Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś może mi powiedzieć ile waży limitka ? Game.co.uk wysyłają tylko do 1kg wiec wole sie upewnić (na razie nie mają na stanie ale jeżeli to sie zmieni to bym brał).

• Odpowiedzi 746
  • Wyświetleń 59,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OMG to nie jest timing tylko Easy specials ... NIE DA SIE ZROBIC 540/720 Z ZIEMI CHYBA ZE BUFFORUJESZ W ANIMACJII INNEGO CIOSU ( CZEGO TAM NIE WIDAC ) ALBO W ANIMACJI SKOKU DASHA CZY INNEGO (pipi) PO

• Nie ... jak robie rzut w Combosie to sie mozna rzutem wyrwac a jak robie normalnie jako rzut bez combosa to sie wyrwac nie da w ogole

• Sorry za wczoraj btw moj router zdecydowal sie zawiesic zanim to uruchomilem znowu wszystko to minelo pol godziny itd ... Jak chcesz grac to mozemy nawet i teraz

Opublikowano

Limitka ma chyba tylko cienki 16 stronnicowy podrób artbooka? a to raczej 1kg nie ma....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam naprawdę słabych graczy do pogrania :] Nick na psn taki jak tutaj.

Opublikowano

tyranio chyba się dogadamy:), grę posiadam od tygodnia, jak również dopiero co ogarniam wszystko:) więc "we can play:)"

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Ja będę miał konsole z naprawy w czwartek/piątek, więc można się ustawić we trójkę. Zdun, w sobotę na turnieju też można coś pograć jak będzie czas ;]

Opublikowano

To w PL są turnieje BB?!? o_O

Meh, szkoda, że sprzedałem w oczekiwaniu na CSa xD

Opublikowano

No możliwe że są (może teraz na bursie będzie) ale mówiłem akurat o turnieju ssf4, który odbędzie się w tą sobote w Gdyni i którego organizatorem jest Zdun ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w temacie bijatyk nie jestem jakimś tam znawcą, aczkolwiek w Tekkeny, Samurai Showdowny czy Streety troszke ruchów się tam zna:) BB baaardzo mi się spodobało ze względu na system walki, ciekawy zestaw postaci i cudną oprawę a/v. Jak już napisałem - żadny ze mnie kozak, ale chętnych do pogrania jeszcze przez pare dni (pozniej oddaje grę kumplowi) zapraszam na PSN! Moje ID: Aem_PL

Aha, jeszcze jedno pytanie do ogarniających dobrze - co sądzicie o Noel? bo ta postać bardzo mi się spodobała (jesli chodzi o system walki też ghe ghe) i staram się nią pykać właśnie.

Opublikowano

Noel jest niezła, ani za mocna ani za słaba. Z początku wydaje się bardzo noob-friendly, ale jednak trzeba nią się trochę napracować żeby coś ugrywać, zwłaszcza z topami.

Ja z chęcią pogram, odezwę się na psn jak będę miał czas :)

Opublikowano

Noel to jest mój main, jak kolega wyżej stwierdził ani za mocna ani za słaba... taka wybalansowana. Noob-friendly to się wydaje, ale same spam drive to ci coś da z początkującymi; każdy średnio-zaawansowany i wyżej w skillu gracz cię po prostu skarci za spamienie drivem :)

Nie grałem nią od paru miesięcy, ale w CS to ponownie będzie mój main mimo zmienionego stylu gry (zmienili jej drive) .... no nic trzeba odkurzyć wersję PC bo za 14 dni premiera CSa w US ;p

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie. Czy dla przeciętnego kowalskiego, niedzielnego gracza bijatyk może zainteresować BlazBlue: CT ? Czy nie jest on zbyt hardkorowy? Próbowałem grać w Guilty Gear XX: Reloaded i dla mnie to była masakra.

Opublikowano

Nie widzę sensu grania w CT kiedy za miesiąc wychodzi CS w Europie.

Opublikowano

GG jest akurat w cholere lepsze od BB ale to tak na marginesie. Sakiu katoj noel zebym mial kim cisnac jesienia :D Jak tylko skoncze remont to wracam do gry :diablo:

Opublikowano

Katuje katuje, i też czekam jak będzie można z kimś fajnie pograć ^^

Opublikowano
  • Autor

Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha.

Opublikowano

Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha.

Hazamy chyba:

kilka fajnych akcji jest pokazanych

Swoją drogą powoli przerzucam się na tego pana bo poziom Tejgera jest po prostu w csie śmieszny-co z tego,że go zbuffowali skoro reszta dostała 3x takiego kopa? Szlag trafia przy niektórych match-upach też.

Opublikowano

Graj Carlem!

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Graj Carlem!

To była ironia czy wat? Bo tak jakby Carl jest dość wysokim tierem, nie gwałci na poziomie "cokolwiek co zrobi lajczi" ale w dobrych rękach sieje zniszczenie,gwałt i pije krew dziewic(tych nienarodzonych nawet).

A tak srs to Tager+Hazama+(hopefully) Valk jak wyjdzie

Opublikowano

Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf....

Opublikowano

Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf....

360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->....

chyba sobie zamiast avka walne trollface bo satysfakcje z takiej akcji mam nieziemską zawsze

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

:Dpanowie szukam jakiejś stronki gdzie są opisane ciosy do wszystkich postaci chyba że ktoś sie podejmuje nauczyć w to grać świeżaka :D