Opublikowano 8 grudnia 201410 l No chyba na święta HBO puszcza wersje HD, to też sobie odswieżę jak wyjdzie.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Sheeeeeeeeet! Sheeeeeeeeet! ^_^ No fajnie, ale to jest 'Shieeeeeeeeet!'
Opublikowano 14 grudnia 201410 l No ja wiem, czy od razu "oparto"... jest trochę rzeczy wziętych, co pewnie nie dziwi, bo Simon zawarł w niej wiele ze swoich najlepszych obserwacji z czasów pracy na ulicy. Pamiętajmy, że serial będący kurde oficjalną adaptacją "Homicide" pod poradnictwem Simona dobił ponad 100 odcinków, więc trochę tam już zużyto wątków z książki...
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Nie oparto, ale część postaci ma cechy charakterystyczne, kilka żartów, sytuacji się powtarza Stąd też moje określenie "luźno oparto" Edytowane 14 grudnia 201410 l przez baniek
Opublikowano 15 grudnia 201410 l tez oglądam - głownie z polecenia niktmnienielubi. jest bardzo dobrze. jedynie, co mnie drażni to brak wersji HD poza tym jest super. Edytowane 15 grudnia 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 16 grudnia 201410 l Sezon 3, odcinek 5, 44 minuta jak dla mnie najlepszy motyw w serialu
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Został mi ostatni odcinek trzeciego sezonu, damn jakie to jest dobre. tylko ku.rwa szkoda stringa, kawał sku.rwiela, ale postać jedna z najlepszych w tym serialu
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Trzeci sezon z Grekiem jest? Imo najlepsze zakończenie ma ten sezon, ze wszystkich pozostałych.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ja tam jestem na 4. Też jest świetny klimat, ciekawe nowe funkcje "starych" postaci, OMAR!, szkoła. O dziwo mimo dużej ilości polityki, żaden sezon mnie tak nie wciągnął. Oby 5. sezon był równie dobry. i Oby poziom murzyństwa nie spadł
Opublikowano 18 grudnia 201410 l No mnie w trzecim na początku ta polityka nieco denerwowała, ale na końcu wszystko się ładnie powiązało.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Ktoś, kto pisał scenariusz miał ogromny łeb, żeby stworzyć takie polityczne wątki. A co wątków szkoły - rewelacja. Pryzbylewski to świetna postać. Pisząc ten post sam myślę, że to absurdalne, żeby ten serial nawet ciekawił takim wątkiem.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Właśnie leci maraton z odświeżonym Wire na HBO. Czekam na jakiegoś torrenta czy coś.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Jakość jest lepsza, niż się tego spodziewałem. Tutaj małe porównanie w stratnym jpg, niestety na lapku nie mam photoshopa, żeby zrobić lepsze.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l O jejciu ale będzie oglądane. Beka, że w 2014 to i tak jest najlepszy serial ever a są ludzie, którzy go nie widzieli i wolą oglądać jakieś Walking Dead czy Dextera lul
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Wygląda teraz jakby go niecały rok temu kręcili jakiś urlop trzeba i też maraton
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Lokacje z serialu kiedyś i dziś: http://uproxx.com/tv/2014/12/a-baltimore-reporter-is-taking-photos-of-the-wire-filming-locations-now-vs-then Twitter autora: https://twitter.com/justin_fenton Edytowane 27 grudnia 201410 l przez Rudiok
Opublikowano 27 grudnia 201410 l pierwszy sezon mnie nie powalil, teraz chociaz drugi zobacze bo wstyd nie zaliczyc tego serialu mimo wszystko. ale i tak jego fenomen jest dla mnie niezrozumialy. no chyba ze jeszcze za malo go widzialem.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Przez większość czasu jest dosyć pusto po bokach i ewidentnie widać, żę całość kręcono z myślą o 4:3. W sumie nic wielkiego, ale czasami naprawdę rzuca się to w oczy. Balony dziewczyny Nicka w HD, ale to będzie dobre.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Właśnie leci maraton z odświeżonym Wire na HBO. Czekam na jakiegoś torrenta czy coś. na polskim?