Keymaker 25 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Qb3k, Ty lepiej nie wypowiadaj słowa "pirat" Przyganiał kocioł garnkowi ;p Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Ja już od roku nie piracę :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 (edytowane) To był taki grzeczny chłopczyk jak go na PCLabie pozałem, jeszcze długo przed tym, jak wygnali jego i bandę innej hołoty z tamtego forum i zarekomendowałem im to forum. Kiedyś Kuba słuchał rege i innego spokojnego gówna, teraz moshuje przed telewizorem z plastikową gitarą i opluwa wszystkich jadem. PRAWDZIWY, KURWA, FORUMOWICZ FPE !!! Edytowane 10 sierpnia 2010 przez Keymaker Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 (edytowane) To był taki grzeczny chłopczyk jak go na PCLabie pozałem, jeszcze długo przed tym, jak wygnali jego i bandę innej hołoty z tamtego forum i zarekomendowałem im to forum. Kiedyś Kuba słuchał rege i innego spokojnego gówna, teraz moshuje przed telewizorem z plastikową gitarą i opluwa wszystkich jadem. PRAWDZIWY, (pipi), FORUMOWICZ FPE !!! Szczymryj. moshpit na XFD? e: zresztą człowieku- ja słucham Foo Fighters. Coś ci się pomyliło. Edytowane 10 sierpnia 2010 przez qb3k Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 no foo do mosh pitu jak znalazł. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Jaki ty kur.wa głupi jesteś to mała głowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi