Opublikowano 12 czerwca 201014 l Czy ktoś może mi powiedzieć ile waży limitka ? Game.co.uk wysyłają tylko do 1kg wiec wole sie upewnić (na razie nie mają na stanie ale jeżeli to sie zmieni to bym brał).
Opublikowano 12 czerwca 201014 l Limitka ma chyba tylko cienki 16 stronnicowy podrób artbooka? a to raczej 1kg nie ma....
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Szukam naprawdę słabych graczy do pogrania :] Nick na psn taki jak tutaj.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l tyranio chyba się dogadamy:), grę posiadam od tygodnia, jak również dopiero co ogarniam wszystko:) więc "we can play:)" Edytowane 29 czerwca 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Ja będę miał konsole z naprawy w czwartek/piątek, więc można się ustawić we trójkę. Zdun, w sobotę na turnieju też można coś pograć jak będzie czas ;]
Opublikowano 29 czerwca 201014 l To w PL są turnieje BB?!? o_O Meh, szkoda, że sprzedałem w oczekiwaniu na CSa xD
Opublikowano 29 czerwca 201014 l No możliwe że są (może teraz na bursie będzie) ale mówiłem akurat o turnieju ssf4, który odbędzie się w tą sobote w Gdyni i którego organizatorem jest Zdun ;]
Opublikowano 12 lipca 201014 l Ja w temacie bijatyk nie jestem jakimś tam znawcą, aczkolwiek w Tekkeny, Samurai Showdowny czy Streety troszke ruchów się tam zna:) BB baaardzo mi się spodobało ze względu na system walki, ciekawy zestaw postaci i cudną oprawę a/v. Jak już napisałem - żadny ze mnie kozak, ale chętnych do pogrania jeszcze przez pare dni (pozniej oddaje grę kumplowi) zapraszam na PSN! Moje ID: Aem_PL Aha, jeszcze jedno pytanie do ogarniających dobrze - co sądzicie o Noel? bo ta postać bardzo mi się spodobała (jesli chodzi o system walki też ghe ghe) i staram się nią pykać właśnie.
Opublikowano 13 lipca 201014 l Noel jest niezła, ani za mocna ani za słaba. Z początku wydaje się bardzo noob-friendly, ale jednak trzeba nią się trochę napracować żeby coś ugrywać, zwłaszcza z topami. Ja z chęcią pogram, odezwę się na psn jak będę miał czas
Opublikowano 13 lipca 201014 l Noel to jest mój main, jak kolega wyżej stwierdził ani za mocna ani za słaba... taka wybalansowana. Noob-friendly to się wydaje, ale same spam drive to ci coś da z początkującymi; każdy średnio-zaawansowany i wyżej w skillu gracz cię po prostu skarci za spamienie drivem Nie grałem nią od paru miesięcy, ale w CS to ponownie będzie mój main mimo zmienionego stylu gry (zmienili jej drive) .... no nic trzeba odkurzyć wersję PC bo za 14 dni premiera CSa w US ;p
Opublikowano 13 września 201014 l Mam pytanie. Czy dla przeciętnego kowalskiego, niedzielnego gracza bijatyk może zainteresować BlazBlue: CT ? Czy nie jest on zbyt hardkorowy? Próbowałem grać w Guilty Gear XX: Reloaded i dla mnie to była masakra.
Opublikowano 13 września 201014 l Nie widzę sensu grania w CT kiedy za miesiąc wychodzi CS w Europie.
Opublikowano 14 września 201014 l GG jest akurat w cholere lepsze od BB ale to tak na marginesie. Sakiu katoj noel zebym mial kim cisnac jesienia Jak tylko skoncze remont to wracam do gry
Opublikowano 14 września 201014 l Autor Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha.
Opublikowano 16 września 201014 l Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha. Hazamy chyba: kilka fajnych akcji jest pokazanych Swoją drogą powoli przerzucam się na tego pana bo poziom Tejgera jest po prostu w csie śmieszny-co z tego,że go zbuffowali skoro reszta dostała 3x takiego kopa? Szlag trafia przy niektórych match-upach też.
Opublikowano 17 września 201014 l Graj Carlem! To była ironia czy wat? Bo tak jakby Carl jest dość wysokim tierem, nie gwałci na poziomie "cokolwiek co zrobi lajczi" ale w dobrych rękach sieje zniszczenie,gwałt i pije krew dziewic(tych nienarodzonych nawet). A tak srs to Tager+Hazama+(hopefully) Valk jak wyjdzie
Opublikowano 17 września 201014 l Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf....
Opublikowano 18 września 201014 l Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf.... 360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->.... chyba sobie zamiast avka walne trollface bo satysfakcje z takiej akcji mam nieziemską zawsze
Opublikowano 29 stycznia 201114 l :Dpanowie szukam jakiejś stronki gdzie są opisane ciosy do wszystkich postaci chyba że ktoś sie podejmuje nauczyć w to grać świeżaka