rushman 4 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Kończy mi sie umowa z TePsą i nie bardzo chce mi sie przedłużać umowy na neostradę... Mam możliwość założenia odbiornika radiowego neta. Mysle że spróbuję.
Juchy 24 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 daj spokoj w radiowym pewnych rzeczy nigdy nie da sie przeskoczyc, czyli dlugich pingow... lepiej przetestuj by sie nie okazalo ze w XBL w gole tego pozniej nie wykorzystac bo lagi nie pozwola na komfortowa gre...
qb3k 946 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Ludzie na XBL strasznie narzekają na radiówkę. Wg "gearsowego" rankingu jest: Dialogi, UPC itp.> TP i Netia>>> wszelkie radiówki Tak jak mówi Juchy- na radiówce są niezłe pingi, czasem praktycznie uniemożliwiające komfortową grę. Chyba, że lubisz ciorać na lagach Jeżeli masz neo, to możesz przeglądnąć ofertę Netii- podłączają na łączach TP, a ceny mają lepsze no i jakość usług także.
Juchy 24 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) jakosc uslugi sie nie zmieni wszystko co oparte na laczach tpsa bedzie zalezne od tpsa, wiec jak ktos mial juz neo to przesiadka na netie czy multimo czy inne zmeini tylko to komu beda placic i ile Edytowane 2 lipca 2009 przez Juchy
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 ja mam radiówkę 2 mg i net chodził mi elegancko zero lagów ale od ostatniej przerwy coś się pochrzaniło i już tak różowo nie jest.
rushman 4 Opublikowano 2 lipca 2009 Autor Opublikowano 2 lipca 2009 Jeszcze era ma całkiem dobra ofertę - stacjonarny na kablach tepsy
Juchy 24 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 nie ma dobrej wszsytko zalezne jaka predkosc chcesz zerknij sobie np. ERA- 6MB na 2 lata -119zl multimo -6mb na 2 lata - 99zl w neti jeszcze chyba lepiej, zarabista oferte wprowadzili do 4mb za 59zl
Fiołek 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ja mam radiówkę 2mb i praktycznie żadnych lagów.
goggy 0 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Najlepszy jest zawsze kabelek i na razie łącza bezprzewodowe tego nie zmienią, ale dobrze skonfigurowana radiówka daje radę, potrzebny jest dobry sprzęt i trochę wiedzy Edytowane 7 września 2009 przez goggy
Spaulding 61 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Ja grywam przez radiówke , w sumie to lagi są tylko popołudniu, z rana i wieczorami wszystko chodzi ok. Tylko mały problem jak zapraszam kumpli do gry w Halo 3 to wyskakuje im komunikat że nasze NAT typy są niekompatybilne czy coś takiego . Więc rzadko da się zagrać w większej grupie....
Rekomendowane odpowiedzi