Skocz do zawartości

co masz na sobie?

Blok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wg. mnie temat jest konkretnie zje.bany, żałosny, nędzny / whatever. Forebode dobrze to ujął. Nie widzę sensu istnienia takiego tematu.

Tez mi sie nie podoba, ale jak juz napisalem wczesniej, nikt nam nie kaze tu pisac. Jak sie znudzi to spadnie, nie widze sensu zamykania.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

również ściagam zegarek w domu - tak samo po wejściu do czyjegoś domu/samochodu przeważnie wyciągam wszystkie rzeczy z kieszeni. żeby się przylansić wypchanym porfelem i elegancką komórką, cnie.

koszulka bez rękawów oraz bokserki.

Opublikowano

Żółto - czarne spodenki firmy Active(chyba z bazarów), jasne stopki Penetra(z Hiszpanii), niebieskie(w białe, cienkie paski) szorty firmy Vomo, a reszta skóra, chodzę z gołą klatą bo pompowałem dziś i lubię pooglądać swoje muły.

Gość Grzegosz
Opublikowano
Ale majtki, czy stringi? bo to ważne

Stringi to też majtki. Zapewne chodziło Ci o figi :closedeyes:.

Sprana, beżowa koszulka, czarne bokserki w granatową kratę, błękitne spodenki i szare, kończące już swój żywot laczki kuboty <dyktator mody>.

Opublikowano

No figi figi.

Ja mam dziś na sobie pure banan fit. Żółta polówka, jeansowe rybaczki, japonki, zegarek na bransoletce.

(brakuje jeszcze okularów D&G i drewnianych koralików na szyi ;))

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Zielone, szerokie sztruksy, biala koszulke Scotch & Soda i biale skarpety najki elo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
gacie z napisem poniedziałek, dresy adidas nie jestem dresiarz jak coś tylko na chacie łażę w tym czymś , skarpetki nike, kapciochy i koszulka z napisem Eat Pussy :)

Masz takie na każdy dzień tygodnia? Cool :)

Dżinsy i czerwony tiszert.

Opublikowano
gacie z napisem poniedziałek

no raczej nie cool, bo dzis sobota - chlopie, zmieniaj majty :/

Opublikowano
gacie z napisem poniedziałek

no raczej nie cool, bo dzis sobota - chlopie, zmieniaj majty :/

O tym samym pomyślałam, hahaha :wink1:

Opublikowano

Skarpetki no name, spodenki Massa, majtki no name, koszulka Elade i bluza Mass (dopiero co wróciłem do domu, żeby nie było ze siedze w domu w bluzie).