Opublikowano 13 września 201113 l Ziomki, wkręciłem się w oglądanie, zaczynam trzeci sezon, ale mam dość ściągania napisów, już na pierwszy rzut oka nie mogę znaleźć txt do 3 epa, więc boje się co będzie dalej. Trudno powiedzieć jakie mam wydanie (nie Fu.ckGov). Wrzućcie mi w jedną paczkę rar/zip napisy od 3 sezonu do końca serii i uploadujcie gdzieś albo na PMkę podam maila. Może któreś będą pasować. Będę dźwięczny.
Opublikowano 14 września 201113 l No obejrzałem 4 epy na razie, fajny serial tylko beskitu, 95% ludzi tam to murzyni.
Opublikowano 14 września 201113 l Długo zabierałem się do The Wire. Przez pierwsze 2,3 odcinki trochę kręciłem nosem. Jakieś takie miałkie to było i w ogóle. Ale teraz jestem na 11 odcinku 4 sezonu. O kur/wa, pomysł na scenariusz tego serialu był genialny. Myślałem, że w każdym sezonie będziemy mieć tą samą ekipę ścigającą tych samych murzynów, a tu coś takiego. Ulice, doki, nieruchomości, szkoła. Serial genialnie ukazuje zepsucie Baltimore. Ciekawe, jak tam 5 sezon. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie (szczerze w to wątpie). Aha, Omar to przech/uj.
Opublikowano 14 września 201113 l No jak tak można, robić serial o czarnych? 1/10. Taki dzołk, byłem ciekawy właśnie Twojej reakcji i tony minusów Dobre był te 4 epy, ale to właściwie dopiero zawiązanie całości, więc wolę nie oceniać.
Opublikowano 14 września 201113 l Białych też będziesz miał paru. Nawet jak dobrze pamiętam to w sezonie 2 dominowali.
Opublikowano 25 września 201113 l Kur.. właśnie skończyłem. Długo się broniłem przed tym serialem, pierwsze podejście mi nie wyszło, ale teraz, jak obejrzałem całość... ten serial jest fenomenalny. Brak mi słów żeby napisać coś więcej.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Skończyłem wczoraj czytać "Homicide: A Year on the Killing Streets". Książka jest doskonała, teraz czas na serial...
Opublikowano 1 lutego 201213 l Ha ha. Heh. Ale bez jaj. Co za palant. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 3 marca 201213 l http://gawker.com/58...ter-of-all-time Obama nie dosc ze fan The Wire to jeszcze Omara Edytowane 3 marca 201213 l przez Yabollek007
Opublikowano 3 marca 201213 l Trzeba mu podeslac pomysl, zeby za haslo kampanii wyborczej wzial "You come at the king you best not miss". my face when:
Opublikowano 9 maja 201212 l I ja się przymierzam do drugiego podejścia. Co za serial, ja pier.dole. Edytowane 9 maja 201212 l przez ragus
Opublikowano 5 czerwca 201212 l The Wire: musical http://www.funnyordie.com/videos/414fa4b226/the-wire-the-musical-with-michael-kenneth-williams?playlist=featured_videos zniszczenie ;]
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Damn you, murzynie. A właśnie miałem wrzucać i dać się obsypać plusami.