Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ok, sprawa jest jasna Ankieta zrobiona. Bierzemy pod uwagę trzy rzeczy: 1. Najtrudniejszy. 2. Najładniejszy. 3. Najczęściej ginący z naszej ręki. Voila. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 lunastra/teostra, jeszcze ich nigdy nie pokonalem. lao bym nie dawal, bo jedyna trudnosc to zadac dosc obrazen w odpowiednim czasie. chameleos najprostszy, chociaz daora tez problemow nie sprawia, wystarczy miec bron z poison i sporo flashbombs Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 fatalisa jeszcze nie malem okazji spotkac, to samo z Yamatsukami (nie mam Unite, czekam az stanieje...) aczkolwiek zawsze problemy mi sprawial/a Lunastra/Teostra... Laosa uwielbiam wprost, piekny jest ale tez i najprostrzy, ciachac go tylko w brzuch Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Najladniejszy Elder to zdecydowanie Kushala Daora, Najgorsza do pokonania jest Teostra szczegolnie jak się trafi na zloto. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Imo najłatwiejsza i najczęsciej ginąca to jest Kushala (lubie z nią walczyć ), najladniejszy jest kirin (a właściwie zbroja z niego dla laski ;] ). najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) mi sie chyba podoba kushala, jest taka smokowata ;D ale mimo ze jest łatwa (jak wszystkie eldery;p) to nie lubie z nią walczyc bo nie lubie momentów gdy lata i trzeba czekać ;p (jestem zbyt leniwy zeby zbierac i brac mase flash bombów) najtrudniejszy, z zasady fatalis, trzeba sie do niego najlepiej i najbardziej przygotować, ale wtedy jest juz calkiem ok. kirin potrafi sprawic problemy na g ranku jesli sie nie uzywa dobrego GSa z krytykiem na wyjęciu (zwłaszcza 2 kiriny na małej areinie.. grrrR) najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc to prawda ze g rankowa JUMP teostra jest wkurzająca, nie dosc ze wielka to jest chyba 2 razy silniejsza (doslownie, ma serio zwiekszone statsy) niz normalna g rankowa teostra sporo sie namęczylem z nią zeby zdobyc zbroje i bronie z pirata ;p Edytowane 6 lipca 2009 przez Yano Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 nikt nie glosuje na Yamatsukami ;[ a taki slodki ;q Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 pewnie malo kto z nim walczył ;p Cytuj
firana140 621 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 proste Fatalis (każdy, bez łuku) Crimson Fatalis Lao Shan (zabiłem ze 30 jak polowałem na Divine plate'y) Cytuj
Keii 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Zdecydowanie najtrudniejszym Elderem jest Kirin - nawet z Akantorem się mniej męczę... Najładniejsze są Kaszalot i Lao. Najczęściej ginący z mojej ręki to oczywiście Fatall - najlepsze itemy i najdroższe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi