dx36 2 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Chciałem (jeśli można ) się tutaj zareklamować. No więc przedstawiam wam jedyny w swoim rodzaju, genialny i zaj*bisty zespół mojego wytwórstwa INSIDE THE SKULL. Demo możecie przesłuchać TU Jak się spodoba to wtedy napiszę o historii i innych pierdołach Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 ...w sumie dobry pomysl. Moznaby zalozyc temat z wypocinami muzycznymi ludzi siedzacych na forum. Ktos, kto ma kapele, moglby sie pochwalic jakimi demowkami, czy innym szitem. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Pierwszy post z tematu pod tym: Tu wklejajcie do woli fotki swojego dobytku Płyty które zebraliście, sprzęt na którym je słuchacie. Także sprzęcik na którym gracie (gitara, flet, bandżo, whatever...), a jesli ktoś coś ułożył (pseudo-piosenke, hymn, napier**lanie bez sensu) i chce się tym podzielić to ten temat jest od tego ;o Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) ..hmm...nazwa tematu sugerowała mi, że tam są wyłącznie przechwalanki o sprzęcie, czy płytach/kasetach, które się posiada i w sumie ani razu tam nie wszedłem. Heh codziennie coś nowego A sam utworek na "majspejśe" taki sobie. Zaczyna się w stylu Hangar 18 Megadeth`u, potem wchodzi dziwna elektronika, która ni w chui nie pasuje, by zakończyć się motywem podobnym do refrenu z Irresponsible Hate Anthem Mansona. Wszystko w warsztacie gimnazjalnych rockmanów. Jeśli to była sesyjka na jamming, to ok, ale utworem bym tego nie nazwał. IMO, ofkors. Edytowane 29 czerwca 2009 przez Siara_iwj Cytuj
RoL 578 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 ale w tym zespole jest chyba tylko jeden czlonek :o Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) ...no to przynajmniej wiadomo kogo winić za całokształt. Edytowane 29 czerwca 2009 przez Siara_iwj Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 w sumie oddzielny temat na wlasne wypociny dalby rade bo tamten faktycznie zalany jest zdjeciami koszulek/plyt. A na forum jest troche grajkow (ktostam w dziale rock wrzucal nawet teledyski swojej kapeli, obsolete tez ma jakichs szatanow na koncie). Heh przez ten bajzel w tym burdelu niewiem gdzie wrzucic swoja blackmetalową piosenke ktora nagrałem w sobote z kumplem. Wybieram ten temat, a mod moze zmienic nazwe na bardziej ogolna jak zechce. No wiec, róg hefajstosa: http://w934.wrzuta.pl/audio/42HVimUqD6m/horn_of_hephaestus ku chwale rogatego, miks i perka w srogim fruity loops. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Chciałem (jeśli można ) się tutaj zareklamować. No więc przedstawiam wam jedyny w swoim rodzaju, genialny i zaj*bisty zespół mojego wytwórstwa INSIDE THE SKULL. Demo możecie przesłuchać TU Jak się spodoba to wtedy napiszę o historii i innych pierdołach (pipi)a raven riley w znajomych xdddd Cytuj
dx36 2 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 Znaczy no studia to się nie ma bo nie stać więc wolę chwalić się utworem przerzuconym z real`a na kompa bo lepsze to niż pierdzenie oczywiście w real`u utwór brzmi o wiele lepiej i bardziej profesjonalnie póki co mogę tylko o tym napisać Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 z reala tzn nagrywales mikrofonem? Nie lebiej podem/guitarportem? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 Może inaczej fakt że zespół jest jakby mój ale utwory pomaga mi kumpel sklejać póżniej bierzemy jeszcze innych, sprawdzamy to w realu na wszystkich instrumentach i wtedy sklejamy to na PC bo nie ma jak nagrać profesjonalnie perkusji a na pewno kijowo by brzmiały real guitars i dorabiana perka więc już niech będzie całośc sztuczna Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 tzn wiosla na kompie robicie czy co? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 Jan gitarkę riffy itp nagralem na kompie przeslalem do kumpla a on do przelozyl do FL dolozyl perke, bas druga gitare i jest Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 a jaki macie sprzet? Gitary i graty? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 A to dużo by gadać ja aktualnie mam Epiphone`a LS Special II i piecyk Marshall`a Kumpel ma bas i elektryka Ibanez ale zapomniałem modeli i stock Marshall`a Perkusja Amati A kuzyn który czasami przejmuje lidera ma Cort`a X chyba 6 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 No offence ale brzmi jak dzwonek polifoniczny zwłaszcza crapowate VSTi FL Slayer i perkusja. Cytuj
dx36 2 Opublikowano 1 lipca 2009 Autor Opublikowano 1 lipca 2009 trafiles w sedno bo to mialo byc na dzwonek Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 A to dużo by gadać ja aktualnie mam Epiphone`a LS Special II i piecyk Marshall`a Kumpel ma bas i elektryka Ibanez ale zapomniałem modeli i stock Marshall`a Perkusja Amati A kuzyn który czasami przejmuje lidera ma Cort`a X chyba 6 jak sie ten ls sprawuje? Bo czytalem ze srogie padło z tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi