Ludwes 1 682 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 piąty sezon jest niestety najgorszy ze wszystkich, a i odcinków ma też trochę mniej, ale i tak ma swoje momenty mnie się najbardziej podobał drugi sezon, ale moment, w którym (spoiler dotyczący czwartego sezonu) Spoiler Michael sprzątnął Bodiego tak mną wstrząsnął, że aż musiałem wstrzymać na kilka minut i się przejść xd 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 5 godzin temu, Ludwes napisał: mnie się najbardziej podobał drugi sezon, ale moment, w którym (spoiler dotyczący czwartego sezonu) Ukryj zawartość Michael sprzątnął Bodiego tak mną wstrząsnął, że aż musiałem wstrzymać na kilka minut i się przejść xd Spoiler Ale to nie Michael sprzątnął Bodiego xd Ja też tak myślałem, ale to nie on. Mnie najbardziej zszokowała próba samobójcza Bubblesa. No i jak się rozpłakał w ośrodku zamkniętym, aż ja się prawie popłakałem. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 o cholera, przez cały ten czas myślałem, że to był on Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 6 godzin temu, Ludwes napisał: piąty sezon jest niestety najgorszy ze wszystkich, a i odcinków ma też trochę mniej, ale i tak ma swoje momenty Ma najbardziej satysfakcjonujące zabójstwo w serialu Spoiler jak dzieciak sprzątnął ciotę Omara, którego przerosła własna legenda. Przecież ten gnojek bawił się z innymi gówniakami w Omara, a kiedy zobaczył kulawego czarnucha, to poczuł pogardę, że to naprawdę legenda ulicy Omar. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Po co wchodziłem w ten spoiler, ja pierdole. Cytuj
Sedrak 779 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 Chyba nie do końca. Mi to bardziej pokazuje, że w tych amerykańskich gettach nie ważne kim jesteś, jak jesteś mocno to w każdej chwili ktoś może Ci jebać w łeb, z bunkra, za nic i po Tobie. Chyba sobie rewatch zrobię. Kurwa najlpeszy serial ever 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 Ale to chujowo rozwiązali, tego się nie spodziewałem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 Skończyłem. 21 lat zwlekałem, żeby to obejrzeć, shame on me. Obok Twin Peaks mój ulubiony serial. Czy najlepszy serial wszechczasów? Jest taka możliwość. Spoiler Oczekiwałem, że Omar dopnie swego, a nie zginie w tak marny sposób. No i że Marlo i temu pierdolonemu Żydowi Levy'emu uszło wszystko na sucho Cytuj
malyksg86 60 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 Zachęcony postami Roziego robię sobie rewatch numer 5. Ten serial jest nie do pod(pipi)ania. Teraz 2 sezon i to przesłuchanie załogi statku mnie roz(pipi)ało "english motherfucker" xD 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 Mashi gishi gushi gushi mishi mashi mushi madafaka Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 września 2022 Opublikowano 26 września 2022 To już Rozi wiesz z czego jest emotka Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Robię sobie rewatch tego serialu, tzn kiedyś obejrzałem do połowy 3go sezonu. Teraz kończę pierwszy, Jezu to jest tak masakrujace że szok. Pierwsze co przyszło mi na myśl, że dziś serial gdzie bije się nyggasów by nie mógł powstać Na myśl że jeszcze 4 sezony przede mną banan sam wskakuje mi na ryja 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi