Ari 1 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Już jutro będzie u pre-orederowców, dziś teledysk 'idziemy po swoje', od soboty w sklepach. Podnieciłem się. Cytuj
Gość tk Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Mam nadzieję, że wersja 2CD trafi do sieci. Cytuj
Ari 1 Opublikowano 30 czerwca 2009 Autor Opublikowano 30 czerwca 2009 jak znam życie to tak, a jutro jest jeszcze event z DGE i Matheo na placu wolnosci w Poznaniu, myślę, że uda mi się tam trafić Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Kozacki jest ten mikstejp. Bity w stylu El Polako - Matheo to potrafi do(pipi)ać Panie Szpadyzorze, jak pan tak może? O_o Edytowane 2 lipca 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Wg mnie ten klip akurat dużo poniżej możliwości g&m Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Wg mnie ten klip akurat dużo poniżej możliwości g&m Ale album juz dawno jest - jak opinie? ;p Cytuj
Gość Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 ale syf. no tego sie sluchac nie da. dziadzia sie wyj.eb.ie na plecy juz. Cytuj
Ampoz0rd 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 To twoje zdanie, ja jestem zadowolony z albumu. Matheo pozytwnie zaskoczył lirycznie a Gural pokazał czyste Braggadacio. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ghg ma racje. Za duzo piszczalek i wycia. El Polako tez nie byla mistrzostwem. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Matheo pozytwnie zaskoczył lirycznie to mnie najbardziej rozbawilo. znaczy jak lirycznie zaskoczyl, rozwin sie. Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Wiesz w sumie to tylko producent. Dla mnie nawinął całkiem dobrze A jeśli chodzi o jego bity, to jakość pierwsza klasa, nareszcie coś świeżego. Ogólnie płyta ma pier.dol.nięcie i nie zamula jak połowa polskiej sceny hh, więc nie hejtujcie. Edytowane 3 lipca 2009 przez peter.a Cytuj
krzysiek14647 0 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Jak dla mnie ten mixtape to porażka... Cytuj
Ari 1 Opublikowano 4 lipca 2009 Autor Opublikowano 4 lipca 2009 Jestem fanem i też jestem zawiedziony Cytuj
eraef 96 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Po usłyszeniu teledysku uznałem, że nie ma większego sensu w ściąganiu tego albumu.. Gural kolejnym po pezecie raperem na równi pochyłej.. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Przynajmniej nie robi kawałków pod vive. Cytuj
Gość Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Przynajmniej nie robi kawałków pod vive. a ten dziadzia to dla kogo? dla domu starcow? Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Przynajmniej nie robi kawałków pod vive. a ten dziadzia to dla kogo? dla domu starcow? Co ma dom starców do vivy? Słyszałeś nowego Pezeta? Dla mnie to jest właśnie płyta pod vive. Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 zalozymy sie, ze gural niedlugo sie pojawi z nowym klipem na vivie? o ile juz sie nie pojawil. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 A niech się pojawia, ale będzie wiadomo, że to nie był jego cel. W końcu nowe WFD i Mes też sobie na vivie śmigają. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 zalozymy sie, ze gural niedlugo sie pojawi z nowym klipem na vivie? o ile juz sie nie pojawil. I co z tego? Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) masz sobie posluchaj donia (tak donia, moze przejdzie przez sluchawki). mam to gdzies kim jest doniu, za co go ludzie nie lubia, nie bede powtarzal wytartych schematow. nie bede go krytykowal tylko dla tego, bo inni ludzie go krytykuja. ale to co on tu powiedzial ma duzo racji. co album to hwdp, je.bac frajerstwo, marycha, jakie to ulice sa szare. hipokryzja az leje sie od peji i niedlugo to sam on sie zdissuje (ostatnio nawet zdissowal swoj fan site - jakim to trzeba byc baranem c'nie?). szczerze? mam w d.upie co tam nagrywa cale acetoholix, mezo, doniu czy inny pan z "vivy". ale wasze wspaniale gwiazdy rowniez sie na vivie pojawiaja, komentarz wydal mi sie nad wyraz dziwny. 2razyjot ten komentarz byl tak samo potrzebny, jak moj, a moj tak samo potrzebny, jak majkelka. zreszta to nie wina meza, ze gural nagral go.wno, wiec juz wszystkim go nie obarczajcie. ;/ edit: ah zapomnialbym dlaczego nawiazalem do hipokryzji: rozumiesz aluzje? antypalacze kur.wa ich mac. ;/ Edytowane 5 lipca 2009 przez Gość Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) rozumiesz aluzje? antypalacze kur.wa ich mac. ;/ Ty każdego rozliczasz z tego, co mówił piętnaście lat temu? A jakby nie było, to Gural w tym dissie jakoś sie za bardzo nie określił jako antypalacz kur.wa ich mac. ;/ Edytowane 5 lipca 2009 przez Sikor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi