Zarathustra 616 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Jeśli chcesz oglądać ten serial tylko dla akcji odstawianych przez czarnych, to nie wiem jak przebrniesz przez sezon 2. Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 The Wire jako całość to najlepszy serial evah. Nic mu nie podskoczy. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 (edytowane) ten serial jest dla ludzi myślących, i nie dla tych którzy nastawieni są jedynie na ciągłą akcje, strzelaniny i pościgi zimnokrwistych skuhwysynów. jak skończyłem go oglądać czas jakiś temu to ogarnęła mnie pustka na pewno do niego wrócę, nie raz. Edytowane 29 stycznia 2013 przez sosnaa Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 sezon 2 najlepszy Quoted For Truth Też myślę nad jakimś maratonem, który to już byłby raz, 5? coś kolo takiego Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 to robimy zbiorowo na justin.tv + czat na żywo Cytuj
Gość Tommo2 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) Bodie Edytowane 1 lutego 2013 przez Tommo2 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Ostatnio zabrałem się za ten serial i delikatnie po jednym odc. sobie oglądam. Jest natłok postaci i tych ljutenantów majorów, można się trochę pogubić. Nie wciąga tak jak BB ale ma 'to coś' że chcę brnąc dalej w te układy. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Bo breaking bad jest robione pod gimbaze, the wire to jest serial dla dorosłych. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Czy to znaczy że jak obejrzę całość The Wire to będę już mężczyzną? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) tak Edytowane 1 lutego 2013 przez ragus Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Czy to znaczy że jak obejrzę całość The Wire to będę już mężczyzną? nie to znaczy, że jeśli zamierzasz obejrzeć The wire musisz być mężczyzną. <yes> Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Skończyłem pierwszą serię. Na plus świetne dialogi, świetnie pokazany świat dilerów i narkomanów, pokazanie przekroju społeczeństwa od najwyższych szczebli po rynsztok. Realistycznie ukazane zależność, filozofia i prawa rządzące gettem. Pięknie pokazane stosunki między urzędnikami państwowymi a stróżami prawa, walka o stołki, wzajemne przepychanki podchody. Każdy ma swoje grzeszki, każdy dba tylko o własną dupę i patrzy tylko na to, żeby ci wyżsi nie nasrali na nich z góry. Sceny akcji wrzucały niesamowite ciary na plecy mimo swojej prostoty. Nie mam pojęcia czego to zasługa. Ostatnie dwa odcinki to poezja, mimo miałkiego zakończenia. Nie rozumiem spustów nad Omarem, mimo że to najciekawsza postać w tym serialu. Na minus: trochę to wszystko za skomplikowane, za dużo aluzji, za dużo milczenia bohaterów zamiast słownej odpowiedzi . Często nie wiedziałem o co chodzi i nie mogłem wyłapać szczegółów. Ale to pewnie mój defekt a nie serialu. Drugi sezon obejrzę na pewno. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 O Omara się nie martw. W kolejnych sezonach rozwinie skrzydła Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Jestem w połowie drugiego sezonu i dalej nie mogę się nadziwić tym amerykańskim więzieniom. Cele jak normalne pokoje, jedne sobie szamie kfc, drugi ma akwarium z sztucznymi rybkami. Do tego szwendają się tam jak po blokowiskach. wtf? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Jestem w połowie drugiego sezonu i dalej nie mogę się nadziwić tym amerykańskim więzieniom. Cele jak normalne pokoje, jedne sobie szamie kfc, drugi ma akwarium z sztucznymi rybkami. Do tego szwendają się tam jak po blokowiskach. wtf? Mają układy ziomek, to są czarnuchy, które mają hajs więc wiesz. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Zacząłem oglądać. Zobaczymy, skoro takie pochlebne opinie tu zbiera, szykuje sie na dobry stuff. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 wlasnie koncze 3 sezon, kurwa musieli zabic Stringera, moja ulubiona postac ;( w koncu chyba przekonalem sie do tego serialu, 4 i 5 sezon daja rade? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Obejrzałem ostatnio trzeci sezon i jakiś taki nudny... nagle wszyscy zaczynają ruchać na lewo i prawo, Tommy Carcetti nudny wchu.j, Colvin na plusie. Prez RAZ wyszedł z biura po żarcie i już musiał zastrzelić policjanta, bitch please. ;/ w końcu zabili Stringa bo już mnie w(pipi)iać zaczynał. Najlepszy kolo w tym sezonie to chyba Slim ;D Wczoraj poleciał pierwszy ep czwartego sezonu i dzieje się. 2 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Też właśnie skończyłem 3 sezon. Bez Stringera nie będzie już tak fajnie. Mam nadzieję, że Omar jeszcze porządzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Będzie nadal fajnie nawet bez stringera masz moje słowo. Cytuj
django 549 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 O stary, dzieciaki w sezonie 4... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Na ostatniej scenie 4 sezonu zawsze płaczę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi