Di 839 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Każdy PRAWDZIWY fan bijatyk wie, że najwięcej postaci ma... Mugen 8) Nikt jeszcze wszystkich nie odkrył. Cytuj
kowal 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 ta czak noris wgrał wszystkie postacie do mugena (na dyskietke ofkors) topami sa ci z Tatoo Assasin 5:09 ROXX Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Zgodnie z obietnica pierwsze wrazenia: Grafika jest przesliczna i pokazuje ,ze pieknie rysowane 2d w wysokiej rozdzielczosci bynajmniej nie stoi na straconej pozycji w walce z zalewem 3d. Taka jest prawda, że większość ludzi napalonych na BB skupi się przede wszystkim na tym Przynajmniej będzie potem szał na allegro Zapomniałem odflajmować wczoraj [sarcasm mode on] Jezu straszne ta gra ma ladna grafike, naby sie rzuca i bedzie w to grac wiecej niz 10 osob w Polsce. Jeszcze mi na ziomalskie forum przyleza pytac mnie skillora o jakies podstawy [sarcasm mode off] *Postać skillora jest całkowicie fikcyjna, wszelkie podobieństwo do osób i wydarzeń jest przypadkowe i niezamierzone Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Ja sie zastanawiam, jako ze mam sticki do xboxa i przejsciowki do ew dodatkowych kontrolerow z PSXa do Xboxa wlascie, czy nie zakupic xbox NTSC albo PAL z wgranym eepromem z wersji NTSC (mozna to bylo zrobic na pierwszych 2 wersjach plyty glownej, znajomy serwisant proponuje mi taka konsole (gola) za 400 czy 500 zl i sie powaznie zastanawiam. I to tylko dla tej gry Cytuj
FragsReaver 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) Witam. [pierwszy post na forum] Zamówiłem już w preorderze na videogameplus.ca, wracam za 2 tygodnie licząc od soboty i mam nadzieję, że już wtedy będzie leżeć u mnie w pokoju na półce. Możecie mnie już za wczasu dodać do znajomych: FragsReaver [oczywiście PSN, bo xbox ma region lock'a ] Już się nie mogę doczekać, niespełna 3 tygodnie i sobie pogram.. Edytowane 22 lipca 2009 przez FragsReaver Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 wow, to już będzie chyba piąty Polak grający w tą gre (z tego co sie orientuje) ;] @Nemo - warto, serio Cytuj
Rozbo 40 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 wow, to już będzie chyba piąty Polak grający w tą gre (z tego co sie orientuje) ;] @Nemo - warto, serio To dorzuć i mnie do listy Jak już dostanę PS3 w swoje łapska to na pewno importa sobie ściągnę. Będzie nas sześciu!!! To juz pół drużyny piłkarskiej Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Jeszcze z 3-4 osoby graja na polygamii Pewnie jakby przejrzec inne fora to nawet cala druzyne pilkarska bysmy zebrali Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Ale trzeba przyznać że jakoś temat się ożywił . A ja wciąż czekam na moją kolekcjonerkę .... do usranej śmierci ... Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Ja też to dostane w swoje łapska (PS3) w swoim czasie i pogram na pewno:) Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Przeczytałem właśnie kilka recenzji BlazBlue i gra wydaje mi się spoko. Muszę zacząć coś nowego, bo 3rd strike i 4 już mnie pomału męczą (acz w trójkę już prawie nie gram a w czwórkę raz na kilka dni). Może ściągnę sobie tę grę i zobaczę z czym to się je : ) Koji w sumie był taki napalony na te grę jak nie wiem. Ciekaw jestem jego opinii. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) Ja zobaczę - jak Daigo będzie w to grał i będą jego filmiki w sieci jak młóci w BB to od razu kupię PS3 i też zacznę grać. (ale jak już nie gra to raczej nie będzie bo na automatach w Japonii chyba już trochę ta gra jest, w sumie może gdzieś są jego filmiki bo w GG widziałem że młócił) Edytowane 25 lipca 2009 przez GaScAn Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) Ja zobaczę - jak Daigo będzie w to grał i będą jego filmiki w sieci jak młóci w BB to od razu kupię PS3 i też zacznę grać. (ale jak już nie gra to raczej nie będzie bo na automatach w Japonii chyba już trochę ta gra jest, w sumie może gdzieś są jego filmiki bo w GG widziałem że młócił) Ale on grał w GG tyle lat temu...i to chyba jeszcze w Reload (bo miał tam Sola z dust loopem lol). Jeśli próbował się zakwalifikować do SBO to znaczy, że gra (chociaż w CFJ też "grał" lol). Jeśli nie...zwisa mu to. Najwidoczniej nie ta sama klasa co Vampire Savior @Krilluch - jak ci się GG nie podobało to wątpię, że będziesz w to grał...Ja czekam aż Proboszcz skombinuje grę, wtedy "się zobaczy". EDIT: Mnie jak na razie odstrasza liczba postaci i ten jednooki dziwoląg ze skrzydłami. Już nie mogliby wydać kolejnej wersji GG na PS3/X0 z dwoma nowymi postaciami? Takie czasy nastały... Grafika>reszta a potem allegro Edytowane 25 lipca 2009 przez ornit Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Gre już zamówiłem, na szczęście robią reprint >.> szkoda, że spóźniłem się z limitowaną, ale kto by się spodziewał, że będzie jej tak mało i tak szybko się wyprzeda. Jeszcze tylko sticka muszę sobie kupić, ale to za miesiąc lub dwa ^_^. Wersja europejska nie wiadomo kiedy będzie, ponoć koniec roku, ale to nawet nie potwierdzone tylko same plotki. Cytuj
kowal 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Daigo to grał (kapił) głownie w GGXX i tam znalazł loopa ciorał jeszcze w GGXXmidnight carnival i troche w reload ale w reload juz ssał pałe choc loop jeszcze był no ale kroił jakeis 40-80% a nie zabijał od razu. wiec mu ciezko było chłopinie. jak był slash to grał w mahjongi a do czołowki w AC bestia nie ma startu ot co. probował wrocic INo ale go jakies leszcze II i III ligowe sklepali tak ze mu sie odechciało. ale jak tak sie sugerujesz kto i w co gra to ci powiem ze wielu kolesi w jap od GG jak pogrywało w SFIV dla jaj to albo lali abo przynajmniej dawali rade na czołowke SF. wide kaqun ktory w AC ostatnio jest znanym łapaczem podwojnych perfectow Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Mi gra przypadla do gustu chociaz jest malo postaci i sa duze dysproporcje miedzy nimi. Top tier to Top tier tutaj naprawde V-13 ma comba po 40 hitow po rzucie Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Dobra, wyszedł już KOF i go nie kupieXD Dlatego pytanie: Gdzie w Polsce mogę jakoś rozsądnie kupić BB? Może giełda na Katowicach? Proszę odpiszcie. Nie bardzo chce mi się bawić w import i dlatego wole kupić na miejscu. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Tani dolar jest, mozna za ok 220 zl z przesylka kupic na eBayu. Jak potrzebujesz pomocy to daj znac. Szybko przyszlo bardzo, ponizej tygodnia szlo. Z francji prosze ciebie. Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Właśnie nie mam konta na ebayu a czekanie na założenie to kolejny tydzien:< Pomoc by się przydała... Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 A masz chociaż konto Paypal ? Albo dowolną kartę którą można z nim połączyć ? Bo jak masz to wtedy bez problemu można kupić w Kanadzie, albo jak masz kredytówke (nawet wirtualną) to próbować kupić w yes-asia. Cytuj
Pueblo 7 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Założe PayPala i tyle. Bo innej opcji nie widzę Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Właśnie nie mam konta na ebayu a czekanie na założenie to kolejny tydzien:< Pomoc by się przydała... Jaki tydzień? Parę minut się czeka. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Ja mam konto paypal i ebay tylko ze sklepy wysylaja na zweryfikowane adresy a wiec paczka przyszlaby do mnie i musialbym ci odeslac. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 No i nareszcie mam... Kolekcjonerka w lapkach ... Nie zawiodlem sie ani na moment, prawde powiedziawszy to co ujrzalem przeroslo oczekiwania . Normalnie wcale nawet nie czuje ze gram w jakies popluczyny po GG (to co niektore postacie potrafia czesac robi banana na ustach, A Ragna to prawdziwe frytki - qmpel masher potrafil nim nauczyc sie szybko jak wywijac ladny mnoznik), jak dla mnie jedyna naprawde warta odnotowania nowosc z gatunku 2D ... BTW: Przez wspomnianego qmpla-mashera znienawidzilem Arakune (sam pieszczotliwie nazywa go "kupa" ), mysle ze argument "Bo walki tu mozna wygrac 1 przyciskiem" wcale nie byl az tak przesadzony ... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 LOL kupiłeś na ebayu? ;p dałbym te 80$ kanadyjskich za limitkę jak chciało viedeogamesplus (spóźniłem się), ale na ebayu chcieli o wiele więcej >.> i się wykruszyłem....wielkie gratz za wytrwałość xD Ja się już doczekać nie mogę, dzisiaj naszego czasu wieczorem mają wysłać paczkę....myślę, że 5-6 dni i będzie u mnie; zawsze tak szybko dostaję paczki od nich o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi