Shen 9 626 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 ja bym po necie chcial pograc ***Mendrek: Ten temat posłuży pytaniom i odpowiedziom na tematy związane z siecią, także wolna dyskusja i umawianie się na sesje. Również granie Ad Hoc. Jednocześnie chciałbym, aby PiT jak będzie miał wolną chwilę, wyjaśnił co i jak i ogólnie opiekował się tym tematem Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 jak masz wi fi to da rade grac po necie bez problemu ;D Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 28 czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 czerwca 2009 no wlasnie nie mam, musze sprawdzic co potrzebne do grania po necie na psp Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Potrzebne: Komp z polaczeniem z netem karta wi fi kompatybilna z xlink i psp (ta karta bedzie laczyc kompa z psp, "udajac" dla niej inne psp) x-link kai program do sciagniecia z netu Ogolnie sprawa jest prosta. Karte wi fi mozna dostac nawet w wersji podlaczanej pod usb (wyglada jak pendrive). Jak masz neostrade to jak zamowisz liveboxa to dostaniesz taki (pipi)nik na usb wlasnie ktory dziala z psp jak zloto. Jak nie to poszukaj na allegro tego typu rzeczy. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 karta wi fi kompatybilna z xlink i psp (ta karta bedzie laczyc kompa z psp, "udajac" dla niej inne psp) Ze swojej strony polecam Asmaxa 411g, sa ofkoz problemy, nzma przypadek ze komus w ogole on ne dzialal ale (jesli ma sie szczescie XD) dziala calkiem przyzwoicie, zlota zasada - olejcie sterowniki ktore dostaniecie na plycie razem z asmaxem . Trzeba szukac kompaytybilnych z Xlinkiem (to sa te same jak do Wifi Maxa ,enylej...) Koszt? 30-40 zl? Nie oreientuje sie juz bo dawno kupowalem . PS; Witam ponownie ledwo znalazlem ten dzial, ale sie ukryliscie . Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Ogolnie mozna zrobic liste graczy z PL na Kaiu MH. Jak narazie to tylko ja i Dark Serge, kiedys widzialem jeszcze 2 innych polakow ale nie pamietam imion. edit: powinna dzialac praktycznie kazda karta, lista kompatybilnych: http://www.teamxlink.co.uk/wiki/doku.php?i...o7:compspscards Edytowane 30 czerwca 2009 przez =PiT= Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 no można by pograć - tylko teraz pytanie pograć w co ? 2g ? Unite ? Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ja tam moge pograc w obojetnie ktora czesc, jak ktos chce to pisac do mnie na GG. Jezeli jestem dostepny po godzinie 18 to znaczy ze pewnie zagram, ale jako ze mamy lato to nie liczylbym na moja obecnosc zbytnio ;D Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 ja bym chetnie pograł , ale wiem ze jak zaczne grac po sieci to uwale sesje i licencjat wiec musze sie powstrzymac jeszcze rpzez jakis czas a co do grania w 2g/unite - mozna skonvertowac save zeby sie dopasowac ;> Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 kurde, jak pod koniec lipca wpadnie kasa to może się zaopatrzę w sprzęt, wtedy też bym miał Unite, fajnie by było robić GH z kimś a nie samemu Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 kurde, jak pod koniec lipca wpadnie kasa to może się zaopatrzę w sprzęt, wtedy też bym miał Unite, fajnie by było robić GH z kimś a nie samemu No ja pewnie też sobie routera sprawię, i będzie gites. Jako, że chwilowo mam przerwę od grania w to, więc pewnie ktoś mnie szybko dogoni z was i jak już będziecie na tym poziomie, to będzie w miarę wyrównanie ;p Obecnie jestem na poziomie robienia HR 4 bodajże, gdzie mam Tigrexa do ubicia HR-owego, w zanadrzu Lao i Kirin nie ruszone, parę elderowych questów też nie. Tak, wiem, lama ze mnie ;p Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 ejj mam propozycje: chodzmy zacznijmy wszyscy grac razem w online Unite od zera ;D Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 no mi pasuje, fajnie lecieć taką drużyną wyzerowaną i razem wspinać się na szczyt Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 mi tez pasuje, chociaz mam juz kilka godizn zrobione, ale w GH mam zero ;p tylko ze.... musze pisac licencjat i sie uczyc do sesji a nie napieprzac 6 godizn dzinnie mimo ze by m bardzo chciał.. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 No to moj plan jest taki: 1) Zbierzmy grupke ludzi, dajmy na to ja, Yano, Serge ,Shen, Mendrek (pewnie i tak nie bedzie tak ze wszyscy naraz beda mogli wiec 1 osoba sie bedzie zmieniac). 2) Wszyscy zaczniemy nowe postacie w MHU. 3) Ustalimy sobie miedzy soba jaki termin by nam najlepiej pasowal, np gralibysmy raz lub 2 w tygodniu o z gory ustalonej porze po pare godzin wszyscy razem. 4) Najlepiej byloby z gory zalozyc ze nikt nie robi NIC u eldera ani u kota, ani nie gra ta postacia poza naszymi rozgrywakami grupowymi. Tak bedzie najlepiej ;D Co myslicie o tym pomysle? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 najmniej mi sie podoba 4 punkt ;p trzeba by miec jedną postac do grania luzem i druga do grania raz w tygodniu wspolnie, jak dla mnie mało kuszące zwłaszcza ze jak ktos bedzie grał sam to poprostu bedzie mogl potem pomóc innym jak bedzie troche podpakowany, przynajmniej ja chetnie pomoge, a nie ebde gadał "eee tam jestescie na slabym poziomie, ja juz to robilem, nie chce mi sie drugi raz" ;p Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 zle mowisz, bo juz na 4 gra sie zbyt latwo, a jak ktos jest do tego dopakowany to juz jest przeginka i brak zabawy ;/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 no to osoba ktora sama zrobila cos wiecej zawsze moze zalozyc slaby sprzet dopasowany do reszty ;> Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 No w sumie masz racje, ale i tak lepiej osiagnac staly poziom w grupie zeby wszyscy wszystko zdobywali razem ;] Cytuj
Master GiiT 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Na psp grałem online ale nie potrafię za nic zrobić tego kai mam wszystko połączone przez router wi-fi opisze mi ktoś co i jak po kolei po Poolsku Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Paczko - zapiszcie i mnie. Chętnie zagram od 0 nową postacią. Gdyby co dajcie znać na gg np. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Master GiiT poszukaj na podforum PSP, tam chyba był cały temat, albo chociaż spory post z objaśnieniem co i jak. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) No w sumie masz racje, ale i tak lepiej osiagnac staly poziom w grupie zeby wszyscy wszystko zdobywali razem ;] ale to powoduje ze trzeba miec postac do singla i normalnego grania, i drugą do grania w grupie ktora bedzie sie rozwijała raz na tydzien, mi osobiiscie to sie malo podoba, wolal bym pograc swoją glowna postacią z innmi, porobic trudne questy, porobic rozne rekordy , pofarmić itp, a nie meczyc sie jedną postacią znou samemu, a drugą od świeta grac ;p nie narzucam swojego zdania, moze komus odpowiada taka opcja, ale ja mam za malo czasu teraz zeby grac na dwa fronty.... Edytowane 1 lipca 2009 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi