Mendrek 570 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ok, sprawa jest jasna Ankieta zrobiona. Bierzemy pod uwagę trzy rzeczy: 1. Najtrudniejszy. 2. Najładniejszy. 3. Najczęściej ginący z naszej ręki. Voila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 lunastra/teostra, jeszcze ich nigdy nie pokonalem. lao bym nie dawal, bo jedyna trudnosc to zadac dosc obrazen w odpowiednim czasie. chameleos najprostszy, chociaz daora tez problemow nie sprawia, wystarczy miec bron z poison i sporo flashbombs Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 fatalisa jeszcze nie malem okazji spotkac, to samo z Yamatsukami (nie mam Unite, czekam az stanieje...) aczkolwiek zawsze problemy mi sprawial/a Lunastra/Teostra... Laosa uwielbiam wprost, piekny jest ale tez i najprostrzy, ciachac go tylko w brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Najladniejszy Elder to zdecydowanie Kushala Daora, Najgorsza do pokonania jest Teostra szczegolnie jak się trafi na zloto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Imo najłatwiejsza i najczęsciej ginąca to jest Kushala (lubie z nią walczyć ), najladniejszy jest kirin (a właściwie zbroja z niego dla laski ;] ). najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) mi sie chyba podoba kushala, jest taka smokowata ;D ale mimo ze jest łatwa (jak wszystkie eldery;p) to nie lubie z nią walczyc bo nie lubie momentów gdy lata i trzeba czekać ;p (jestem zbyt leniwy zeby zbierac i brac mase flash bombów) najtrudniejszy, z zasady fatalis, trzeba sie do niego najlepiej i najbardziej przygotować, ale wtedy jest juz calkiem ok. kirin potrafi sprawic problemy na g ranku jesli sie nie uzywa dobrego GSa z krytykiem na wyjęciu (zwłaszcza 2 kiriny na małej areinie.. grrrR) najtrudniejsza to ta wielka teostra z dlc to prawda ze g rankowa JUMP teostra jest wkurzająca, nie dosc ze wielka to jest chyba 2 razy silniejsza (doslownie, ma serio zwiekszone statsy) niz normalna g rankowa teostra sporo sie namęczylem z nią zeby zdobyc zbroje i bronie z pirata ;p Edytowane 6 Lipca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 nikt nie glosuje na Yamatsukami ;[ a taki slodki ;q Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 pewnie malo kto z nim walczył ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 proste Fatalis (każdy, bez łuku) Crimson Fatalis Lao Shan (zabiłem ze 30 jak polowałem na Divine plate'y) Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zdecydowanie najtrudniejszym Elderem jest Kirin - nawet z Akantorem się mniej męczę... Najładniejsze są Kaszalot i Lao. Najczęściej ginący z mojej ręki to oczywiście Fatall - najlepsze itemy i najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi