Ravcf 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Witam, mam taki maly problem. Otóż podczas gry na necie z ludzmi slysze co mowią w glosnikach telewizora, a nie w sluchawce headsetu tak jak to powinno byc. Powie mi ktos czemu tak jest? moze cos w ustawieniach trzeba zmienic albo cos, prosze o pomoc Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) W ustawieniach ,a masz przełączony ten dzyndzelek na słuchawkach. Ale sprwadz ustawieniach jeśli to nie pomoże, to znaczy że słuchawki mogą mieć dzwona. Edytowane 30 czerwca 2009 przez DreicoPL Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 poruszaj wtyczką od heda delikatnie ,pewnie sie obluzowala ja tez tak mam co chwile i zamiast w sluchawce slysze burgerow w tv:) lecz wystarczy ze poruszam wtyczka i jest git. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi