sir_ryszard 80 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) Witam serdecznie Zapewne niektórzy z was wiedzą o co chodzi jakby i mieli z tym styczność np. w poprzednich wersjach tej wirtualnej piłki kopanej. Nie jest to gra idealna, ma wiele błędów, występują lagi, ale nie można jej odmówić tego, że wciąga i ogromnie wkur.wia zarazem. Mnie ostatnie dwa dni pochłonęła do tego stopnia, że zarwałem nocki. Gra opiera się na umiejętnościach człowieka, skillach zawodników, tym czym gra (klawiatura, pad, mysz - tym ostatnim gram i niestety, ale tracę przez to dużo, tego przedostatniego nie mam do kompa, a na tym pierwszy w ogóle jestem niedorozwinięty kaleka) no i oczywiście na wspomnianych lagach. ;D Grał lub gra w to którykolwiek user? Ponoć poprzednia wersja była po stokroć lepsza, a co wy uważacie? linka do gry http://powersoccer.minigry.pl/?p=start&...uqid=1246230212 Można napisać, że to taki ubogi PES lub FIFA. ;f Edytowane 28 czerwca 2009 przez sir_ryszard Cytuj
Cris 120 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Włączyłem... po 2 minutach gry powitał mnie kilkominutowy zwis,który zbytnio nie zachęcił do dłuższego obcowania z tą grą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi