Opublikowano 4 marca 20187 l już leci 720p torrentów, może jeszcze tej nocy zacznę. To ten sezon z poljackimi wątkami z tego co czytam, więc musi być ciekawie
Opublikowano 4 marca 20187 l 13 minut temu, milan napisał: a w później jeden sezon baśniowy still better niż detektyw mackey na tropie złoczyńców
Opublikowano 4 marca 20187 l 39 minut temu, ragus napisał: Zazdro, teraz pora na najlepszy sezon. Nie no, bądźmy poważni. Najlepszy to trzeci. O ile mnie moja pijacka pamięć w tym momencie nie myli.
Opublikowano 4 marca 20187 l 43 minuty temu, ragus napisał: still better niż detektyw mackey na tropie złoczyńców gdyby jednorozec miał dostać rolę latałby nad baltimore.
Opublikowano 11 marca 20187 l szybkie pytanko, odpowiedzcie tak / nie. w s02e01 większość postaci z pierwszego sezonu się się przewinęła ale brakuje mi D'Angelo, więc pojawi się jeszcze w serialu? Edytowane 11 marca 20187 l przez c0ŕ
Opublikowano 11 marca 20187 l git, obawiałem się trochę że po tej akcji z Wallacem zrobi "out of the game" jak mówił. chyba moja ulubiona postać z pierwszego sezonu. swoją drogą boję się googlować żeby nie oberwać spoilerem, ale zaciekawiła mnie scena pod koniec pierwszego sezonu gdy Stringer każe Dee jechać z jakimś ziomkiem. wchodzą do domu i w pewnym momencie Dee zagryza zęby i praktycznie zaczyna płakać, a potem koleś mówi mu o karmieniu rybek xd. rozumiem że D'Angelo bał się wtedy po prostu egzekucji? czy ta scena ma jakieś drugie dno / będzie mieć znaczenie dalej? Edytowane 11 marca 20187 l przez c0ŕ
Opublikowano 11 marca 20187 l Nie spoileruj sobie ziomek. Chłoń serial i się rozkoszuj Swoją drogą ten koleś to Bey. Jedna z moich ulubionych postaci.
Opublikowano 12 marca 20187 l W dniu 4.03.2018 o 01:00, milan napisał: a w później jeden sezon baśniowy kiedy botoks wjeżdza za mocno
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Kur.wa, skończyłem w marcu pierwszy sezon i jakoś inne rzeczy mnie zajęły plus miałem problemy z pobraniem drugiego sezonu, a teraz wjechało HBO GO więc czas wrócić. Problem w tym że jednak sporo rzeczy zapomniałem i obawiam się że może to trochę uwierać podczas oglądania drugiego sezonu. Avon dostał mały wyrok, D'Angelo z własnej woli wziął na siebie duży wyrok, a całą organizacją zarządza teraz Stringer. Bodie i Poot zabili Wallace'a bo podejrzewali go o robienie szpagatów na psy, poza tym doszło do jakichś zmian stanowisk w policji, ale to jakoś ogarnę oglądając. Taka wiedza wystarczy by jechać dalej czy na coś jeszcze zwrócilibyście uwagę? Wiem że drugi sezon to osobny wątek w dokach, ale no wolę dmuchać na zimne, bo chyba wątek Barksdale'ów jeszcze będzie ciągnięty dalej.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l no niepewnie się czuję bo serio przez 10 miesięcy prawie mało co pamiętam ale chyba faktycznie odpalę bez zbędnego pier,dolenia i może dostanę jakichś flashbacków podczas oglądania Edytowane 14 grudnia 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 15 grudnia 20186 l O tego mi było trzeba że mi do tego pustego łba nie wpadło żeby poszukać czegoś takiego. To jutro jadę ostro z drugim sezonem
Opublikowano 4 września 20204 l Tydzień temu zacząłem The Wire po raz pierwszy. 10x / 10x Jestem w połowie 4 sezonu i nie wypada mi się nie zgodzić, że pomimo kilku nudniejszych odcinków to jeden z najlepszych seriali jakie dane mi było oglądać. No i ten Clay Davis (spojlery) Edytowane 4 września 20204 l przez columbo
Opublikowano 4 września 20204 l the wire to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstal czy powstanie, jeden kij. to jest to, co powinni wsadzic do satelity wyslanemu na poszukiwanie obcej inteligencji, zeby ufoludki sobie mogly obejrzec i stwierdzic ze ludzkosc jednak zayebista musi byc chyba znowu wystartuje i obejrze po raz kolejny calosc, to bedzie uczta. po the wire, tony "gabagool" soprano, a potem dlugo nic. moze rust i cole gdzies tam sobie majacza w oddali, ewentualnie sezon homeland w islamabadzie. Edytowane 4 września 20204 l przez Andżej
Opublikowano 4 września 20204 l Godzinę temu, Andżej napisał: po the wire, tony "gabagool" soprano, a potem dlugo nic. moze rust i cole gdzies tam sobie majacza w oddali, ewentualnie sezon homeland w islamabadzie. Pozostawieni, Fargo, Zakazane Imperium, Peaky Blinders, polecam. Edytowane 4 września 20204 l przez YETI
Opublikowano 4 września 20204 l 17 hours ago, Andżej said: yeti widzialem Edytowane 5 września 20204 l przez Andżej
Opublikowano 6 września 20213 l Autor Michael K. Williams, znany z roli w The Ghostbusters nie żyje. Aha, i z małej roli w The Wire. Ja pyerdole, ale przypał. Prawdopodobne przedawkowanie. live long, king