Opublikowano 1 lipca 200915 l Ja no andrzej, lista trza zrobić! Kto jedzie na XFD, skąd, z kim i czym? s1ntex - Opole, pociąg, z kolegą - dzień przed wszystkim. Lista nie zaszkodzi, a przyda się. Może jakieś wieczorne party?
Opublikowano 2 lipca 200915 l Andrzyj, sa mi powiydz ło co chodzi sa z tym XFD? Co to je, bo jo ni wia?
Opublikowano 2 lipca 200915 l No, też się tak palnąłem przez tą "ekipę muzyczną" xD Pojechać bym mógł, ale nie pod głupią nazwą ekipy muzycznej ;/ Edytowane 2 lipca 200915 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 2 lipca 200915 l Autor Pod nazwą ekipa, nie mam na myśli, że na XFD zbierzemy się w jednym rzędzie i krzykniemy: 'Hola, hola, jesteśmy ekipą muzyczną, skopiemy wasze tyłki, a hoj!' Więc dobre!
Opublikowano 2 lipca 200915 l A myślałem, że tak zrobisz, bo jesteś hardkorem i urywasz od internetu ;F
Opublikowano 7 lipca 200915 l Też jadę, ze Szczecina, wyjazd pociągiem w czwartek 23.07 o godzinie 20:10 (bezpośrednio do Giżycka). Edytowane 7 lipca 200915 l przez Bzdurski
Opublikowano 20 lipca 200915 l Kto z was bierze perkę na Fun Day'a ja z Adaśkiem bierzemy 2x gitary i 2x mikrofony i ofkoz całą niezbędną część konsoli ale na perkę nie ma nie stety szans Brać perkę, my mamy domek, jest gdzie przetrzymać
Opublikowano 20 lipca 200915 l Autor Ach, miałem nadzieję, na wkręcenie się na popykanie na IONie ;-P
Opublikowano 13 lipca 201014 l Hej, hej ! Pora zacząć rozkurw. W stosownym temacie w dziale X360 napisałem uber długi post, ale z Wami dyskutować mogę tutaj. Kto się wybiera na tegoroczny XFD ? Zapoznajcie się z moją propozycją przedstawioną w temacie o XFD '10 i napiszcie co myślicie. SŁAWA, DUPY KOKS I IKSBOKSY TRZY-SZEŚĆ-ZERO CZEKAJĄ NA WAS !!!!
Opublikowano 16 lipca 201014 l Autor Taa, weź, tak s(pipi)ić imprezę jaką był XFD to naprawdę trzeba było się postarać.
Opublikowano 16 lipca 201014 l No jak Adaśko z Makiem przyjechali to poziom nerdostwa przekroczył dozwolone granice :potter:
Opublikowano 25 lipca 201014 l Adaśko i Mak będą tym razem pod moją banderą, ponadto będzie moja grupka kąsolomaniaków z Warszawy, także gwarantuję konkretny nerd-o-meter xD
Opublikowano 26 lipca 201014 l Bez kitu, Wy naprawde jedziecie tam grac w gierki i to w plastikowe instrumenty chcecie grac!
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l No proszę cię. Przede wszystkim jedziemy się tam spotkać, a nie naparzać w gry ;p