wub:

Opublikowano

Ja (pipi)e co to narodowy dzien obijania Haku? Jest CalopS mam pol muzgu, ide i bije koniec na online wyskocze jak bedzie mi wychodzilo tak jak powinno, bo juz mnie to zaczyna razic co ja robie w tej grze to szok

Opublikowano

W sumie to szczerze z lepszym Hakumenem w w PL nie gralem ... Calops wybral sobie chyba najtrudniejsza postac do zaczynania przygody z bijatyka Arc Systems ale widac ze powoli juz cos zaczyna ogarniac ( np czeka i kontruje zamiast napalac sie i na mnie skakac coraz mniej tego podstawowego bledu gracza Hakumenem ) oraz sadzi nawet dosc niezle Combosiki nie wiem czy masz zapisane ale w jednej walce dobrego mi np posadziles z 5 x j2C w rogu

Pierwszy gracz poza Bellevarem i Snejem ktory na prawde moze miec spory potencjal jezeli tylko bedzie gral

• Plusik 1
Opublikowano

dzieki za slowa podbudowania ale tak to juz jest ze jak sobie postac upatrze to zawsze pod gorke, w GGXX gralem axlem teraz haku a co do tego 5 x j2C to jego najprostsza akcja, mam zapisana jak akcje na zyletce mi nie trafily wrzuce jak aparat znajde bo niechce mi sie tv pod kopa podlanczac. BTW Ukyo wlacze mozg i przestane grac schematem i moze cos bedzie z tego

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wreszcie mogłem sprawdzić gierke, jest genialna. Będę musiał z kimś sprawdzić jak mój internet wyrabia w walce online, prawdopodobnie będą lagi, ale za miesiąc zmieniam internet. Tak że w razie czego będę miał czas na trenowanie.

Edytowane przez Tyranio
Opublikowano

Ragna dosc czesto wygrywa sie na zyletke ze wzgledu na strasznie mala ilosc zycia dlatego gra sie nim dosc Hardcorowo ... albo bijesz albo jestes bity ... Tagarem pozwalam sobie na zbyt wiele bo wiem ze 2 combosy mnie nie zabija ;>

• Plusik 1
Opublikowano

Ja to bym tylko chcial zeby 2xqcf+C Haku ownowalo rzuty, wczoraj jak zobaczylem jaki to dmg cisnie to prubowalem ci posadzic w kazdym mozliwym momencie w rogu ale na ragne to najlepszy pomysl nei jest :/ Ukyo gramy cos dzisiaj? czy masz dosc obijanai mnie??

Opublikowano (edytowane)

Calops ja jestem chętny, żebyś mi obił twarz. Dzisiaj to mój pierwszy raz z grą, ty też jesteś w miarę nowy, to można pograć. Aktualnie gram w BB i będę cisnął ile wlezie.

Edytowane przez Tyranio
Opublikowano

Tam pierniczysz :)

Ja z Sakiu tez "tak" zaczynalismy.

Lapales sie za glowe, zamiast grac i sie dziwisz ze baty dostawales :P.

Ja przesiadlem sie w koncu na dual shocka i przezylem shocka (czasy GG mi sie przypomnialy... i bole rak po dluzszym graniu), dlatego tez tak wariowalem tym haku - zamiast fruwac to podskakiwalem lol, o cancelach juz nie mowie.

CalopS rzeczywiscie calkiem niezle nim operuje - ciut wiecej defensywy, przeciwko noel Sakiego jak szarzuje blok na 3 ciosy i ladujesz ile wlezie.

Opublikowano (edytowane)

oj kolega hakuman wyszedl bez slowa i poszedl do konkurencji ? :) .... anyway Tyranio jedziesz z Rachel... poprostu nie wiesz jeszcze co na co uzyc, a to przyjdzie z czasem.

Czekolada to zagranie jest na punish wiec je zmodyfikowalem xP i nadziewaliscie sie oj nadziewaliscie xD

Edytowane przez sakiu
Opublikowano

Tam pierniczysz :)

Ja z Sakiu tez "tak" zaczynalismy.

Lapales sie za glowe, zamiast grac i sie dziwisz ze baty dostawales :P.

Ja przesiadlem sie w koncu na dual shocka i przezylem shocka (czasy GG mi sie przypomnialy... i bole rak po dluzszym graniu), dlatego tez tak wariowalem tym haku - zamiast fruwac to podskakiwalem lol, o cancelach juz nie mowie.

CalopS rzeczywiscie calkiem niezle nim operuje - ciut wiecej defensywy, przeciwko noel Sakiego jak szarzuje blok na 3 ciosy i ladujesz ile wlezie.

Dalej tak gracie xDDD Sorry nie moglem sie powstrzymac zeby nie przytrollic xDDD

• Plusik 3