Suavek 4 690 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) I skąd ten stereotyp garbienia się przy PC to ja do dziś nie wiem. Porządnych foteli w domach ludzie nie mają? Nic nie stoi na przeszkodzie by podłączyć pada.Gra nie była projektowana na myszkę. Ale Ghostlight dodał jej obsługę w wersji PC i sprawdza się przyzwoicie. W sensie, masz normalnie kursor i zaznaczasz co trzeba bez problemów. Poza tym, jak już wspomniałem, podłączyć pada żadna sztuka, jeśli ktoś takowy preferuje. Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Suavek Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Troche zgasilisce moj zapał. Chociaz grindu sie raczej nie boje. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Troche zgasilisce moj zapał. Chociaz grindu sie raczej nie boje. Tu nie chodzi o grind postaci, ale aby mieć jakikolwiek inny ekwipunek niż startowy musisz grindować po materiały do jego złożenia. @Suavek Mam zarówno wersje na PS3 jak i PC i wiem jak źle działa sterowanie myszą. Zabawa w dokupywanie pada z XBOXowym rozkładem klawiszy nie jest fajna gdy mam 8 innych padów, które są dla mnie wygodniejsze, a nie wyświetlają się poprawnie na ekranie. Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Nie grałem na konsoli i moja pierwsza styczność z grą była na PC. Nie mogę powiedzieć, żeby sterowanie myszą należało do najlepszych w tym gatunku, ale nie miałem też żadnych problemów, poza lekką ślamazarnością kursora. Co jest w tym sterowaniu takiego "złego"? Do padów możesz wykorzystać program C360CE, żeby gra postrzegała je jako te od X360. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Nie grałem na konsoli i moja pierwsza styczność z grą była na PC. Nie mogę powiedzieć, żeby sterowanie myszą należało do najlepszych w tym gatunku, ale nie miałem też żadnych problemów, poza lekką ślamazarnością kursora. Co jest w tym sterowaniu takiego "złego"? Do padów możesz wykorzystać program C360CE, żeby gra postrzegała je jako te od X360. To że jest gorsze niż na konsolach - wolne niedokładne i nieintuicyjne. Musisz latać po całym ekranie gdy na padzie masz to pod 1 przyciskiem. C360CE w magiczny sposób nie podmieni mi guzików które się wyświetlają an ekranie. Muszę sprawdzać który odpowiada za co. Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 C360CE w magiczny sposób nie podmieni mi guzików które się wyświetlają an ekranie. Muszę sprawdzać który odpowiada za co.Powinien wyświetlać te z X360, czyli A B X Y itd. niezależnie od tego jakiego pada używasz. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 C360CE w magiczny sposób nie podmieni mi guzików które się wyświetlają an ekranie. Muszę sprawdzać który odpowiada za co.Powinien wyświetlać te z X360, czyli A B X Y itd. niezależnie od tego jakiego pada używasz. Ale właśnie to Mi przeszkadza . Przykładowo Shovel Knight wyświetla mi oznaczenia prawidłowe, czyli takie jak w mam w DS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi